Yaaa
Şimdi bu haftaki eksiyide yaziyormuyuz tabloya yoksa bu hafta start miTanıdın demek kendinikilon nerde mortiiiiiuu
Gözüm üstünde en ufak bir cıs costa gömeceğim seni
Canım baslangic kilolarımız bugunŞimdi bu haftaki eksiyide yaziyormuyuz tabloya yoksa bu hafta start mi
Harikasin ördekimGözüm üstünde en ufak bir cıs costa gömeceğim seni
Bonus yaa niye ya ben sana çok güveniyordum ne olacak çıtır çıtır catur cutur paralarını yiyecek o akrabaların yaaa kudur cam simdi yaa canim ya neden ya neden Kafami böyle yapasım var valla bak
Allah gününü aydınlık etsin canımm insa her sey isyedigin gibi hayırla gerceklesir bu mubarek gündeSelamlar kızlarr hayırlı kandiller..cok karısık ve darmadagın bi gün yasıyorum.....ama bunada şükür...gelebildgmde anlatrm.simdlk hoscakalın...
Kilo bidirimim
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.5
Fark:1.7
yinede tebrik ederim morticim sen kazandın ben biraz beklesem daahaa eksi çıkardı da eve usta gelecek gibi erkenden kahvaltı yapmam gerekiyordu odemli şekilde tartıldım yinede şukur artı gelmedik ya
Aynen kuzm buna şüküryinede tebrik ederim morticim sen kazandın ben biraz beklesem daahaa eksi çıkardı da eve usta gelecek gibi erkenden kahvaltı yapmam gerekiyordu odemli şekilde tartıldım yinede şukur artı gelmedik ya
Aynen kuzm buna şükürsagolasin
Yine top bana kaldı yavvvGözüm üstünde en ufak bir cıs costa gömeceğim seni
Aaaa kim acepHarikasin ördekimbu hafta benim mortim kim biliyon mu
Ya sen kendine kiyiyorsunki bari ben vurayimd a kıyamazsın belkiKıyamam la senin kafana değil benimkine yapıcan onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?