Ya kusura bakma güleceğimKız bu pis sapık herkese özelden canım cicim yazıyordu.. sonra konuyu cinselliğe getiriyordu. Ama bana işte spiral taktırdım yok bebişle şöle yaptık tarzı konuştu .. bikaç kez getirdi konuyu da ben kapattım. Neyse beni bü ara bıktırdı yok bana yazmıyon beni sevmiyon korkudan siteye giremiyordum .. sonra bikaç kişi bunu şikayet etti hesabı kapandı.. o da açtırmak için msj açmış..o sırada aramışlar bunu açmamış .. sonra ben profiline yazdım nisan nerede diye fln.. sonra herkes döküldü.. bende bi kez acaba erkek mi dedim de resim fln attı yakıştıramadım.. sonra kazen noyu face de aradı erkek çıktı .. sonra beddualar gırşa...
1in altindaKulağıma soyle kaç eksisin
AbooooKız bu pis sapık herkese özelden canım cicim yazıyordu.. sonra konuyu cinselliğe getiriyordu. Ama bana işte spiral taktırdım yok bebişle şöle yaptık tarzı konuştu .. bikaç kez getirdi konuyu da ben kapattım. Neyse beni bü ara bıktırdı yok bana yazmıyon beni sevmiyon korkudan siteye giremiyordum .. sonra bikaç kişi bunu şikayet etti hesabı kapandı.. o da açtırmak için msj açmış..o sırada aramışlar bunu açmamış .. sonra ben profiline yazdım nisan nerede diye fln.. sonra herkes döküldü.. bende bi kez acaba erkek mi dedim de resim fln attı yakıştıramadım.. sonra kazen noyu face de aradı erkek çıktı .. sonra beddualar gırşa...
O da artık kadın sayılır, dislamayalım
Çok azimliymiş harbden
Boşver canım geçti gittiHayırdır niye uzuldun
Bu çok şaktadan geldi... İyi geldi...
Ne sorucam bu hergün ben de olan bir şey ben 3-4 den sonra çok acıkıyormm eve gidince de elime ne geçerse gömüyorum..
Bunu yapmamak için siz neler önerirsiniz bu pis boğazlı bacınıza...
Kim moralini bozdu hemen çökelim
Aslında dayanamayıp hunharca yemesen 15 güne duzeliyor, tavsiyem süt/ kahve icmendir.
ay banu sende 70 görmeyi hiç sevmiyorum
önceki yazdıklarını iradeni de okudum, 7 lere çıkma bi daha
kız niye ağlıyon
atlar gelirim yanına valla, sen ikiz çocuklara tek başına bakmış kadınsın
bak benden de soğuk espri gelebilirsakın kızma bana ha yolarım saçlarını
seviom la sizi üzülünce bende üzülüyom, üzülmeyin la
Yazıklar olsun demişti.. insanı zor gününde böle yapılır mı demişti :)) kızz benim neyine inanmıyon :)) güldüm sayende :))
Ay size bi mortilik versek bu hafta ne güzel olur ya
ayyyYa şu eskilerden nisankraliçesi diye biri varmış ya. Erkek çıkmış sonra. Kadınlarla özelde +18 mevzulara giriyormuş. Bazıları da özelini açmış filan...
hadi ya tuh benim yarın belli olur artık ak ile kara1in altindailk defa
Ne diyorsun kankamdı, dünür olduyduk.. hamilelik nazını çektik :))
Bitter de yemissin yüzün birazcik da olsa gülmedi mi moral olmadı mı
sabah 2 tk z.yag+1 kuru incir
kahvaltı
2 wasa
bol peynir
1 tabak yeşillik
10zeytin
(yumurta yetişmedi )
ara
azcık süt ile kahve
2 kare bitter
(bu ara iyi dayandım bittere)
öglen
1 kase ezogelin çorbası
1 tane kabak sandal
havuç ve kabak salata yogurtlu
çoban salata
2 kaşık yogurt
2 tam ceviz
akşam yemiyorum biliyorsunuz eve gidince limonlu soda ve kahve
malipina N Nana
Ben de 10 yıllık evliyim 2 kez kötü hamilelik geçirdim. Bu yaz inşallah yeniden deneyecegiz umarım bu sefer hersey yolunda gider tüm zararlı aliskanliklarimi bir gülücük için terk ettim@elfkkk canım ne sakıncası olacak lütfen bu konuda ben bayağı bir tecrübe sahibi oldum her türlü yardımcı olabilirim..İstediğnizi sorabilirsiniz..
Ben evet 10. yıl evliliğimde kucağıma kızımı aldım cnm.. Çok tedavi gördüm çok stresli bir ortamda çalıştğım için olmadı diye düşünürken bir dr. ile tanıştım ki harika bir insan benim ile ilgili bütün herşeyi anladık ve 2. tüp bebek transferinde kızıma hamile kaldım.. Kısaca yazdım ama senin merak ettiğin bir konu olursa yardımcı olurum..
canım bu çarşamba menün mü?Sabah 13:30( artık bi kaç gün anamın evinde cıss falan yok yine girerim diyet psikolojisine)
Dışarıda yaptım
Domates
Peynir
Acı sos
Zeytin
Salatalık
Menemen
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Bal kaymak
Akşam 20:00( eve geç geldim kadın bana hazırlık yapmış bide yerim yaa)
Kemikli et
Yoğurt
5-6 br çay
Su çok az içtim yine
1 saat 40 dk normal tempo yürüyüş
@MiuLegomalipina @begum75 Floweroflife
Gözüm bir yerlerden issiriyor ama emin olamadimKızlarrr beni tanıdınız mı?? Tanıdıysanız bile çaktırmayın
Allah yardımcın olsun cnm.. inş yaza kadar iyice zayıflarsın öle hamile kalırsın :))Ben de 10 yıllık evliyim 2 kez kötü hamilelik geçirdim. Bu yaz inşallah yeniden deneyecegiz umarım bu sefer hersey yolunda gider tüm zararlı aliskanliklarimi bir gülücük için terk ettim
Sor bakalım kimmişim ben :))Gözüm bir yerlerden issiriyor ama emin olamadim
aha menüye bak
Ne diyorsun kankamdı, dünür olduyduk.. hamilelik nazını çektik :))
çarşamba menün güzelDün 11.04.2018
sabah
kahvaltı 09.00
küçük t.buğday arası ekmek
k.kutusu beyaz peynir
domates
ara 11.00
1 fincan şekersiz t.kahvesi
öğlen 12.45
6 adet ızgara köfte
1 yemek kaşığı kadar yoğurtlu kereviz
Ara; 3-4 adet kepekli uno kraker + 1 avuc dut kurusu
akşam hiç yazmim ben kendimi döferimm.. (ekmek yedim de)
Akşam kına vardı bunu telafi etmek için hiç oturmadım
Bugün.
sabah
kahvaltı 09.00
2 wasa
k.kutusu beyaz peynir
1 domates
1 çay kaşığı reçel
ara 10.30
1 fincan şekersiz t. kahvesi
öğlen 13.15
zeytinyağlı tabağı ( t.fasulye+yoğ.kereviz+lahana+salata vs.)
akşam muzlu yoğurtlu yulaf yemeyi düşünüyorum dün telafi için..
malipina N Nana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?