Holaa ben işten çıktım eve gidip temizliğe girişcem
Bugün kaynanam geliyo türkiyeden
Hem ne ağır yarın izinliyim ama izin haramWayyyyy gozun aydın , ağır misafir
Üç gün ama benim herif uzatcam bilet tarihini diyo
Üç gün ama benim herif uzatcam bilet tarihini diyo
Ayyy igde kahkaha attim yaaamatematik61 Berna b12 sende de garip rüyalar görmene sebep oluyor mu
Ay dün gece bi rüya gördüm uyanmak istemedim. Rüyamda Kerem Bursinle Burak Özçivit faytonla benim evin önüne geldilerKerem kapımı çalıp diyor ki Burak senin için herşeyi bıraktı zaten Fahriyeyle de ayrıldılar nazlanma da gel konuşun Neyse ben kabul etmiyorum derken Burak beni filmlerinin galasına davet ediyor. Kırmızı bi elbise giyip gidiyorum (gene faytonla)
Sonra Burak gazetecilerin önünde evlenme teklifi ettiBen de hayııır dedim sen filminin reklamı için kullanıyorsun beni. Bi gün gerçekten seversen o zaman konuşuruz diyip Sivastaki 2 göz oda evime geri döndüm
Sonra Burak peşimden gelip kapımda yatmaya başladı
O arada bilin bakalım kim uyandırdı beni
Ben degilimmmBerna mıydı acaba
Kiz maliii bugun senin de dogum gunun muydu.ben 16si diye hatirliyom.ama kaynanan da dogum gununde gelecek diye hatirliyom devreler yandiHolaa ben işten çıktım eve gidip temizliğe girişcem
Bugün kaynanam geliyo türkiyeden
Kesilmiş bilet de işte ille uzatcakmış yetmezmiş üç gün anasına doymazmış
sen al dönüş biletini
16sı kuzum. Kaynanamla kutlayıcık işteAyyy igde kahkaha attim yaaaben de garip ruyalar goruyorum ama ben genel olarak boyleyim pamuk prensesle yedi cuceler gormuslugum bile var
Ben degilimmm
Kiz maliii bugun senin de dogum gunun muydu.ben 16si diye hatirliyom.ama kaynanan da dogum gununde gelecek diye hatirliyom devreler yandi
kurunun yanında yaşta yanar gibiGelsin miumhepinizi kurşuna dizecekne bu artılar haftaya sağlam eksilerle gelmezseniz siz düşünün diyecek
doğum günün kutlu olsun canım iyiki bizim arkadaşimiz oldun daha nice muylu huzurlu yıllaraEveeett Benim Doğum günüm
Laylaylay
Hatırladığın için teşekkürler
Merak et iyice son güne kadar merak ettirecegiz çok fena hem de
Bana da öyle geldi sankiEsra masum seni yiyecek
Daha bugün spor yapmadım ya yapacağım ama kaçarı yok yiyecegimmmm mortilerimjOoo süper masum açlığına değdi
Masum rn son yemeğini yedikten sonra yoğurt da mi yasak
Fitim sabah bazlama gelmemişti birde tartiyi bekledim ya canım
Hedefim yüksek inşallah
Çok dişli kişiler geldi kız wayt var smykmy var
Herkesler spor yapıyor
Bu wayt da manyak cıktı
Neyse ki bizim grupta
Ben tüyo veririm sıkinti yok canım ya gelsen gelsen 1 kilo eksi ile gelirsin sen ya sanki ne olacak 2 veremezsin kiiiiMerak et iyice son güne kadar merak ettirecegiz çok fena hem de
Anlastik bu hafta white her acidan yenecegim çok fena idman programim varben almak isterim ama nilişkom kızmasın herkesi alıysun diye
ben bu hafta iki kişiyi aldım takımıma,eğer nişikonun takımında eksik varsa seni oraya ekleyelim,yoksa ben alırım
@nehirnil111
Güleyim de boşa gitmesinAnlastik bu hafta white her acidan yenecegim çok fena idman programim var
Ben bildirdim ya sabah ilk hatta gerçi 86 ama olsun bu hafta bomba olacak ama 60kiloyum korktu benden6 Nisan-13 Nisan Mortingenlikleri Sonuçları
Soluksuz izlenecek bir maç
Munzevi Zencefil (0,18) veeee suspushanimcim (2,42)
Kazanaaaaaaaaaaan
suspushanimcim
Zamansız dökülen yapraklar misali bir kapışma
cakil80 (sabit) veeee @60kiloyum (bildirimsiz)
Kazanaaaaaaan
Yoh gene
Minnakların kapışması
@tevafuk55 (-0.18) veeeeeee @Sidelya95 (sabit)
Kazanaaaaaaaaaaaaan
Yoh
Haftanın maçı
@Esra_4378 (0,43) veeeeee
THY (300-500) (çünki tek rakibi türk hava yolları)
Kazanaaaaaaaaaaaaan
THY
Yerli Real Madrid- Barcelona rövanş maçı
@Bonus (-0,30) veeeeee @yumurtalikofte (0,91)
Kazanaaaaaaaaaaaaaaan
@yumurtalikofte
kaybedenin herkese yeşilçay ısmarladığı kapışma
@Melegiimm22 (1,05) veeeeearden32 (0,67)
Kazanaaaaaaaaaaaan
@Melegiimm22
İflerin kadını el"if" e karşııııı
Nare83 (0,71) veeee
@elfkkk (2,26)
Kazanaaaaaaaaaan
@elfkkk
Yenilen pehlivan güreşe doyacak mı kapışması
@malahit (0,52) veeeee @Floweroflife (sabit)
Kazanaaaaaaaaaan
@malahit
Notlar:
Hazırladığım ve gördüğüm en kötü mortilik sonuçlarıydı
Sabit gelenleri kazanmış sayamıyoruz. Çünkü yarışmamız kilo verme üzerinedir, mevcut kiloyu korumayla ilgili değil
Silkelenip kendinize gelin. Onca emeğin karşılığı bu olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?