o kadar erken yani emrin başım üstüne olur kaptaniçem son gayret çalışacağım inşallahheyecanlandın mıııııııııııııııııııı
gelecek ausum eminim ben.. o bizi yalnız bırakmaz
yi beni kiiiiiiiiiiiii
ben de sizi kuzucum
ve senin enerjini
bu cuma
kuzum o her hafta eksi geldi izne çıksa da.. o yüzden ekside olduğu için listeye girebilir
Ben mi aktifim kız aslında dün köye gittim orda çekmiyor bugünde gidicen esiminki çekiyor ordan girmeye çalışırım
Anam buraya gitmediğim saatlerde spor yapiyordum mortimer duymasın cicim ipe başladım tekrar muck
Bende bana dedin sandım deyneype demissin
sana güveniyorumo kadar erken yani emrin başım üstüne olur kaptaniçem son gayret çalışacağım inşallah
hazırım gönderBonusun dünkü menüsü loading.....
hazırım gönder
sağ olasın canım kaptan. Guvenin sarsılmayacak inşallahsana güveniyorum
Varya bu hafta derece yapmayı hedefliyorum ins. Olur daha öyle bi eksi yok ama calisiyorumatmak yerine bu hafta efsane bir eksiyle gelmeyi tercih et.. zira atmak ölüme kolay çözüm ben daha acılı öldürmeyi tercih edeceğim yoksa
Ben birileri yapıyor diye boşladım ama şimdi sahalara geri dönerimKızlar birşey rica edeceğim
müsait olan herkes günde 1 tane
FAYDALI BİLGİ
paylaşabilir mi?
Diyet-spor-sağlıklı yemek tarifleri
ile ilgili..
Faydaı bilgiler takımımıza çok katkıda bulunuyor
Şimdi oldune güzel haber .. ip candır
deynep usta sen çıraksın kız yaramazlıkta..
daha doğrusu
deynep yaramaz teyzesi takımın, sen yaramaz çocuğu
NE VARDI GARDAŞ??????
Ohoooo böyle hep korkutarak bi yere varamayız ama
hadi halledelim şu zayıflama işini kuzucumsağ olasın canım kaptan. Guvenin sarsılmayacak inşallah
işte buuuuuuuuuu ki yaparsın sen esrasın uleeenVarya bu hafta derece yapmayı hedefliyorum ins. Olur daha öyle bi eksi yok ama calisiyorum
Ben birileri yapıyor diye boşladım ama şimdi sahalara geri dönerim
etiketledn görecek şimdi ona teyze dediğimi
Sabah sporumdan geldim akşam toplu atcam ama suanWhiteblacklife kiminle karsikarsiya görsün istedim
Usenmedim ve gittim parka
Eki Görüntüle 2136927
hayy maşallah orticim vaktini değerlendir ben kızlarla bişey yapamıyorum yinede sağlık olsun onlarla oyalanmakta spor banaSabah sporumdan geldim akşam toplu atcam ama suanWhiteblacklife kiminle karsikarsiya görsün istedim
Usenmedim ve gittim parka
Eki Görüntüle 2136927
Hadi gellll takıma giriyorum stres oldum destegin lazım hem öncesi sonrası da yapcam merak etmiyor musun. 80 olunca atacagim@Ausencia gel de tamamlanalım
inşallah canlarım benim eşim diyorki gozumun önünde eriyp gidiyorsun diye bende dedim daha dur çok eriyecem dedimNE VARDI GARDAŞ??????
hadi halledelim şu zayıflama işini kuzucumlistede adın konuşsun şanın yürüsün beeeeeeeeeeeee
işte buuuuuuuuuu ki yaparsın sen esrasın uleeen
herkes yapsın kuzum sen de yap faydalı bilgi patlaşımı
etiketledn görecek şimdi ona teyze dediğimi
bravooooooooo sabah sporu candr be
Ay elimden kaçtı beğendimGeldi gene geldiii
Çırpı bacak ruhu obez miu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?