- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sende mi brutuss boşuna dovmemisim rüyamda seni haketmissin taam mi hihVayta karşı senmisin pempiş tabiki seni tutuyorum
Kesinlikle öncelikle bolca şu o kesin diğerlerini yazarım white gormesinÇakal miuya da vayta da günlerini gösterecez çakılım. Planın nedir kafanda ne var özelden yaz bana bakim... Gereken düzenlemeleri yapalım işimizi sağlama alalım
Benle pempisler white karşı birlestik. Bu hafta white yenecegiz. Hodri meydan dedi pişman olacakVaytla pempişler mortimi la işin doğrusunu deyin hele çakıl bu işin neresinde
Hepfit yemedim kuruyemisi türk kahvesi içip şimdi günü kapatiyorummmmKuzum menün gayet güzel, kuruyemişi abartmazsan 10 numara
Ördek beğendim menünü, balin doğal baldır demi? Markettekiler şurup bali
Bi yarim litre suyu arttırmaya çalış.
Spor var mi? Spor vardır demi, yazmayı unutmussundur demi
Urfaya gidince ilk işim o olacakEki Görüntüle 2136746 şişko dedik miu bı baksınlar dedi miu 53 olunca after before yapacağım dedi yiyorsaigdedali da atsın dedi
Benim de gelmedi daha gecikince ağrı da çok oluyorBeline sıcak su torbası koy BanuNe güzel gelmiş seninki. Ben hala beklemedeyim
Simdik çekti kuzumUrfaya gidince ilk işim o olacak
O foto eskidir ele şortla mortla gezemez bu soğukta üstümde yün hırkayla yazıyorum şu an
Şubattan beri 3,5 kez geldi. Erken diye sancı çektimBenim de gelmedi daha gecikince ağrı da çok oluyor
Yalan hepsi bana da dediler hamileyken bile agrisini cektim hiç inanmiyorumŞubattan beri 3,5 kez geldi. Erken diye sancı çektim
Bu ay da geç gelir diye sancır
Evlennce geçer diyorlar
Doğurunca geçer diyorlar.
30 dan sonra geçer diyorlar
Bence ölünce geçecek kesin
Vayta karşı senmisin pempiş tabiki seni tutuyorum
Evet canım doğal bal.Ördek beğendim menünü, balin doğal baldır demi? Markettekiler şurup bali
Bi yarim litre suyu arttırmaya çalış.
Spor var mi? Spor vardır demi, yazmayı unutmussundur demi
Leslie 2. 90 puan
Egzersiz 20 dk 60 puan
İnterval cardio kaç puanla çarpıyorduk 3.5 ile çarptım 20 dk yaptım 70 puan
Toplam 220 puan
begum75 mortim @suspushanimcim
Eki Görüntüle 2136746 şişko dedik miu bı baksınlar dedi miu 53 olunca after before yapacağım dedi yiyorsaigdedali da atsın dedi
İyi geçiyor canım bende 5 bucukta yedim yuruyus geldik yoksa bende o vakit yiyecektim spor yaptım biraz kızlar izin verdikçe ,senin nasıl geçti nasıl bir program gondersene bakayımarden32 senin nasıl geçti günün ben bugun 5 de yedim akşam yemegimi 2 gün ne kurtarirsam o kar dedim. Spor yapabildin i benim programdan atım istersen sen de yaparsin
Bı an kuruyemis yemeği nedir diye düşünmedim değilMenü belli vereyim
Sabah 10
1 dilim TB ekmek
Yarım yumurtalı iki kaşık melemen
1 haşlanmış yumurtanın beyazı sadece
2 zeytin
2 kup şeker büyüklüğünde peynir
Azıcık dometes salatalık 1 tane yeşil sogan
Türk kahvesi arkasına
Ara 2
1 tane kara lahana sarması pişmiş diye bakıldı o kadar
1 yeşil soğan
Akşam 17.30
Patatessiz türlü fasulye kabak patlıcanlı
1 kase yogurt
Ara 18 19 gibi
1 kahve içerim kuruyemiş yemeği düşünüyorum ama emin degilimmmm
Şu 3 4 olur
Spor yapılacak
hepfit N Nana cakil80 arden32
Güzelim menülere yakışmıyor bal, reçel vsMenü
Sabah
Yarım dlm tb ekmeği
Bir yumurta
Çökelek
Zeytin
Peynir
Bal
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Su 2 lt
@malipinahepfit N Nana mortim @suspushanimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?