Napim anam spor bu saate kaldı menu verip yatayim gozlerim gidiyoBu saatte niye uyanksn kiz
Dur silerim ben dewamini duurSuralari silimde bende yatim
Bu gun evi temizledigim yetmedi bide buralari temzledim nekadar hamaratm Allahm
Guzel bi sabaha uyanmaniz dilegiyle hayırlı geceler
Ehüü ehüüü kilo konusunda geçerim, bugün çok yedim eksi olmazSen beni geçersin maşallah kız sana
Mortin bal kaynağı beğendi ama takım arkadaşım beğenmediSabah 13:30( artık bi kaç gün anamın evinde cıss falan yok yine girerim diyet psikolojisine)
Dışarıda yaptım
Domates
Peynir
Acı sos
Zeytin
Salatalık
Menemen
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Bal kaymak
Akşam 20:00( eve geç geldim kadın bana hazırlık yapmış bide yerim yaa)
Kemikli et
Yoğurt
5-6 br çay
Su çok az içtim yine
1 saat 40 dk normal tempo yürüyüş
@MiuLegomalipina @begum75 Floweroflife
Biz onu hunili sevdikVay sefilim konuşacak kimse bulamadn kendinlemi konsyonal sana bi hunili daha
Ayyyy ne güzelSuan kendimle cok duygusal anlar yaşıyorum
Kendime alt ust pijama takimi almstm gecelik
Üstü oluyodu ama alti giydigim zaman bacalarima oturuyodu ve egilip kalktgm zaman totim aciliyodu büyüklüğünden resmen
Su an altini giydim ve beli bol bile oluyo aglamak istiyorum cok guzel bi duygu laaa
Ay çok güzel menü
Canooo eline 1 avuç pamuk al, sıkmadan bir bak, aynı miktarda yine pamuk al ve elinde iyice sık,. İşte sporda aynı böyletevafuk55
Mesajını okudum aralarda demişsin eski halimi gördüm 65 ken ama yine de kilolu görünüyordum sporsuz olunca diye, çok haklısın, oturdum düşündüm benim de ince görünmememin sebebi bu sanırım bunu anladım
Spora başlama zamanı geldi mi ne
Gerçi hangi zamanda yapacağım
Evet öyle haklısın, şu havalar düzelsin biraz da yoğınluğum geçer spora asılırım , parkta koşarım güzelceCanooo eline 1 avuç pamuk al, sıkmadan bir bak, aynı miktarda yine pamuk al ve elinde iyice sık,. İşte sporda aynı böylemiktar aynı ama daha zayıf görünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?