Faydalı bilgiler devam:
Eyvah ödemlere geldim ne yapmak lazım?
Hemen yapmanız gerekeni ve örnek bir öğün yazalım:
Öncelikle bir güzel suyumuzu içiyoruz
Yarım saat yürüyüş yapıyoruz
Ardından
Marul
Maydanoz
Domates
Ceviz
Ton balığı
Salatamızı yapıp içine zeytinyağı koyup afiyetle yiyiyoruz
Gördüm kuzucumSana msj attım özelden okudun miii kuşim @MiuLego
Yaparsın aslında kuzum. Eğer sabah kahvaltosını geç saate alırsan olur. Banu akşamı es geçiyor o seni zorlayabilir. Ama öğlen 12 akşam 18-19 civarı 2 öğün asla zorlamazMasumun ifine çok özeniyorum, yapabilir miyim acaba denesem
Eki Görüntüle 2137017 Sensiz oluyor miummmmmmm cınım benim
Kahvaltıyı o kadar geçe almak istemiyorum kuzum Ya, tam da masumun yaptığı gibi yapmak istiyorum ama becerebilir miyim çok emin değilimİşte bu tam bir ödem atıcı evet
Gördüm kuzucum
Yaparsın aslında kuzum. Eğer sabah kahvaltosını geç saate alırsan olur. Banu akşamı es geçiyor o seni zorlayabilir. Ama öğlen 12 akşam 18-19 civarı 2 öğün asla zorlamaz
Heeee denemek lazım. İlk hafta epey sancılı olabilir canom. Ama sonra alışırsın muhtemelenKahvaltıyı o kadar geçe almak istemiyorum kuzum Ya, tam da masumun yaptığı gibi yapmak istiyorum ama becerebilir miyim çok emin değilim
hadi geçmiş olsun hippoşum.. haftasonunun heyecanı oldu diyelim yaşadıklarınBen geldim sınavdan.. başıma gelmeyen kalmadı yaa
Ay yeni düştüm eve ne biçim bı hafta sonu geçti ya
Eve kaç kez gördüm ciktim bilmiyorum
maşallah onlara nazar değmesin :)@MiuLego evet canm 5 bucuk aylık bı kızım var ablasıııı sorma cok seker.kendı 2900 dogdu ama bana 10 kılo bıraktı habıre debelenıyorm.6 mıl leslıe yaptımda geldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?