bizde isteriizzz desene yaaBu gülüş bana ozel bana has baktikca beni hatirlayin
yok kız şaka ettikHala mı :))
Oooyy igdem yaaaaHayır yani tipini bilmesem nası minnak olduğunu bilmesem ağzını öyle ayırdığına inanacam o derece
Kuzu biyer var kk da favorilere kaydetmistim,orda emojiler var bi ara gönderirim ordan buluyombizde isteriizzz desene yaa
yok kız şaka ettik
kk kolik seniKuzu biyer var kk da favorilere kaydetmistim,orda emojiler var bi ara gönderirim ordan buluyom
fılavır kaç kilo oldun kız
Akşam yemeği saati maalesef değişmiyor, işten 20.30’da eve geliyorumbi tek meyveler fazla geldi kuzum gözümebi de tabi ki akşam yemeği saati
gözlerim neler okudyorduuuBen gideyim de mideme bi cis cos indirem
Pek bir yol katedemedim sabah 54.3 idimfılavır kaç kilo oldun kız
hafif ekmeksiz geçirirsen akşamı bide yatmadan önce spor az yarım saat de olsa dadından yenmezAkşam yemeği saati maalesef değişmiyor, işten 20.30’da eve geliyorum
Bir süre böyle olacak
daha ne istiyon 54 sün maşallahPek bir yol katedemedim sabah 54.3 idim
Akşam ekmek yemiyorum hiçbir zaman ama spor sorunhafif ekmeksiz geçirirsen akşamı bide yatmadan önce spor az yarım saat de olsa dadından yenmez
Gecen ramazanda dış gebelik geçirdim 2 doz iğne yedim kilo çok olunca doz fazla verildi o da kan değerlerimi bozdu karaciğerimde yağlanma oldu vs şeyler onların düzelmesi beklendi bide insülin çok yüksek çıkıyor o da bebeğin diABET ve düşük riskini arttırdığı için bebek işini ertelediler. Kısmet se ramazandan sonra yeniden deneyecegiz ay yine çok uzun yazdım ben lafi çok uzatiyom hepCanımm kardesin ne sabslı...Rabbim mutlu etsin hayırlı kılsın @Konyakk
Sizdedeni beslnme günü var benm sınıfmdada varne dusunuyosun...düzenmi saglıyor yoksa veli zorlanıoröu getci cocugun ne yıyıp ictgnı bılıosn dimi @tevafuk55
Ooo süperrrr
Nye yasak vardı tedavimi gördün kuzumcakil80
Ayyy anne evi anne eli anne jokusu... @malahit
Ayyyy süperrrr bizede nasip olsun inşMelegiimm22
ayyy yaa harika mesaj..cok dogru ve yerinde bir örnek....
Canımmm benimmm bi gün dsnda sporlarm yokya. Unutmssn sanırım tatlım @nehirnil111
Ayyy. Cansınnnn seviliyorsun bu arada diyetsyene gttm ama yıne kacamk yok @hepfit fitimmm
Allah gönlüne göre versin ÇakılımGecen ramazanda dış gebelik geçirdim 2 doz iğne yedim kilo çok olunca doz fazla verildi o da kan değerlerimi bozdu karaciğerimde yağlanma oldu vs şeyler onların düzelmesi beklendi bide insülin çok yüksek çıkıyor o da bebeğin diABET ve düşük riskini arttırdığı için bebek işini ertelediler. Kısmet se ramazandan sonra yeniden deneyecegiz ay yine çok uzun yazdım ben lafi çok uzatiyom hep
az kalmış52 istiyorum en az
Iyi aksamlar
Yemegimi yedim.
Menumu yazayim
Sahur
3dilim kiz kepek ekmek
1tereyaginda yumurta
4 tavuk kofte
Salata
Yarim tabak zyagli kabak
Allah Allaah ne yemisim bee
Iftar
Bi tabak zyagli yesik fasulye
Bi kase keten tohumlu pulbiberli yogurt
Salata
Su 2olur ins
Spor simdilik yok ama simdilik.
Belki ilerde olur yazarim.
@Lunya cayla bi tarcinli elma yiyebilir miyim?
Uzun suredir seker istegimi boyle karsiliyprum.
malipina
@Portakal Sulu Ordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?