etiket de yapmadım
Şimdi girdik eve.. oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Azcık dinlenim yaw..hadi geçmiş olsun hippoşum.. haftasonunun heyecanı oldu diyelim yaşadıkların
sana da geçmiş olsun banuşş sınav nasıldı?
Geçmişi okuyoruz yani, ayıpsınnnetiket de yapmadımgizli kalacaktı sinsice takip edecektim nerden gördün
Evet gunluk 6 mil yapıyorm bı dun yapmadm.leslıeyle tanısalı 2 hafta oldu bıleydm daha once baslardm ya.malum cocuk olunca yuruyus zor.maşallah onlara nazar değmesin :)
6 mil miiiiiiiiii sen harikasn beee ne kalori yaktın ama
hadi geçmiş olsun hippoşum.. haftasonunun heyecanı oldu diyelim yaşadıkların
sana da geçmiş olsun banuşş sınav nasıldı?
Şimdi girdik eve.. oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Azcık dinlenim yaw..
dinlen dinlen.. yarın diyete başlıyorsun cumaya 1 kilodan az eksi gelirsenŞimdi girdik eve.. oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Azcık dinlenim yaw..
Geçmişi okuyoruz yani, ayıpsınnn
Evet gunluk 6 mil yapıyorm bı dun yapmadm.leslıeyle tanısalı 2 hafta oldu bıleydm daha once baslardm ya.malum cocuk olunca yuruyus zor.
ben de az sonra yürüyüşe çıkacağımSaol cnm eh işte fena değil di
Hipo bende bı sütlü kahve yaptım içiyorum , sonra ise guce dalacam ev temizliği
1 kilo mu :)) inş en az 1.5 olmalı.. sabah bi tartıyla yüzleşimde..dinlen dinlen.. yarın diyete başlıyorsun cumaya 1 kilodan az eksi gelirsen
leslie candır .. gerçekten evde olalara çok faydalı
Tut kolundan listeye sok.. iğdenin anası senin ablan :))ablamla zayıflama yarışına girdik. En büyük mortim ablamdır gayrı onu yenmeliyim
ikna edemedimTut kolundan listeye sok.. iğdenin anası senin ablan :))
senin yerine hepfit koydu saolsun iyyykkPerşembe günü kurtcuklar koyamadım diye böyle oldu bu cuma liste
Biliyordum işte
Ne varsa kurtcuklarda var
Canım kurtcuklar
Sizsiz olmuyor
Bundan sonra her perşembe buraları kurt yemeklerine boğacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?