Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gündüz öğünleri küçüktü öyle olunca acıktım, aralar olmasa daha iyi olurdu, yarın yapmam

İyi geceler kızlar...kaç gündür gelemedim haber etmişdim önceden.şimdi bi bakayım dedim ortalık karışmış galiba...en iyisi özele geçeyim ben.
Misafirlikler bitti ama ben çok dikkat ederek atlattım çok şükür...bugünki menümü yazıp uyuyayım...

Kahvaltı:yumurta,salata(havuç+yeşillikler+z.yağı) 2dilim ekmek,lor peyniri

Öylen:4parça fırında mantarlı tavuk 2minik fırında köfte,dereotu,keten tohumlu yoğurt

Akşam:2kepçe yulaf çorbası(tavuk,havuç,soğan,dereotu.,z.yağı,yulaf),dereotu

3litreden fazla su
6 7 bardak süt için çay.herbiri 1hurmayla

Spor şimdilik yok...

Yoksa senin de mi annen beddua etti. Yaramazlik yaptığımda senin çocuğun da sana 5 beterini yapsın demişti korkumdan çocuk yapamıyorum o derece. Anne bedduası çok fena diyim
Benim oğlum da kızımda uyumazdı,saatlerce uyutmaya uğraşırdım ,meğer annem beddua etmiş ,ben de uyumazmışım ,kv ile beraber otururmuş,şimdiki gibi rahatlık nerede ,iş güç çokmuş,kadıncağızı çok yormuşum ,gündüz işten gece benden yorulmuşbir gün iyice bunaldığımda dedi,tabii uyumaz benden beddua aldın diye

Bugun cok yorgundum oglumun yaninda uyumusum 11 gibi esim kaldırdı kv yatmis o da yatti daha bana bakan yok tabi bi de salona gelip oturdugum yerde uyumusum..kafami da elimin üzerine koymusum yanagimda 5 parmagimin izi var dayak yemis gibi..spor yalan oldu valla yarin da nobetciyim.
Herkese iyi geceler

Yorumu kızlar yapar fakat kimyam menüler gününde verilecek diye anlaşmıştık
Tribimi attigima göre nerdesin kız sen ozledik
evet kuzum tamamdır tribini yerim seninn yaa çok özledim he

burda sidos da 3 yas annesi

Heya.benim yumurtalı köfte
ah teyzem hala saka gibi geliyoda

uuuu maliiiii sen görmeyeli afilli bi yorumcu olmusun harikasın dostummmm tesekkur ederim agzina saglik

Ahh buz olmusundur canım iyi gecelr hemen uyu

Kızlar ben geldim evime ohhh be artık burda kendimi düzene oturttururum bugün hep koşuşturmaydı sabah kalk valiz hazırla kkula git falan derken sonra eve gel bi baktım gece olmuş
Evimi özlemişim yaaa burada gğzel menüler veririm size

Sabah 13:30( artık bi kaç gün anamın evinde cıss falan yok yine girerim diyet psikolojisine)
Dışarıda yaptım
Domates
Peynir
Acı sos
Zeytin
Salatalık
Menemen
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Bal kaymak
Akşam 20:00( eve geç geldim kadın bana hazırlık yapmış bide yerim yaa)
Kemikli et
Yoğurt

5-6 br çay
Su çok az içtim yine
1 saat 40 dk normal tempo yürüyüş
@MiuLego malipina begum75 Floweroflife

Sen beni geçersin maşallah kız sana

allah iyiligini sagol canımmm almayalimmmm

offf insanin ici paclanıyor ya

Yani bir üzüldüm çocuğu öyle görünce bir üzüldüm yarım saat boyunca ağladım o haline çocuğun ayakta çorap yok lastikten terlik
allahım sen yardım et

Keşke durdurabilseydin ama işte zaman çok kötü, insan hep kuşkuya düşüyor

Iste artık yardım edemiyosun güvenemiyosun

Duygularımizı sömurduler

Vicdanımızı sömürdüler

Onlar yüzünden insan evine alip bi tas corba ikram edemiyo dertlesemiyo

O grip ilacı zararli kuzu icme lutfen onu ya baska bise ic ama onu icme kuzu yurtdisinda yasak diye biliyorum.burdada tartisma konusu

Yağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
Kız esra morti olalım mı hee ne dersin

Bugün çok yoruldum kızlar kardeşimin çeyizleri ayarladık hurclara bir sürü şey valla kafayı siyirmalik. Yarın duası yapılıp çeyizler gidecek
oyyy zor isler allh kolaylastirsinnn

Ayy çok şükür ama çok zor bir esikteyim
Walla bende oyleyim esra su 6 lari gormem lazım hadi bee morti olalim heee
Oructa keşke çay kahve serbest olsa bir ömür tutarim valla

Töbe bismillahhh allah iyiligini
Ay ins bayrama kadar 10 kilo gitsr
kız esraaa morti olalım mı kız hee ne dersin 10 kilo icin

Sağol çakıl ya ne güzel moral veriyon valla
aynı fikirdeyim

Insanın evi gibisi yok canim hakikatenn

Kız benden duymuş olma elfkkk cuma günleri kendini odullendirip cıs yiyormuş ondan menu vermiyormus, bu cumada meslektaşlarını çağırmış oturmaya
hepfit kızz ben sana naaptınn meeetttim de lunyayı gaza getrıon sana canım dedim cicim dedim yetmedi fitşmm dedim bumuydu karşılığı aaahhhhh ahhhhhh
Zaten yanls anlamssn olayı o da ayrı konu
Cuma temzlk cumartesi misafr rayy sen simdi burdanda bişey cıkarrsnnn

Valla anne yemeği ya dışarıda olamdan kemdi yaptığımdan daha güzel bi de uyarmıştım anne diyetteyim ona göre diye öyle yapmış sonrada kızıyor diyettesin madem niye dışarıda yapıyorsun kahvaltı diye

Anacım gözüne gözüne sokmuşsun dondurma yiyenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…