Bu arkaaşı furunBen de hafta boyunca çok yedim
Bakın baştan diyim yarın okkalı bi artıyla gelirsem
1- dün gecenin bi vakti yediğim karbon dolu yemek ve tatlıdan
2- daha regl gelmedi iştahım zirve
3- wc yolunu unuttum. Bağırsaklarım iş bırakma eylemindeler
Şimdi furun sabaha geçer acısı inşallah
ay ne yazmışız ayolBizim eflalle porti de bdv de açtığı konulara yazmışlar hatta
Kız sorma kankaydık o pislikle. . Zati benim msjımla herkes tek tek döküldü .. ama öle ayıp şeyler anlatmadım ben ona..Ay hiponun mesajını gördüm dünür olalım demiş nisana
Zaten o kadar mesajdan sonra dönmüştürValla yazdıklarına baktım da benden daha kadın lunya
Herbişeyden haberdar ya kadınlığımdan utandım
Kızz sorma her moku biliyodu.. yok hamileyim doğuma gidiyorum.. bilmediği halt yoktu .. bide sürekli destekti valla.. hiç kalp kırmazdı.. ayy yedik kız.. kaç gün kendime gelemedim..Zaten o kadar mesajdan sonra dönmüştür
Yahu hamile bile kalmış
spiral taktırmışZaten o kadar mesajdan sonra dönmüştür
Yahu hamile bile kalmış
Nasıl ortaya çıktı hipommKızz sorma her moku biliyodu.. yok hamileyim doğuma gidiyorum.. bilmediği halt yoktu .. bide sürekli destekti valla.. hiç kalp kırmazdı.. ayy yedik kız.. kaç gün kendime gelemedim..
Kız hiç böyle olur mu boz azcık cıkvıkcık malahit bunu beğenmediMenü vereyim
Sabah 10.00
1 kase çilek+ Kayisi +cerviz+yogurt
Oğlen (14.30)
2 yumurta
10 zeytin
1 avuç maydanoz
Kıyma
2 dilim salam
1 yeşil elma
Ara:18.00
1 bardak badem sütü
Akşam(21.00)
2 parça fırında et
Izgara karışık sebzeler
Spor: 45 dak tempolu yürüyüş=112,5 p
begum75
Su bol
hepfit malahit malipina @MiuLego
Kız bu pis sapık herkese özelden canım cicim yazıyordu.. sonra konuyu cinselliğe getiriyordu. Ama bana işte spiral taktırdım yok bebişle şöle yaptık tarzı konuştu .. bikaç kez getirdi konuyu da ben kapattım. Neyse beni bü ara bıktırdı yok bana yazmıyon beni sevmiyon korkudan siteye giremiyordum .. sonra bikaç kişi bunu şikayet etti hesabı kapandı.. o da açtırmak için msj açmış..o sırada aramışlar bunu açmamış .. sonra ben profiline yazdım nisan nerede diye fln.. sonra herkes döküldü.. bende bi kez acaba erkek mi dedim de resim fln attı yakıştıramadım.. sonra kazen noyu face de aradı erkek çıktı .. sonra beddualar gırşa...Nasıl ortaya çıktı hipomm
Zaten o kadar mesajdan sonra dönmüştür
Yahu hamile bile kalmış
Sus kız dünürünle ilgili kötü konuşma senKızz sorma her moku biliyodu.. yok hamileyim doğuma gidiyorum.. bilmediği halt yoktu .. bide sürekli destekti valla.. hiç kalp kırmazdı.. ayy yedik kız.. kaç gün kendime gelemedim..
Bu arkaaşı furun
Gözlerim kanıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?