Cok trrliyodu ve surekli hastaCanım hic moralini bozma iyiki erknden farkettn kontrol altna alnnca hicbi skntı olmaz bnce sen naal farkettnki peki yoksa genel kontrolmutduStorm-
Ayyy @hepfit cok gecms olsun kuzum benim dikkat et
Benm oglum 3.5 yasnda ve yemegni yakşask bi saatte yiyor ve o kdarr gerikiyorumkii bazen aglyack noktya gelıyrm .eger babası evdeyse hic temıyor neredeyse ..o dısarı cıkıorm dıo bı odaya saklanıo ancak o zamn yıyor bebden cekndgı icin..yani ac yatıp gece yemk ısteyıp agladgnı bilirim...bi ara degerlere baktrdım diplerdeydiişte sorunum kilo alması degilki cok zayıf..bu degerler skntı..ne uapsamki... Tecrübeli anneler ve bilenler mesela @hepfit
White disine göre bir rakipler bulduGercektenmi yaaa çok sevindim o ne güzel spor öyle vayt la morti olmak sana çok yakıştı kız
Sizinki kibarmis
Iradeni tebrik ederimOkey partisinden yeni geldim hareketlerim ağır çekimde yeminle
Çok açım , gerçekten algilayamiyorun yaw 12 saat olmuş ama migdem dümdüz
Açım ama mutluyum , sabah tok uyanicam neler yediler ben yemedim
beni mi waytı mı sen kimden yanasın hele de bakemWhite disine göre bir rakipler bulduarden32 değil mi yenecegiz bu hafta onu. O kadar müzik boşuna miydi ama bugün fena hamlamisim öyle böyle değil
Ben de ya sanki hayat enerjimi aliyorlarYemin ediyorum açken hiç çekilmiyorum
Günaydınnnnnn bugun buralardan birilerinin doğum gunuymus
Seninle ortiyim beraber yenecegiz onu dişli rakip buldum. Hadi bakim yaptiklarinda beni de etiket yap mutlakabeni mi waytı mı sen kimden yanasın hele de bakem
Bende istiyorum kot olmasa da olurSabretcez napalim
Ben kot ustune beyaz badi giymek istiyorum üstüne kot ceket hemen doydum bak
Ya o bende de çıkıyor deli ediyor bi de kfc çıkıyor yanlış topikdeler hala bilmiyorlar
tamam orticimSeninle ortiyim beraber yenecegiz onu dişli rakip buldum. Hadi bakim yaptiklarinda beni de etiket yap mutlaka
Ama ben burun estetigi arastirmadim o da var suan ben çarpı yaptıkça geliyorlar akın akınsanirm kim neye bakarsa o cikiyo
Öğretmenmiymiş matematik ağacımı varmış
günaydın canım inşallahGünaydın iyi hafta sonları
Olsun inşallah
Sen birakip gitmedin ki sadece calisiyorsun cocugun senin gün boyu nerde olduğunu ve akşam eve gelecegini bilirse onu kandirmazlarsa şuraya gitti buraya gitti çocuk bunu yadirgamiyor. çocuklar sandigimizdan akıllı emin olun. Benim Annem de çalışirdi ama ben yerini bilirdim gerçi her gece elini tutarak uyurdum sabah gitmesin diye ama o hep gitmiş olurdu ben de uyarınca oyuna devam ederdim bilirdim geri gelecek. Ozaman terkedilme bırakılma duygusu olmuyorDogru diyorsun ben bu konuda daha hassasım herşeyi buraya yazmak dogru mu bilmiyorum ama tam kızımın yaşında iken annem bırakıp gitmiş o yüzden kendimi suçlu hissediyorum alışıcam inş
Kilolu da değil misin demekki yemekle alakali bişey o da inşallah düzelir52 ile hamile kaldim 77 ile dogurdum
Kimin acabaGünaydınnnnnn bugun buralardan birilerinin doğum gunuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?