Eki Görüntüle 2136676 hafta sonu hayal ettiğim
Eki Görüntüle 2136677 hafta sonu gerçekler
duydumkiKedibochi kedicikleri özlemiş
Ya banu ben de ayni durumdayim.oglum genelde sabah 7 de kalkiyor ben zaten 8 bucukta biniyorum servise.o uyanikken anca hazirlaniyorum o saate kadar.eve gelisim 5 bucuk.oglum geldigimde uyuyo oluyo yemek hazirligi sofrasi bulasigi oglan uyandi onu yedir fln derken vakit geciyor.cocuk kucuk butun gun evde olmayinca birbirimizi ozluyoruz o uyuyana kadar hic niyetlenmiyorum spora zaten birlikte vakit geciriyoruz.ve onu uyuturken de uyuyakaliyorum genelde.yapabilirsem hep 12den sonraya kaliyor iste halim olursa bi leslie yapmaya calisiyorum.ama tayinimizin ciktigi günden beri spor duzenim yok
Floweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
suspushanimcim senin mortin belli mi Nisa?
@smykmy dün yazmıştın sanki ama kimle mortiydin sen flower la mıydı bana bildir acil
@hippoglisemi bu hafta morti lazım mı?
Munzevi Zencefil sen kimle yarışacaksın ciğerci güzelim
ayy özlemişim hey bunuda ,miuduz son gün heycan dorukta
ben leslie yaptım devam edemedim kızlar durmadı sende yapma dinlen bugun sevgili morticimmKim spor yapar benle haydi baslayak varmı spor yapacak kimse
Bende soyle bi sikinti da var haftanin 3 gunu kv bende oluyo kesin bazi haftasonlari da biz koye geliyoruz.o salonda oturup dizi izleyince ben de en fazla mutfaga gidip telefondan yapabiliyorum.o da her zaman olmuyoBerna bende 7:30 da çıkıyorum 6:30 da geliyorum , benim oğlanlar büyük seninkinden ama iste benimkilerde sürekli yanlarında oturmamış istiyor
Ama benimkiler 9_10 arası yatıyor bende ondan sonra yapacağım mecbur iki ay disimi sıkıcam yapacak birşey yok
Aman canim spor da neymiş boşver kızSen Kaşindin Esra pis hırs yaptırdın bana birde spor yapsam muhteşem olacak
Bende ezgi varya dunyayi yiyen onda spor yapiyorum ho hoytArdanin mutfagini izlerken ip atladim
Leslie hem masrafsız hem aletsiz çok avantajli ve etkili ama vakit yok az sürede super etki dersen jillian derim denedim superBegum hep lesile ye niyetleniyorum ama zaman kalmıyor inanki
Sabah ta burda erken başladığım için yapamıyorum , nasıl. Olacak bilmiyorum
Bizim iş yerindeki ablaya diyetisyen lesile yap demis dun
Bir Şoray’ın sidelya’yaFloweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
@smykmy dün yazmıştın sanki ama kimle mortiydin sen flower la mıydı bana bildir acil
Hayır simay ben ve masum la 10 kilo mortisiFloweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
Tamam canım öyle yapalımCanım ben banlı olduğum için sporlarımı bildirmedim. Ama yeni haftaya başladık gerek var mı yazmaya bilemedim
Hoşbulduk canım
Kuzum haftaya ertelesek mi ben bu hafta evde olamayacağım
Evet Doğum günüm bugünFloweroflife kız doğum günün mu bugün iyi ki doğdun bak pastalara gömülme haaaa
Doğum günün kutlu olsun tatlimmmmEvet Doğum günüm bugün
Çok yemem accık yerim ama
Eveeett Benim Doğum günümYanlis hatırlıyor olabilirim ama sankiFloweroflife in dogum gunuydu bugun.gelsin yanlis hatirlayip hatirlamadigimi soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?