Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünki menümü de yazamadım
kahvaltı : peynir ve cokelekli omlet
ara : 2 ceviz 3 kurukayısı
ögle : 1 kepce tarhaba, tavuk eti
ara : 2 kurukayısı
aksam : yesil salata, yogurt, 1 haslanmıs yumurta
cay : kabak cekirdegi, yatarken 1 bardak süt
spor : off günümdü
su : 2 lt. ayrıca form cayı ve diuretik çay
malipina

canım tebrik edeirm önemli olanda incelmek zaten
spor yapmak laızm ya spor şart

eksinde regliye göre süper

Kilo bildirimi
Geçen hafta :70.2
Bu hafta : 69.7
Giden _500

Okadar ac kalmaya 500 Gr az ama
Bugün regli günüm , onu düşününce iyi gibi

tebrik ederim masumummm.
regli gelmemiş ve şiş olmana ragmen eksi görmüşsün
oh oh harika. 7 leri postalamışsın. bu çok güzel ya
darısı başıma. gerçi benim daha çoook yolum var ama. olsun
ayrıca 500 gr hiçte az diil

canım tebrik edeirm önemli olanda incelmek zaten
spor yapmak laızm ya spor şart

eksinde regliye göre süper
sagolasın canım teşekkür ederim
spor yapınca ben maalesef tartıda pek bişi göremiyorum o yüzden ölçülerimin inceldiğini görmek beni motive etti. .şükür...

cnm hunharca yemekten kurtuldum bu bile yeter bana
haftaya dahada gider inş ilk hedefim listeye girmek benim
7 leri bir daha görmek istemiyorum
sabah 6 da tartılmasam daha fazla eksi görürüm aslında

sagolasın canım teşekkür ederim
spor yapınca ben maalesef tartıda pek bişi göremiyorum o yüzden ölçülerimin inceldiğini görmek beni motive etti. .şükür...

önemli olan ölçüler şeri
bende fırsat bulamıyorum leisle yapmak istiyorum acaba 5:30 da mı kalkıp leisle yapsam diyorum kırdım kafayı iyice

Kızlar facede bir yazı buldum ,ilaçla beraber kullanılmaması gerekenler ,kullananların belki işine yarar. @Lunya sen tiroit ilacını ne zaman alıyorsun ?

1. Kan sulandırıcılarEğer kan sulandırıcı kullanıyorsanız yanında yaban mersini suyu içmemeniz gerekli. Araştırmalara göre kan sulandırıcıyla birlikte alınan yaban mersini suyu kanın aşırı derecede sulanmasına neden oluyor. Bu seviyede bir kan sulanması bazı sağlık sorunlarını tetikleyebiliyor.Ayrıca ıspanak, lahana, brokoli ve K vitamini içeren diğer yeşil yapraklı sebzeler de kan sulandırıcı ilaçların etkisini azaltıyor.

2. Tansiyon ilaçlarıTansiyon ilacı kullanıyorsanız muz ve diğer potasyum içeren gıdalardan uzak durmanız gerekiyor. Tansiyon ilaçları kanınızdaki potasyum miktarını arttırabilir. Buna muzdaki potasyum da eklenince aşırı potasyum kalp ritminizi bozabilir veya kalp çarpıntısı yapabilir.
3. Kolesterol ilaçlarıKolesterol ilaçları kesinlikle greyfurt ve greyfurt suyu ile birlikte alınmamalı. Greyfurt suyu kanınızdaki kolesterol ilacının etkisini ciddi oranda arttırır. Böylece istenmeyen yan etkilere sebep olabilir.Greyfurt suyu çoğu ilacın çalışmasına etki eden bir özelliğe sahip. Bu etki, alınan ilaca bağlı olarak onu baskılayabiliyor veya kana daha çok karışmasına sebep olabiliyor. Greyfurt suyu pek çok antihistamin, tansiyon, tiroid, doğum kontrol ve mide asidi gideren ilaçlar ile etkileşime giriyor. Dolayısıyla bu tip ilaçları alırken greyfurt suyundan uzak durmak gerekiyor.Peki neden greyfurt suyu ama portakal suyu veya herhangi bir narenciye suyu değil? Araştırmalara göre greyfurt suyunda bulunan furanokumarin adlı bileşen bu etkilere neden oluyor. Portakal ve diğer narenciye sularında bu bileşen bulunmuyor.

4.Kalp ilaçlarıKalp ilacı kullanıyorsanız meyan şekerinden uzak durmanız gerekiyor. Bu şekerlerde bulunan gliserizin maddesi kalp ilaçlarının etkisini baskılıyor.Gliserizik asit bedenin potasyum emilimini bozan bir madde. Böylece çok fazla meyan şekeri tüketildiğinde potasyum seviyeniz normalin altına düşebilir.Kalbin sağlıklı çalışması için vücudunuzdaki potasyum ve sodyumun dengeli olması gerekli. Denge bozulduğunda yüksek tansiyon ve kalp ritmi bozukluğu ortaya çıkıyor.

5. AntibiyotiklerYoğurt hariç tüm süt ürünleri içerdikleri kalsiyum nedeniyle antibiyotiklerin emilimini baskılayabiliyor. Süt ürünlerinde bulunan kalsiyum ve demir bazı antibiyotik türlerini baskılıyor. Eğer kalsiyum veya demir yönünden güçlü bir gıda yediyseniz antibiyotiği almadan önce üç saat beklemeniz iyi olacaktır.Ayrıca mercimek, fasulye, enginar ve tam tahıllı gıdalar gibi yüksek lif içeren gıdalar midenin boşalma zamanını azaltıyor. Eğer kilo vermek istiyorsanız son derece ideal olan bu durum antibiyotik kullanıyorsanız aleyhinize olabilir. Bu durumda ilacın kana karışma hızı oldukça azalıyor.
EVDE SAĞLIK

6. Tiroid ilaçlarıTiroid ilaçları kullanırken en önemli kural ilacı aç karnına almak ve en az yarım saat boyunca birşey yememek.Ayrıca kalsiyum takviyesi veya bol kalsiyum içeren gıdaları tiroid ilacından 3 saat sonra almanız gerekiyor.Kahve de tiroid ilacının emilimini bozan bir içecek. Eğer sabahları kahve içmeden güne başlayamıyorsanız doktorunuza danışarak ilacınızı gece yatmadan önce alabilirsiniz.

İyiyim hemşom sağol sen nasılsın
cok sukur iyiyim sagol nerelerdesin nevos

Bak işte ben dün gece yorumladığımı perşembe menüsü sanıyodum değilmiş
Güzel menü olmuş
Kahvaltı güzel
Akşam hafif
Su güzel
Spor yok şaşırdım mı hayır
sasirtcam seni merak etme

Gizzzzz etiketi bırak ayrı ayrı yazınca gormicemmi sandın hiii iftira ben bitter mutter yemedim dağıtmadım allahım sen bunların iftiralarından beni koru bitter kazanına dusesice:)
Bak bak bitter kazanı diyo bide utanmadann

Ben de az obce sade nescafeyle 2 kare yedim felaket bi bas agrim var umarim gecirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…