Kilon sabit değil miydi çakıl ?Ben bildirdim ya sabah ilk hatta gerçi 86 ama olsun bu hafta bomba olacak ama 60kiloyum korktu benden
Bu hafta olmayalım dedi, haftaya benimFloweroflife kuzum @Sidelya95 devam edecek mi mortilik sözü vermiştim ama bilgin var mı? Yoksa başka morti seçmiş miydin?
suspushanimcim senin mortin belli mi Nisa?
@smykmy dün yazmıştın sanki ama kimle mortiydin sen flower la mıydı bana bildir acil
retro_hippo bu hafta morti lazım mı?
Munzevi Zencefil sen kimle yarışacaksın ciğerci güzelim
Ben evin işini bitirim spor için gelirim yanına haftasonu 2 gün tatil deyimKim spor yapar benle haydi baslayak varmı spor yapacak kimse
2.5 mu ne??sen artı kaçtadın kuzu
O kadar iddialı değilim ama elimden geleni yapıcam inş..Sporun gözünü seveyim var ya şu evde inşaat olmasa neyse pzt den sonra yapabildiğim kadar hem öğlen hem akşam yandın sennretro_hippo mendilini hazırla
Tamam kuzumBu hafta olmayalım dedi, haftaya benim
Bu hafta bana gönlünden ne geçiyorsa kert
:)
Ooo işin çok deseneHolaa ben işten çıktım eve gidip temizliğe girişcem
Bugün kaynanam geliyo türkiyeden
Amin cümlemizeİyi ki doğdun canım nice mutlu zayıf fit senelerin olsun
Bende hemen yoruldum valla ama biraz çay içim yeniden başlayacağımKalkssam da ortalığı toparlasam keşke
Kiler filan pert olmuşama mecalim yok
geçmiş olsun :)Kızlar şükür sınavdan çıktım.. yarın da var sonra bikaç gün rahatım :))
Bildirimimi gormedin sandim gormussun ama asıl bu haftaki bildirimimi gör özel fotolarla paylasacagim. Hem moral de olacak cuma günü hem 2 gün tatil yapcam hem kilo verecem hem arkadaşlarım geliyor yani white in hiç ama hiç şansı yok moral dolu dizginKilon sabit değil miydi çakıl ?
Çok teşekkürlerŞp
kurunun yanında yaşta yanar gibi
doğum günün kutlu olsun canım iyiki bizim arkadaşimiz oldun daha nice muylu huzurlu yıllara
TeşekkürlerTamam kuzum
yeni yaşın güzellikler sağlık huzur mutluluk getirsin
Bnde +1.5 mu ne2.5 mu ne??
hadi bakiimm kuzu sınavın nası geçtiO kadar iddialı değilim ama elimden geleni yapıcam inş..
Vaytın zaten şansı olamaz bu hafta sen pempis ve vayt 3'lü mortisiniz çakıl. Senle pempise çok güveniyorm hanginiz birinci olur bilemem ama vayt olmayacak... Tüm takım sizin arkanızda bence vaytı kimse tutmuyorBildirimimi gormedin sandim gormussun ama asıl bu haftaki bildirimimi gör özel fotolarla paylasacagim. Hem moral de olacak cuma günü hem 2 gün tatil yapcam hem kilo verecem hem arkadaşlarım geliyor yani white in hiç ama hiç şansı yok moral dolu dizgin
Bunu senden beklemezdim demek sende ha sende çok ayıp çok ayıp benden günah gitti yenecegimmmmm hepniziVaytın zaten şansı olamaz bu hafta sen pempis ve vayt 3'lü mortisiniz çakıl. Senle pempise çok güveniyorm hanginiz birinci olur bilemem ama vayt olmayacak... Tüm takım sizin arkanızda bence vaytı kimse tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?