iyim kuzum sen nasılsın diyet yok şimdilik ye büşra çikolatayı ye büşra çekirdeği pzt başlıyoree nasıl olsao zaman hoşbuldummmmmmmmmmm
nasılsın iyisin mi? herşey yolunda mı? diyet?
Haftaya alırım ifadeni bakiyim kuzum sen nasılsın diyet yok şimdilik ye büşra çikolatayı ye büşra çekirdeği pzt başlıyoree nasıl olsayarın tartılıp bir hafta menü verecem kuzum hippoyla mortiyiz yicem onu
Faydalı bilgiler:
Günde kaç kalori altına düşmemeliyiz
Normal bir kadın için bu rakam 1.200 kaloridir. 1.200 kalori vücudun gerekli besinleri aldığı ve harcadığı enerjide eksik olan kısmı depo yağlardan kullandığı en alt seviye kalori miktarıdır.Sadece obez hastalar doktor kontrolünde 1.000 kalorinin altı diyet yapabilir.
Su içsem yarıyorNeden?
Vücut uzun süre az kalori alırsa bir yerden sonra depo yağları kullanmayı bırakır ve açlık moduna geçer. Bu modda iken metabolizma hızı yavaşlar,depo yağlar yerine daha çok kalori harcayan kasları yakmaya başlar ve böylece kendini korumaya alır. Bu sebeple daha ağır olan kaslar erirken yağlar depo olarak tutulmaya devam eder, kilo verme hızı durur.metabolizma yavaşladığı için de su içsek yaramaya başlar çünkü vücut en temel işlevlerini daha az kalori harcayarak yapmaya başlar.
“Ancak bu demek değildir ki çok yiyerek kilo verebiliriz “ bakalım yediğimiz ekstra yiyeceklere ne oluyor:
Yiyecekler yendikten kaç saat sonra depolanmaya başlar
Fazla alınan kaloriler 4-8 saat arasında vücut tarafından yağa dönüştürülür.yani fazla yediğimiz öğünlerden sonra 4 saatimiz var yağ olarak depolanmadan önce.
Düzenli yap yakımı için gümde kaç saat uyumalıyız
Bu rakam 7-8 saattir
kuzu şuan zaten +1500 var onuda bir haftada veririm inş bu hafta +2000 vericem inşallahHaftaya alırım ifadeni bakyiyorum diyor bir de
Harika bi paylaşım fılavırım. Ne kadar doğru.
Yedik diye amaaaaan yedim diyip daha da yemek yerine 4 saat içerisinde spor yapıp telafi etmeyi seçebiliriz mesela
bzm yemekler hep zeytinyağlı çileğide çok seveyimmGeldik ödem sorununa
En iyi ödem atmaya yardımcı yiyecekler:
- Domates
- zeytinyağı
- Yeşil yapraklı sebzeler
- Taze badem, ceviz
- Yağlı balıklar (somon, Tuna vs)
- Meyvelerden çilek, portakal, kiraz, böğürtlen
İlk kez duydum hepsini de fılavırGeldik ödem sorununa
En iyi ödem atmaya yardımcı yiyecekler:
- Domates
- zeytinyağı
- Yeşil yapraklı sebzeler
- Taze badem, ceviz
- Yağlı balıklar (somon, Tuna vs)
- Meyvelerden çilek, portakal, kiraz, böğürtlen
Verme de göreyim
Masumun ifine çok özeniyorum, yapabilir miyim acaba denesem
Oy kuzım geçmiş olsunKızlar ayak şişliğine ne iyi gelir parmağımı bastırıyom oyuk oluyo resmen tabanlarım
Cuma’ya daha çok varHahahah ben yemeyeceğim bir daha düşün
Bak bu hafta çok hırslıyım yenerim seni
Ay iyi hatırlattın ip atlayayım hemenKuruyemiş ve meyve konusunda çok kısıtlayamadım kendimi annem laf ediyor iki gün gelmişsin ne diyeti bari şunları ye dedi bu arada ip atlamaya başladım da anacım siz nasıl atlıyonuz ben 40 ta tıkandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?