Bende alamda evde giyen bari alamdaEsra düzenli olarak desin bence. Yaza kadan beyaz pantolon garanti
Maslalah canım85 kiloydum herhalde
Bencede listeye taze kan lazim
yok artık esra bozarsam biteirm ben tam tekmil devam
ilk hedefim listeye girmek
Canımm kardesin ne sabslı...Rabbim mutlu etsin hayırlı kılsınKız hic piyasada çok canım çalışıyor yarın izine ayrılıyor nasi fedakar bi ablaysam kendi ellerimle yerleştirdim herseyini
Sizdedeni beslnme günü var benm sınıfmdada varUyucam ya sabab ta altıda kalkıp yemek yaoacam
Kızımın beslenmesini hazırlayacam pöff
Tost günüymüş
Ooo süperrrrGeçen kurban bayramında kaç kiloydun esra
Bu bayram büyük bir farkla gireceksin
Nye yasak vardı tedavimi gördün kuzumBayram yaz başlangıcı ve hersey yolunda giderse yasak kalkıyor bebek zamanı
Ayyy anne evi anne eli anne jokusu...Kızlar ben geldim evime ohhh be artık burda kendimi düzene oturttururum bugün hep koşuşturmaydı sabah kalk valiz hazırla kkula git falan derken sonra eve gel bi baktım gece olmuş
Evimi özlemişim yaaa burada gğzel menüler veririm size
anneler hep kizar annemde memleketten buraya geldi ah kızım cok zatiflamissin helak olmussun yemene dikkat et takatten düşecen bak çalıyon sen yeter kızım dedi tamam anne dedim ve gitti ben diyete dewam
Ayyyy süperrrr bizede nasip olsun inşSuan kendimle cok duygusal anlar yaşıyorum
Kendime alt ust pijama takimi almstm gecelik
Üstü oluyodu ama alti giydigim zaman bacalarima oturuyodu ve egilip kalktgm zaman totim aciliyodu büyüklüğünden resmen
Su an altini giydim ve beli bol bile oluyo aglamak istiyorum cok guzel bi duygu laaa
ayyy yaa harika mesaj..cok dogru ve yerinde bir örnek....Canooo eline 1 avuç pamuk al, sıkmadan bir bak, aynı miktarda yine pamuk al ve elinde iyice sık,. İşte sporda aynı böylemiktar aynı ama daha zayıf görünürsün
Canımmm benimmm bi gün dsnda sporlarm yokya. Unutmssn sanırım tatlımEki Görüntüle 2136032
Günaydınlar herkeseYarın cuma çok az kaldı Kayısılarım Çağlalarım bir kontrol edelim mi ? Eksik gedik var bence çok az çünkü
Kayısılar
igdedali @Sidelya95 N Nana matematik61 Melegiimm22 @eflalim
Çağlalar
@Cutemom007malipina @Nevreste elfkkk
Ayyy. Cansınnnn seviliyorsun bu arada diyetsyene gttm ama yıne kacamk yokYok kız sen demedin mi diyetisyen gidiyorum cuma ları ödül öğünü var diyeo yüzden cuma menü vermedim demedin mi?
Ayrıca biz böyle zayiflatioz ki
Lunyanin dikkati senin üstünde
Bak şimdi menü vermek zorundasın, misafirler de geliyormuş, cıs yenmicek
Ben de seni seviyom ki
SEVMESEM 'aaa sekerim ne kilosu, kaç yılda bir misafirin gelmiş ye gönül rahatlığıyla derdim'
Bencede listeye taze kan lazimbozmazsın ya rayina oturttun bence
Simdi senle haber gonderirse gorursun.Miu yokken öpüşelim doya doya
Ya ne guzel yapiyon.
Bak gordun mu soguk dus etkisi olmus bozamiyorsun
sende bana iyiki zor veririsn dedin ya
ogünden beri diyeti bozmuyorum
Tek cicekle bahar gelmez diyorsun yaniAman zaten ondan kurtulmak ne mümkün. Bura olmasa telden taciz ediyor
Günde yarım saat konuşmasak rahat edemiyormuş
Ayran gönüllüyüm yaşım çocuk napayım Lunyam
Her gün bulgur pilavı yenir mi sen söyle
Bak gordun mu soguk dus etkisi olmus bozamiyorsun)
Bol limon aci pul biber himmmm.Üzerine az baharatta ekelim
Ekledim kuzum olsun yarına kadar müsademiz var sonuçta
Sebze yapsan kabak yesil fasulye ispanak pirasa hangisi varsa artik.Yemek ne yapsam yaaa
Hicte yapasm yok
Uykum var uykum
Kocaya buzluktan biseler cikarim bende lorlu salatami yapsam kendime
Tembellikte ustume yok
Canım beni etiketlemiyorsun bana bildirimin gelmiyor o şekilde görüp ekleyemem ki şimdi alıntıla beni bunun altına yaz bakalım hangi gün ne kadarCanımm kardesin ne sabslı...Rabbim mutlu etsin hayırlı kılsınKonyakk
Sizdedeni beslnme günü var benm sınıfmdada varne dusunuyosun...düzenmi saglıyor yoksa veli zorlanıoröu getci cocugun ne yıyıp ictgnı bılıosn dimi tevafuk55
Ooo süperrrr
Nye yasak vardı tedavimi gördün kuzumcakil80
Ayyy anne evi anne eli anne jokusu...malahit
Ayyyy süperrrr bizede nasip olsun inşMelegiimm22
ayyy yaa harika mesaj..cok dogru ve yerinde bir örnek....
Canımmm benimmm bi gün dsnda sporlarm yokya. Unutmssn sanırım tatlımnehirnil111
Ayyy. Cansınnnn seviliyorsun bu arada diyetsyene gttm ama yıne kacamk yokhepfit fitimmm
Bol limon aci pul biber himmmm.
inşallah canımcım. siz olmasanız yapamam ben bunu yaa.Rica ederim canım ödemlerinden kurtulmana sevindim. Yarın da eksi görürsün inşallah
Olsun bazen bizi kendimize getirecek aci anilar yasamaliyiz.
ama çok sinirlenmiş ve üzülmüştüm çok agladım
birde her yer kamera burda ulan rahatta aglayamadım
Peki aksama yesil fasulye yapcam zyagli.
Herkes çözmüş benihiç heyecan yaratmıyorum çok monotonlaştım yeni şeyler bulmak lazım yoksa bu monotonluk ilişkinin sonunu getirir
Peki aksama yesil fasulye yapcam zyagli.
Yanina bulgur pilavi yapsam olur mu?
Yok dersen yapmayacagim.
Ama canim cekiyor.
Pirinc bi omur aramam ama tereyagli bulgur benim en sevdigimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?