- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Tamam canımMunzevi Zencefil
(inşallah etiket çıkar)
kuzum spor takımları iki haftada bir güncellendiği için bu hafta alamam seni takıma,şimdi o geldi aklıma,birdahaki cuma dahil edebilirim diye biliyorum,miuşa sordum cevap gelince haber ederim sana
Sevdi mi dövdü mü anlamadımMunzevi Zencefil miuş dediki; al takıma,sahipsiz ortalıkta spor yapmasın kazayla fururlar didi
ama spor yapmazsa nilişkoyla şarjörleri boşaltın dedi bilgin olsun
hadi hayırlı olsun sen artık bir keleksin
geçmiş olsun canım benimAteşim gene yüksek. Düşmüyor. Bi doktora gidip gelecem. Kilom 57.2 geçen hafta 54.7 miydi neydi hatırlamıyorum. Fitin etiketi çıkmadı siz halledin olar mı
Sevdi mi dövdü mü anlamadım
Yaşasın keleklik
Geçmiş olsun hacı gelince yaz merak ederizAteşim gene yüksek. Düşmüyor. Bi doktora gidip gelecem. Kilom 57.2 geçen hafta 54.7 miydi neydi hatırlamıyorum. Fitin etiketi çıkmadı siz halledin olar mı
miunun dediklerine çok takılma (bazı şeyleri ben eklemiş olabilirim çünkü)
yaşasın
aksatma sporunu çok çok yap diye iyi niyetli bişeydine ayıp
Aaaa kim acep
Ya sen kendine kiyiyorsunki bari ben vurayimd a kıyamazsın belki
Aynen bak millet foto makinesiyle geziyoBen fakirim demek ki eee naparsın öğrenciği kk da fakir gördü
70.1 baz alınmıstır hayde bismillahhhGerçekten çok özür diliyorum geçen haftaki hastalığın getirmiş olduğu ekşi açlık susuzluk artik neyin etkisiyle bilmiyorum 2 kilo artik vardı elimden geleni yapmaya çalıştım ama çokta yapamamışım demekki
Eki Görüntüle 2136369 geçen hafta 70. 4
Bu hafta 70.1
Fark 300
Çok üzgünüm kaç haftadır hiç %1altina dusmemistim
igdem gecmis olsun kuzummmAteşim gene yüksek. Düşmüyor. Bi doktora gidip gelecem. Kilom 57.2 geçen hafta 54.7 miydi neydi hatırlamıyorum. Fitin etiketi çıkmadı siz halledin olar mı
Eki Görüntüle 2136372
kızlar sporlarımızı kontrol edelim mi?
@Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
arden32
@Konyakk
@malahit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@MiuLego kendimi spor takımından atmayı teklif ediyorum
kabul edenler
etmeyenler(miu)
kabul edilmiştir
çok dövme spor yapmaya hali kalsınBen de daha 54.5 diyorum
Al kendimehakettim bunu biraz daha döveyim
Aslında çok şekerimdir ama öle denk geldi :))Ben de seni beğendim şekeri düşük karı
Aaaa kim acep
Ya sen kendine kiyiyorsunki bari ben vurayimd a kıyamazsın belki
Aynen bak millet foto makinesiyle geziyoBen fakirim demek ki eee naparsın öğrenciği kk da fakir gördü
70.1 baz alınmıstır hayde bismillahhhGerçekten çok özür diliyorum geçen haftaki hastalığın getirmiş olduğu ekşi açlık susuzluk artik neyin etkisiyle bilmiyorum 2 kilo artik vardı elimden geleni yapmaya çalıştım ama çokta yapamamışım demekki
Eki Görüntüle 2136369 geçen hafta 70. 4
Bu hafta 70.1
Fark 300
Çok üzgünüm kaç haftadır hiç %1altina dusmemistim
igdem gecmis olsun kuzummmAteşim gene yüksek. Düşmüyor. Bi doktora gidip gelecem. Kilom 57.2 geçen hafta 54.7 miydi neydi hatırlamıyorum. Fitin etiketi çıkmadı siz halledin olar mı
Eki Görüntüle 2136372
kızlar sporlarımızı kontrol edelim mi?
@Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
arden32
@Konyakk
@malahit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@MiuLego kendimi spor takımından atmayı teklif ediyorum
kabul edenler
etmeyenler(miu)
kabul edilmiştir
baz deme,asit heç deme
aksatma sporunu çok çok yap diye iyi niyetli bişeydi
öpim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?