- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
haklısın dikkat ediyorum bundan sonraÖrdekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalımçok az ama o -100 haftaya en az 500 isterim nasıl o artılar temizlenir öyle yaza kadar 100 100 olmaz hepfit
Senin organlar nereye kaçsınÇocukları ekrandan uzak tutun, evde denemeyin
Ne güzel bir duygu değil mi:)benimde olmayan pardesulerim oluyor çok mutlu oluyorum
Nere gitcekler kiSenin organlar nereye kaçsın
Şaka bi yana iki oldu denk geliyorum senin menüler fazlasıyla az.Çocukları ekrandan uzak tutun, evde denemeyin
Bilerek yapmıyom ördekim. Akşam işten gelince sızıyom bazen, uyanınca geç oluyo saat yiyemiyom bişeyŞaka bi yana iki oldu denk geliyorum senin menüler fazlasıyla az.
Kahvaltı ve ogleni kurtarsan akşam salata yoğurt Ladda geçer aslındaBilerek yapmıyom ördekim. Akşam işten gelince sızıyom bazen, uyanınca geç oluyo saat yiyemiyom bişey
Kuzu sadece cumaları böyle. Öğlen tartı veriyom diye, sıkıntı yok yani haftaiçi öğünlerim düzenli normaldeKahvaltı ve ogleni kurtarsan akşam salata yoğurt Ladda geçer aslında
pro candır afiyet olsun kuzumBenim akşamki yoğurt et oldu yanında yeşillik.
adım maliye yemek yedirmeye çalışan fite çıkacakHep de sana denk geliyo ya
Taam yicem söz
görünce daha etkili oluyorGörmez olaydım
zennedersin mali 45 kiloSenin organlar nereye kaçsın
ya ben senin yerinde olsam şimdi yoğurt salata yer günü kapatırımAçım çım çım çım
Açımmm çım çım çım
Daha 2 saat var yemeğe
Neyse su içeyim
Yarın da sabit olmam umarım
Kimseye söylememadım maliye yemek yedirmeye çalışan fite çıkacak
Nie öyle dedinkizennedersin mali 45 kilosonra da biz kızıyo oluyoruz
İşteyim hala, 2 saat var eve gitmeme, salata yoğurt yaparsam gece 02.30’a kadar açlıktan duvarları falan kemirir ruhumu teslim ederim sanırımya ben senin yerinde olsam şimdi yoğurt salata yer günü kapatırım
çünkü 45 kilo olan biri bu kadar az yer ancakNie öyle dedinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?