Ağlama ağlama sadece hedefimizi unutmayalımAy süper ya ,ağlamak istiyorum
Gündüz öğünleri küçüktü öyle olunca acıktım, aralar olmasa daha iyi olurdu, yarın yapmamBeni de ye beni bi ben kalmışım yemedik
Öğünler çok sağlıklı kuzu ama leptine müsade etmemişin hiç
Yani beğendim aslında ama çok sık sık geldi gözüme menü
Spor kararında. Daha da olabilirdi
Su da tamam.
Hadi geçti menün benden
Benim oğlum da kızımda uyumazdı,saatlerce uyutmaya uğraşırdım ,meğer annem beddua etmişYoksa senin de mi annen beddua etti. Yaramazlik yaptığımda senin çocuğun da sana 5 beterini yapsın demişti korkumdan çocuk yapamıyorum o derece. Anne bedduası çok fena diyim
Aldım kuzum benim sen yat dinlen hastalığın geçsin ben de seni öpücüklere boğayımKızFloweroflife azcik beklim seninle sohbet ediyim dedim ama kafam dusuyor
Sana opucuklerimi birakiyim gelince al burda kalmasın olur mu
evet kuzum tamamdır tribini yerim seninn yaa çok özledim heYorumu kızlar yapar fakat kimyam menüler gününde verilecek diye anlaşmıştık
Tribimi attigima göre nerdesin kız sen ozledik
burda sidos da 3 yas annesiO zaman dans
Evet canim 17 gün sonra 3 yaş
Yok balım tam tersine şişkinliği alıyor gaz yapmıyor
Çok geçmiş olsun cakilim
Gelse bir dert gelmese bir dert bu hala
Hahahahaha berna ya
Annem de ineğe kizimmm diyordu
Inek mmmmmmöööö....
Ben kizim diyordum
Inekte tık yok
ah teyzem hala saka gibi geliyodaHeya.benim yumurtalı köfte
uuuu maliiiii sen görmeyeli afilli bi yorumcu olmusun harikasın dostummmmkahvaltı güzel
aradaki çilekler büyük mü ?büyükse 7 adet çok
öğleni beğendim
o pestil nerden çıktı yaa
gitti güzelim menü
akşamki türlüde de patates vardır kesin
su az,korumada değilsin en az 2,5 olmalı
spor da yok
yok kaldı bu menü
Ahh buz olmusundurBugun cok yorgundum oglumun yaninda uyumusum 11 gibi esim kaldırdı kv yatmis o da yatti daha bana bakan yok tabi bi de salona gelip oturdugum yerde uyumusum..kafami da elimin üzerine koymusum yanagimda 5 parmagimin izi var dayak yemis gibi..spor yalan oldu valla yarin da nobetciyim.
Herkese iyi geceler
Yok kız yenememÇakirdek harici süper çok güzel maaşallah şüphanallah menü olmuş tebrikler
İçim ürpermeye başladı ya beni yenerse
Evet arttırmam lazım azalttım birazkahvaltı nerde canım
öğlen ve akşam pro yemişsin güzel
akşamki çekirdek tuzluysa ödem yapmıştır
su da çok az içmişsin
spor güzel ama suyun sporu karşılamıyo malesef
Sen beni geçersin maşallah kız sanaMenü
Sabah(10.30)
4 çilek
2 kayısı kurusu
3 ceviz
2 kaşık yoğurt
Öğlen(14.00)
2 dilim et
Brokoli
Ara(17.00)
1 bardak badem sütü
Ara(18.30)
3 ceviz
1 avuç kuru üzüm
Akşam (21.45)
2 yumurta
1 küçük hamburger köftesi
Brokoli
1 kaşık yoğurt
Spor:45 dak tempolu yürüyüş =122,5 p
Su bol
hepfit malipina begum75 malahit
allah iyiligini sagol canımmm almayalimmmmBU SAATTEN SONRA YEMEK KONUŞANLARA BU VAR
Eki Görüntüle 2135909
Eki Görüntüle 2135910
Eki Görüntüle 2135911 Eki Görüntüle 2135912 Eki Görüntüle 2135909 Eki Görüntüle 2135910 Eki Görüntüle 2135911 Eki Görüntüle 2135912 Eki Görüntüle 2135909 Eki Görüntüle 2135910 Eki Görüntüle 2135911 Eki Görüntüle 2135912 Eki Görüntüle 2135909 Eki Görüntüle 2135910 Eki Görüntüle 2135911 Eki Görüntüle 2135912
