Doğum günün kutlu olsun kuzucum, nice mutlu yaşların olsunEvet Doğum günüm bugün
Çok yemem accık yerim ama
hadi yaa kaptan nasıl böyle bişey yaparsın ama vaytta seni geçmişti nayır nolamaz imkansız
@matematik61 Berna b12 sende de garip rüyalar görmene sebep oluyor mu
Ay dün gece bi rüya gördüm uyanmak istemedim. Rüyamda Kerem Bursinle Burak Özçivit faytonla benim evin önüne geldilerKerem kapımı çalıp diyor ki Burak senin için herşeyi bıraktı zaten Fahriyeyle de ayrıldılar nazlanma da gel konuşun Neyse ben kabul etmiyorum derken Burak beni filmlerinin galasına davet ediyor. Kırmızı bi elbise giyip gidiyorum (gene faytonla)
Sonra Burak gazetecilerin önünde evlenme teklifi ettiBen de hayııır dedim sen filminin reklamı için kullanıyorsun beni. Bi gün gerçekten seversen o zaman konuşuruz diyip Sivastaki 2 göz oda evime geri döndüm
Sonra Burak peşimden gelip kapımda yatmaya başladı
O arada bilin bakalım kim uyandırdı beni
Bonuscan çok teşekkürler, ne güzel çiçekler öyleOyyy fılavırım birezil güzeli doğum günün kutlu olsun
Allah sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsinEki Görüntüle 2136739
Teşekkürler portikimhayırlı olsun yeni yaşın canım
Yaw ben keklikle ilgili hiç araştırma yapmadım ki
Eşim sırma saçlı
Çok teşekkürler hepfitim, kendimize hediye vereceğiz daha birlikte 50 olacağız
Kız bu sabah yeseydin dedim zatenOoo süper masum açlığına değdi
Masum rn son yemeğini yedikten sonra yoğurt da mi yasak
Fitim sabah bazlama gelmemişti birde tartiyi bekledim ya canım
Hedefim yüksek inşallah
Çok dişli kişiler geldi kız wayt var smykmy var
Herkesler spor yapıyor
Bu wayt da manyak cıktı
Neyse ki bizim grupta
beğendiğine sevindim
Ya mali ya
Koptum gülmekten, çok teşekkürler canım
Gene insaflı davranmış giydirmiş ben sadece taşlı maşlı bişeyler olur diye bekliyordum maliden
Ya mali ya
Koptum gülmekten, çok teşekkürler canım
Ay çok teşekkürler
Eheeeebeğendiğine sevindim
Heee ben de tangalı falan bekliyordum gayet mutaassıp bir pasta olmuşGene insaflı davranmış giydirmiş ben sadece taşlı maşlı bişeyler olur diye bekliyordum maliden
Voltran i olusturuyoruz white a karşıVaytın zaten şansı olamaz bu hafta sen pempis ve vayt 3'lü mortisiniz çakıl. Senle pempise çok güveniyorm hanginiz birinci olur bilemem ama vayt olmayacak... Tüm takım sizin arkanızda bence vaytı kimse tutmuyor
Çakal miuya da vayta da günlerini gösterecez çakılım. Planın nedir kafanda ne var özelden yaz bana bakim... Gereken düzenlemeleri yapalım işimizi sağlama alalımVoltran i olusturuyoruz white a karşı
Trip atsaydın ben s bedenim niye m aldın diyeKızlar kardeşim bana hediye almış yazlık tulum, m beden büyük geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?