- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Sen hep yaz buraya.Gecen ramazanda dış gebelik geçirdim 2 doz iğne yedim kilo çok olunca doz fazla verildi o da kan değerlerimi bozdu karaciğerimde yağlanma oldu vs şeyler onların düzelmesi beklendi bide insülin çok yüksek çıkıyor o da bebeğin diABET ve düşük riskini arttırdığı için bebek işini ertelediler. Kısmet se ramazandan sonra yeniden deneyecegiz ay yine çok uzun yazdım ben lafi çok uzatiyom hep
Benim memleket işte gıı... hataylı gelin
Şimdi size bişi dicem şüpheniz kalmicak ..
Pijamalı öğrenci @igdedali :))
Kızlar yeni bir yemek bulundu yeşik fasulye tarifi süspüshanjmcımdan
Benim doğum saatimi söylemezsen inanmamBuraya kadar yakaladım
Akşam menülerinizde yoğurdun içine çiğ kabak rendelenmiş olsa keşke ödem atar wc çıkarır
ben çok güzel yaparımkızlar ne yaparsınız buhun benim hep dışarıda gecti vakit eve gelincede yemekle uğraştım sonra kızları parka derken anca bu vakit oldu birde aranızda iğne oyası yapan varmı mutfak havlusu yapacam değişik kolay model arıyorum
dene tadı kötü değildi benhiç kabak yemem ama sevdim
Hic denemedim.
Denemem de.
Oldu olacak takimdan herkesin biseyini soylesin.Benim doğum saatimi söylemezsen inanmam
hayrına model versene hele 7 tane yapılacakben çok güzel yaparım
yok anam ne modeli ben zincir bilenem yapamam hiç elime almadım bir tane el emeğim bile yokhayrına model versene hele 7 tane yapılacak
bende gerçek diyon sandım neyse ben beğeneyim netten artıkyok anam ne modeli ben zincir bilenem yapamam hiç elime almadım bir tane el emeğim bile yokannem oluyoz diye öğretmemişti
Sahur kahvaltı tarzı olsa daha harika olacakmışIyi aksamlar
Yemegimi yedim.
Menumu yazayim
Sahur
3dilim kiz kepek ekmek
1tereyaginda yumurta
4 tavuk kofte
Salata
Yarim tabak zyagli kabak
Allah Allaah ne yemisim bee
Iftar
Bi tabak zyagli yesik fasulye
Bi kase keten tohumlu pulbiberli yogurt
Salata
Su 2olur ins
Spor simdilik yok ama simdilik.
Belki ilerde olur yazarim.
N Nana cayla bi tarcinli elma yiyebilir miyim?
Uzun suredir seker istegimi boyle karsiliyprum.
@malipina
@Portakal Sulu Ordek
Bak pilav yenmeyince misss gibi oluyoruuukızlar bende menuyu vereyim bugün oruç tutamadım yarına kısmet inşallah
9:00
2 yumurta peynir salatalık marul 1 dilim tb ekmeği
13:30
mevlite gittik pilav ustunun sadece tavuklarını yedim pilav yemedim
ayran
15:30
1dilim elma 1 incir
18:00
1 tabak dünden kalan kabak sote salata yoğurt
su 2.5 oldu 3 u geçer
spor1 saat tempolu yürüyüş
@malipina @Melegiimm22 @begum75
Ben torpilliyim ben mezunum ben herseyi mideme indirebilirim miu bana izin verdi,çünkü ben onun bitanesiyimgözlerim neler okudyorduuu
Tabi ki torpillisin, tabi ki herşeyi mideye indirebilirsin. Biz demokratik bir takımız. Seç gülüm hangisini istiyonnnBen torpilliyim ben mezunum ben herseyi mideme indirebilirim miu bana izin verdi,çünkü ben onun bitanesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?