Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o zaman hoşbuldummmmmmmmmmm

nasılsın iyisin mi? herşey yolunda mı? diyet?
iyim kuzum sen nasılsın diyet yok şimdilik ye büşra çikolatayı ye büşra çekirdeği pzt başlıyoree nasıl olsa yarın tartılıp bir hafta menü verecem kuzum hippoyla mortiyiz yicem onu

Faydalı bilgiler:

Günde kaç kalori altına düşmemeliyiz

Normal bir kadın için bu rakam 1.200 kaloridir. 1.200 kalori vücudun gerekli besinleri aldığı ve harcadığı enerjide eksik olan kısmı depo yağlardan kullandığı en alt seviye kalori miktarıdır.Sadece obez hastalar doktor kontrolünde 1.000 kalorinin altı diyet yapabilir.

Su içsem yarıyor Neden?

Vücut uzun süre az kalori alırsa bir yerden sonra depo yağları kullanmayı bırakır ve açlık moduna geçer. Bu modda iken metabolizma hızı yavaşlar,depo yağlar yerine daha çok kalori harcayan kasları yakmaya başlar ve böylece kendini korumaya alır. Bu sebeple daha ağır olan kaslar erirken yağlar depo olarak tutulmaya devam eder, kilo verme hızı durur.metabolizma yavaşladığı için de su içsek yaramaya başlar çünkü vücut en temel işlevlerini daha az kalori harcayarak yapmaya başlar.

“Ancak bu demek değildir ki çok yiyerek kilo verebiliriz “ bakalım yediğimiz ekstra yiyeceklere ne oluyor:

Yiyecekler yendikten kaç saat sonra depolanmaya başlar

Fazla alınan kaloriler 4-8 saat arasında vücut tarafından yağa dönüştürülür.yani fazla yediğimiz öğünlerden sonra 4 saatimiz var yağ olarak depolanmadan önce.

Düzenli yap yakımı için gümde kaç saat uyumalıyız
Bu rakam 7-8 saattir

iyim kuzum sen nasılsın diyet yok şimdilik ye büşra çikolatayı ye büşra çekirdeği pzt başlıyoree nasıl olsa yarın tartılıp bir hafta menü verecem kuzum hippoyla mortiyiz yicem onu
Haftaya alırım ifadeni bakyiyorum diyor bir de

Harika bi paylaşım fılavırım. Ne kadar doğru.

Yedik diye amaaaaan yedim diyip daha da yemek yerine 4 saat içerisinde spor yapıp telafi etmeyi seçebiliriz mesela

Haftaya alırım ifadeni bakyiyorum diyor bir de

Harika bi paylaşım fılavırım. Ne kadar doğru.

Yedik diye amaaaaan yedim diyip daha da yemek yerine 4 saat içerisinde spor yapıp telafi etmeyi seçebiliriz mesela
kuzu şuan zaten +1500 var onuda bir haftada veririm inş bu hafta +2000 vericem inşallah

Geldik ödem sorununa
En iyi ödem atmaya yardımcı yiyecekler:
  • Domates
  • zeytinyağı
  • Yeşil yapraklı sebzeler
  • Taze badem, ceviz
  • Yağlı balıklar (somon, Tuna vs)
  • Meyvelerden çilek, portakal, kiraz, böğürtlen
bzm yemekler hep zeytinyağlı çileğide çok seveyimm

Geldik ödem sorununa
En iyi ödem atmaya yardımcı yiyecekler:
  • Domates
  • zeytinyağı
  • Yeşil yapraklı sebzeler
  • Taze badem, ceviz
  • Yağlı balıklar (somon, Tuna vs)
  • Meyvelerden çilek, portakal, kiraz, böğürtlen
İlk kez duydum hepsini de fılavır

Faydalı bilgiler devam:
Eyvah ödemlere geldim ne yapmak lazım?
Hemen yapmanız gerekeni ve örnek bir öğün yazalım:
Öncelikle bir güzel suyumuzu içiyoruz
Yarım saat yürüyüş yapıyoruz
Ardından
Marul
Maydanoz
Domates
Ceviz
Ton balığı
Salatamızı yapıp içine zeytinyağı koyup afiyetle yiyiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…