Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeşil çay kahve gibi uykuyu kaçırır ki..
Eskiden içince vücudumu rahatlatır
Uykumu kaçıran bazı sebepler düşünceler rvar kuzum. .son 3 aydır bazı aksilikler yaşıyorum hayatımda onların etkisindendir çünkü 2 kahve içip 10 dakika sonra uyuyan biriydim etkileyecegini sanmıyorum yeşil çayın. .

Yeşil çay içiyorum papatya deniycem belkide uykumu getirir.. psikolojik biraz annemi kaybettiğimde yine sabahlara kadar otururdum..şimdide öyleyim destek almak.şart oldu
Yeşilçay mi başka çay tercih edilebilir.
Kendini biliyorsun, geç kalma destek almak için. Çok zor, geçmiyorda kolay kolay.

Yeşilçay mi başka çay tercih edilebilir.
Kendini biliyorsun, geç kalma destek almak için. Çok zor, geçmiyorda kolay kolay.
Evet lunyam doğru diyorsun ama şuan Arabistanda kime gidecem burdaki doktorlar birşey bildiği yok..tr gitmeme de daha var yani kendi kendimi tedavi etmek zorundayım bir süre. .

Cabuk gelen cabuk gider Banu uzulme suyu ihmal etme. Ve benden sana bi tavsiye haftasonlari tartilacaksan hafta ici olduğu gibi erken tartil.cunku cok farkediyo bikac saat bile.sonra ertesi gun erken tartilinca cok fazla arti görmüş gibi oluyosun

Resmen dozer gibi geçtin üstümden

Evet cnm aynen öyle ama ben cumayi baz alıyorum hep .

Ben ptesi günleri hep artı oluyorum cnm
Hafta içi normale dönüyor

Hellöööööö pazartesi tartıları gelsiiin

Cuma: 59.2
Bugün: 59.2

Tamı tamına sabitim Spor yapmayınca inmiyor asla benim tartı. Cumartesi 58.9 görmüştüm tabi geç tartılmıştım

Ben miu ysam o tartı inecekdetoksa başlıyorum bugün

matematik61 melek kalplim

Mortim Munzevi Zencefil

Keşke günaydın olmasaydı portakal
Ay haftanın ilk günü
İlk regli günü çok yoğun agliycam valla
Aynen ben de ağlayacağım. Uykusuzum Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…