Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kortizon kullanıyorum demiş miydim

Zaten o kadar mesajdan sonra dönmüştür
Yahu hamile bile kalmış
Kızz sorma her moku biliyodu.. yok hamileyim doğuma gidiyorum.. bilmediği halt yoktu .. bide sürekli destekti valla.. hiç kalp kırmazdı.. ayy yedik kız.. kaç gün kendime gelemedim..

Kız hiç böyle olur mu boz azcık cıkvıkcık malahit bunu beğenmedi

Nasıl ortaya çıktı hipomm
Kız bu pis sapık herkese özelden canım cicim yazıyordu.. sonra konuyu cinselliğe getiriyordu. Ama bana işte spiral taktırdım yok bebişle şöle yaptık tarzı konuştu .. bikaç kez getirdi konuyu da ben kapattım. Neyse beni bü ara bıktırdı yok bana yazmıyon beni sevmiyon korkudan siteye giremiyordum .. sonra bikaç kişi bunu şikayet etti hesabı kapandı.. o da açtırmak için msj açmış..o sırada aramışlar bunu açmamış .. sonra ben profiline yazdım nisan nerede diye fln.. sonra herkes döküldü.. bende bi kez acaba erkek mi dedim de resim fln attı yakıştıramadım.. sonra kazen noyu face de aradı erkek çıktı .. sonra beddualar gırşa...

Zaten o kadar mesajdan sonra dönmüştür
Yahu hamile bile kalmış

Çok azimliymiş harbden

Kızz sorma her moku biliyodu.. yok hamileyim doğuma gidiyorum.. bilmediği halt yoktu .. bide sürekli destekti valla.. hiç kalp kırmazdı.. ayy yedik kız.. kaç gün kendime gelemedim..
Sus kız dünürünle ilgili kötü konuşma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…