Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin Kuzu, al al menüleri. Sebepleri de açıklasak bi direnç var. Azcik dayak at akıllansınlar.

Diet listesi mi yüzde 1 için haftada kaç kilo vermeliydim ben hala 500 u zor geçiyorum nasıl yüzde yapcam en çok istediğim şey haftada en az 1 kilo vermek ve her hafta vermek

Kızlar

ip atlamaya özen gösterelim..
sadece yürüyüş bazılarımıza kilo kaybı yapmayabilir artık..

hit cardio, ya da normal cardio

ip

hızlı sporlar.. nabzı yükselten sağlam kalori harcatan sporlar yapalım.

su içmek çok önemli.

Su ile ilgili:

Eğeer çok su içersek (abartıp) zararlı! (hamileler hariç)

neden?

fazla su vücuttan kalsiyumun da atılmasını sağlıyor ve böbrekleri fazlası ile yoruyor..

az su içmek zararlı?

neden?

az su içersek böbreklerin yapacağı görevi karaciğer üstleniyor. ve bu da karaciğerin yağ yakımını çok azaltmasına neden oluyor.

Ne yapıyoruz? günde 2.5-3 lt su içiyoruz

Miu gelmiş, hoş gelmiş

Paylaşırım tabi, menüm güzel
Eki Görüntüle 2136925
hoşbuldum lunyammmmmmmm

evet menü tüm gün menüsü olarak akşam da isterim Bu tabağı bana da göndersene

Hoşgeldin Kuzu, al al menüleri. Sebepleri de açıklasak bi direnç var. Azcik dayak at akıllansınlar.
o iş bende fitim elimden kmler alacak kızları acaba

Diet listesi mi yüzde 1 için haftada kaç kilo vermeliydim ben hala 500 u zor geçiyorum nasıl yüzde yapcam en çok istediğim şey haftada en az 1 kilo vermek ve her hafta vermek

kuzum çok basit.. bol hareket ve az karbon

senin sporları gördümspor olarak biraz daha cardio ağırlıklı yapmalısın bölgesele ek olarak.. istersen haftada 1 kilo rahat verirsin.. 1 kilo verdiğinde %1 olursunbaşaracağız uleeen.. liste de kamçılayacak seni. o sorumlulukla yaparsın sen

fırtına gibi esti de geldi

azcık oldu beğenmedim bak yine ban yerim

ben de özledim pembikimmmmmmmmmmmmmmmmmm

güzel kahvaltı et cıssız olsun snei listeye hazırlıyorum haberi geldi miiiiiiiiiiiiiii
eşim gelince onun trlden az daha öperim yoksa benim telden emoji zor oluyor ne hikmetse,listemiii öyle bi konuşma geçmişti
öyle olsun sonuçta vaytta bizim canımız arkadaşimiz

Günaydınnnnn @MiuLego hosgeldin kuzummm
hoşbuldum bernammmmmmmmmmmmmmmm
eşim gelince onun trlden az daha öperim yoksa benim telden emoji zor oluyor ne hikmetse,listemiii öyle bi konuşma geçmişti

öyle olsun sonuçta vaytta bizim canımız arkadaşimiz

evet canısı geçti. geçmediyse de şimdi öğrendin. bu takımın bir bireyi olarak listede takımı temsil etmeli ve takıa katkıda bulunmalısın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…