Hoşgeldin Kuzu, al al menüleri. Sebepleri de açıklasak bi direnç var. Azcik dayak at akıllansınlar.
DİKKAT DİKKAT
bugünden itibaren menüler bende
herkes menüsüne beni etiketlesin. Sopam elimde sizi öyle böyle sopalamayacağım. 0.390 yüzde ne demek
Liste içi dışı herkes menü versin. Ve herkes spora yüklensin. Spora yüklenmeyen benden veto yer
hepfit @malipina @Lunya @Whiteblacklife canlar menülere el attınız.. nası teşekkür etsem ki iyi ki varsınız. Zor zamanda destek oldunuz ya, vallahi duygulandım çok
Diet listesi mi yüzde 1 için haftada kaç kilo vermeliydim ben hala 500 u zor geçiyorum nasıl yüzde yapcam en çok istediğim şey haftada en az 1 kilo vermek ve her hafta vermekcakil80 liste için hazırlanıyorsun değil mi ruhen ve bedenen? listede az kişiyiz.. e sen de yıllanacan yakında takımda.. o istikrarı yakalamak zorunda ve listede olmak zorundasın biliyorsun demi.. bu hafta listeye ce eeee diyeceksin.. her hafta en az -1 gelecek
sen olduktan sonra yalnızmı kalır hiç miucum
Hadi pempik kosacaz sonuna kadar görecekler cuma el mi Yaman bey mi
Gız sen bunların havasına bakma sonuna kadar pempikciyiz
Vayt hanım görecah bakalım cuma günü akmı beyazmı
hoşbuldum lunyammmmmmmm
Hoşgeldin Kuzu, al al menüleri. Sebepleri de açıklasak bi direnç var. Azcik dayak at akıllansınlar.
Diet listesi mi yüzde 1 için haftada kaç kilo vermeliydim ben hala 500 u zor geçiyorum nasıl yüzde yapcam en çok istediğim şey haftada en az 1 kilo vermek ve her hafta vermek
eşim gelince onun trlden az daha öperim yoksa benim telden emoji zor oluyor ne hikmetse,listemiii öyle bi konuşma geçmiştifırtına gibi esti de geldi
azcık oldu beğenmedimbak yine ban yerim
ben de özledim pembikimmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel kahvaltı et cıssız olsun snei listeye hazırlıyorum haberi geldi miiiiiiiiiiiiiii
öyle olsun sonuçta vaytta bizim canımız arkadaşimiz
sen vaytı çantada keklik mi sandın la bonus
Aaaa ustume iyilik sağlık o da nereden cikti
Günaydınnnnn @MiuLego hosgeldin kuzummm
eşim gelince onun trlden az daha öperim yoksa benim telden emoji zor oluyor ne hikmetse,listemiii öyle bi konuşma geçmişti
öyle olsun sonuçta vaytta bizim canımız arkadaşimiz
ben cuma menüsünü gördümAaaa ustume iyilik sağlık o da nereden cikti
Cuma günü ciddi anlamda kötüydü valla ama oncesi iyiydi bence.dun de gayet temizdim.iyiyim ula
He zaten git onu gor koskoca haftadaben cuma menüsünü gördüm
valla canım elimden geleni yapıyom geri Allahtan artık yinede çok sağolun hepinizde
koşacağız orticimHadi pempik kosacaz sonuna kadar görecekler cuma el mi Yaman bey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?