Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok trrliyodu ve surekli hasta
Her ay araliksiz antibiyotik kullandik
Surekli oksuruk var surekli burun tikali
Vajinada yemyesil bi akinti oluyordu

Bide bi kac ay once domuz gribi oldu
Doktoruda bu kadar sık hastalanmasi normal degil dedi bagisikligini baskilayan bisey var dedi
5 tup kan alip tum tahlillerini yapiyorlar

Gercektenmi yaaa çok sevindim o ne güzel spor öyle vayt la morti olmak sana çok yakıştı kız

Sizinki kibarmis
White disine göre bir rakipler buldu arden32 değil mi yenecegiz bu hafta onu. O kadar müzik boşuna miydi ama bugün fena hamlamisim öyle böyle değil

Dogru diyorsun ben bu konuda daha hassasım herşeyi buraya yazmak dogru mu bilmiyorum ama tam kızımın yaşında iken annem bırakıp gitmiş o yüzden kendimi suçlu hissediyorum alışıcam inş
Sen birakip gitmedin ki sadece calisiyorsun cocugun senin gün boyu nerde olduğunu ve akşam eve gelecegini bilirse onu kandirmazlarsa şuraya gitti buraya gitti çocuk bunu yadirgamiyor. çocuklar sandigimizdan akıllı emin olun. Benim Annem de çalışirdi ama ben yerini bilirdim gerçi her gece elini tutarak uyurdum sabah gitmesin diye ama o hep gitmiş olurdu ben de uyarınca oyuna devam ederdim bilirdim geri gelecek. Ozaman terkedilme bırakılma duygusu olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…