Beraber oynayalım canım sıkılma tekHerkes uyudu mu yahu
Ben mi kaldım bi tek spor salonunda ne yapayım
Müzik açıp son sesspoooooooooooooooooooorrrrrr zaaamaaaannıı
anneler hep kizar annemde memleketten buraya geldi ah kızım cok zatiflamissin helak olmussun yemene dikkat et takatten düşecen bak çalıyon sen yeter kızım dedi tamam anne dedim ve gitti ben diyete dewamValla anne yemeği ya dışarıda olamdan kemdi yaptığımdan daha güzel bi de uyarmıştım anne diyetteyim ona göre diye öyle yapmış sonrada kızıyor diyettesin madem niye dışarıda yapıyorsun kahvaltı diye
Beraber oynayalım canım sıkılma tek
Uok benim ki bu halin ne diyor eskiden ne güzeldin şimdi koca popolu oldun yapıyor gerçi bugün üstten vermeye başlamışsın dedianneler hep kizar annemde memleketten buraya geldi ah kızım cok zatiflamissin helak olmussun yemene dikkat et takatten düşecen bak çalıyon sen yeter kızım dedi tamam anne dedim ve gitti ben diyete dewam
Yatak versiyonunu yapabilirim
Hayyyyyydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Uok benim ki bu halin ne diyor eskiden ne güzeldin şimdi koca popolu oldun yapıyor gerçi bugün üstten vermeye başlamışsın dedi
vay vay demek yatıyodunYatak versiyonunu yapabilirim
iyi geceler dinlen canimBenim bi ara geçmişi okumam lazım da bugün değil galiba gözüm kapanıyor 3 saatlik uykuyla ayaktayım
Su ısıtıyom yesil cay istemistinSmy napıyon
Himm tamam bide ordan pilates lastiklerimle topumu getirr kücük olanıSu ısıtıyom yesil cay istemistin
Vay sefilim konuşacak kimse bulamadn kendinlemi konsyonHimm tamam bide ordan pilates lastiklerimle topumu getirr kücük olanı
Kız ben huni satanlardanım daha sen benden kombine uygun huni almadın demekVay sefilim konuşacak kimse bulamadn kendinlemi konsyonal sana bi hunili daha
Aayy cok minnossunSuan kendimle cok duygusal anlar yaşıyorum
Kendime alt ust pijama takimi almstm gecelik
Üstü oluyodu ama alti giydigim zaman bacalarima oturuyodu ve egilip kalktgm zaman totim aciliyodu büyüklüğünden resmen
Su an altini giydim ve beli bol bile oluyo aglamak istiyorum cok guzel bi duygu laaa
Yok kz daha huni muni almadm ben sendenKız ben huni satanlardanım daha sen benden kombine uygun huni almadın demek
Aayy cok minnossunkuzumm sakın mutlu olup bi is tamam deme he
Azcık yıkıyım kargolayacam kuzuamcanin basindakini istiyorum
Bu saatte niye uyanksn kizAzcık yıkıyım kargolayacam kuzu
Malum alın teri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?