kızlar akşam üstü köpeğimi yemlemeye gidiyordum yemeğini veriyodum bizim ev müstakil ya bahçenin demirinden bir kadın 35 yaşlarda 5 yaşında kız çocuğu yağmur hış gbi yağıyo seslendi bana çok yaklaşmadan sordum ceket istedi benden sasece dilenci gbide değildi çocuk ıslandı ceketiniz varsa bir tane ver dedi tamam dedim vicdanım el vermedi yazık dedim kadınla kız dışarda beklediler hiç kapıdan bile girmediler ki ben kapıyı çekmiştim zaten bu devirde kimseye güven olmaz sonra bir ceket bir kazak verdim annesi kızına ağlayark giydirdi noldu abla niye ağlıyon dedim sokakta kaldık ablam evden attılar bzi dedi öyle para veya başka bişede iatemedi ama kızı görünce sırılsıkşam ağlamaya başladım ben kadın ağlayarak gydriyo çorabıda yok kızının çorap ta vereyim mi dedim yok sağol yağmur yağıyo zaten dedi çocuğun başına yazma sarmış kız sırılsıklam üstü incecik anneai belini yokluyo eliyle bir ağladım ki kızlar allahım yedım etsin
Yani bir üzüldüm çocuğu öyle görünce bir üzüldüm yarım saat boyunca ağladım o haline çocuğun ayakta çorap yok lastikten terlik
Keşke durdurabilseydinama işte zaman çok kötü, insan hep kuşkuya düşüyor
O grip ilacı zararli kuzu icme lutfen onu ya baska bise ic ama onu icme kuzu yurtdisinda yasak diye biliyorum.burdada tartisma konusumalipina malim kuzum beynim yerinde değil ağır grip geçiriyorum. Hatirladigimi yazıyım
08:00
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates biber salatalık
Ara tylol hot(grip ilaci)
13:00
Yağda 1.5 yumurta
1-2 lokma peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Ara uyku
Akşam uyumuş kalmışım
1 greyfurt+3 tane ceviz uyanınca saati hatırlamıyorum mal gibiyim
Su 2 litre anca olmuştur
Spor: 30 dakikacik normal yürüyüş (30p)begum75
Floweroflife
Kız esra morti olalım mı hee ne dersinYağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
oyyy zor isler allh kolaylastirsinnnBugün çok yoruldum kızlar kardeşimin çeyizleri ayarladık hurclara bir sürü şey valla kafayı siyirmalik. Yarın duası yapılıp çeyizler gidecek
Walla bende oyleyim esra su 6 lari gormem lazım hadi bee morti olalim heeeAyy çok şükür ama çok zor bir esikteyim
Oructa keşke çay kahve serbest olsa bir ömür tutarim valla
kız esraaa morti olalım mı kız hee ne dersin 10 kilo icinAy ins bayrama kadar 10 kilo gitsr
Sağol çakıl ya ne güzel moral veriyon valla
Insanın evi gibisi yok canim hakikatennKızlar ben geldim evime ohhh be artık burda kendimi düzene oturttururum bugün hep koşuşturmaydı sabah kalk valiz hazırla kkula git falan derken sonra eve gel bi baktım gece olmuş
Evimi özlemişim yaaa burada gğzel menüler veririm size
Kız benden duymuş olmaelfkkk cuma günleri kendini odullendirip cıs yiyormuş ondan menu vermiyormus, bu cumada meslektaşlarını çağırmış oturmaya
Valla anne yemeği ya dışarıda olamdan kemdi yaptığımdan daha güzel bi de uyarmıştım anne diyetteyim ona göre diye öyle yapmış sonrada kızıyor diyettesin madem niye dışarıda yapıyorsun kahvaltı diyeallah iyiligini sagol canımmm almayalimmmm
offf insanin ici paclanıyor ya
allahım sen yardım et
Iste artık yardım edemiyosun güvenemiyosun
Duygularımizı sömurduler
Vicdanımızı sömürdüler
Onlar yüzünden insan evine alip bi tas corba ikram edemiyo dertlesemiyo
O grip ilacı zararli kuzu icme lutfen onu ya baska bise ic ama onu icme kuzu yurtdisinda yasak diye biliyorum.burdada tartisma konusu
Kız esra morti olalım mı hee ne dersin
oyyy zor isler allh kolaylastirsinnn
Walla bende oyleyim esra su 6 lari gormem lazım hadi bee morti olalim heee
Töbe bismillahhhallah iyiligini
kız esraaa morti olalım mı kız hee ne dersin 10 kilo icin
aynı fikirdeyim
Insanın evi gibisi yok canim hakikatenn
Anacım gözüne gözüne sokmuşsun dondurma yiyenlerihepfit kızz ben sana naaptınn meeetttim de lunyayı gaza getrıon sana canım dedim cicim dedim yetmedi fitşmm dedim bumuydu karşılığı aaahhhhh ahhhhhh
Zaten yanls anlamssn olayı o da ayrı konu
Cuma temzlk cumartesi misafr rayy sen simdi burdanda bişey cıkarrsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?