Kız miu okudu şu an sana ateş püskürüyo :)) hatırlayacak onu mu buldu diyo :))
Tamamdır kızlar doğru adresmiş hoşgeldin kuzumYazıklar olsun demişti.. insanı zor gününde böle yapılır mı demişti :)) kızz benim neyine inanmıyon :)) güldüm sayende :))
napim kuzum insan şüpheye düşüyo banlardan sonraKız miu okudu şu an sana ateş püskürüyo :)) hatırlayacak onu mu buldu diyo :))
Benim memleket işte gıı... hataylı gelinSoyle ulaaaaa soyle inanam hadiiiiiii
FLAŞ...FLAŞŞ...ŞOK ŞOK ŞOK ASLA EVLENMEM DİYEN @miulego FECİ BİR ŞEKİLDE AŞK ACISINA DÜŞMÜŞ VE KENDİNİ YEMEĞE VERİP 60 KİLO OLMUŞTUR...ACISINDAN NAPTIÜINI BİLMEYEN ŞAHIS 7.TAKIM ÜYELERİNİ KURŞUNA DİZMİŞTİR...VE ZANLI EN SONUNDA MAPUSHANEYE DÜŞMÜŞTÜR...haberleridinlediniz...
Tamam sen bizim hippoşsunBenim memleket işte gıı... hataylı gelin
Şimdi size bişi dicem şüpheniz kalmicak ..
Pijamalı öğrenciigdedali :))
Benim memleket işte gıı... hataylı gelin
Arkadaşım sen niye hatırlatıyorsun insanlara yaBenim memleket işte gıı... hataylı gelin
Arkadaşım sen niye hatırlatıyorsun insanlara ya
İnanmayın kızlar hippo değil bu şikayet edecem ben
Et kızz.. yönetime haber ettim ben :))Arkadaşım sen niye hatırlatıyorsun insanlara ya
Arkadaşım sen niye hatırlatıyorsun insanlara ya
Şüphelerinde o kadan haklısın ki hem miuyla da konuştum yok öyle bişey ben tanımam diyortabi tabii
Ya coco şu emojiyi görünce sinrlerim bozuluyor tutamıyorum kendimi gülmekten
he anam çokda şe etmemek lazkm hippo mu ki yani şimdi bende o kadan emin olamadımŞüphelerinde o kadan haklısın ki hem miuyla da konuştum yok öyle bişey ben tanımam diyor
nerden buluyosa bu emojiyiYa coco şu emojiyi görünce sinrlerim bozuluyor tutamıyorum kendimi gülmekten
Aha bende oyle gülüyorum suanYa coco şu emojiyi görünce sinrlerim bozuluyor tutamıyorum kendimi gülmekten
Bu gülüş bana ozel bana has baktikca beni hatirlayinnerden buluyosa bu emojiyi
Hayır yani tipini bilmesem nası minnak olduğunu bilmesem ağzını öyle ayırdığına inanacam o dereceAha bende oyle gülüyorum suan
Ayyyyy cenem ağrıdı inan ki gulmekten komedisin
Hala mı :))he anam çokda şe etmemek lazkm hippo mu ki yani şimdi bende o kadan emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?