Eskiden içince vücudumu rahatlatırYeşil çay kahve gibi uykuyu kaçırır ki..
Yeşilçay miYeşil çay içiyorum papatya deniycem belkide uykumu getirir..psikolojik biraz annemi kaybettiğimde yine sabahlara kadar otururdum..şimdide öyleyim destek almak.şart oldu
Evet lunyam doğru diyorsun ama şuan Arabistanda kime gidecem burdaki doktorlar birşey bildiği yok..tr gitmeme de daha var yani kendi kendimi tedavi etmek zorundayım bir süre. .Yeşilçay mibaşka çay tercih edilebilir.
Kendini biliyorsun, geç kalma destek almak için. Çok zor, geçmiyorda kolay kolay.
Cabuk gelen cabuk gider Banu uzulme suyu ihmal etme. Ve benden sana bi tavsiye haftasonlari tartilacaksan hafta ici olduğu gibi erken tartil.cunku cok farkediyo bikac saat bile.sonra ertesi gun erken tartilinca cok fazla arti görmüş gibi oluyosunGünaydın iyi haftalar
Ben iğrenç bı artiyim
Ama su neredeyse hiç içmedim
Ve ben ptesileri hep artı çıkıyorum
Ptesi kilom :71.0
Cumaya göre +1300
Cumartesi göre 2000
Ama cuma günü ekside olurum tamamen odemsi bı tartı
öğün saatleri nerede nasıl yorum yapacağım ya
mortim beni de yiyeydin? benle artı anlamında mı yarışacaksın sandın
bu nasıl menüüüüüüüüüüüü
sabah akşam iyi.. öğlensu spor
MADEM KAÇAMAK VAR O ZAMAN SPOR YAPMAK ZORUNDAYIZ! dimi mortim
Evet cnm aynen öyle ama ben cumayi baz alıyorum hep .Cabuk gelen cabuk gider Banu uzulme suyu ihmal etme. Ve benden sana bi tavsiye haftasonlari tartilacaksan hafta ici olduğu gibi erken tartil.cunku cok farkediyo bikac saat bile.sonra ertesi gun erken tartilinca cok fazla arti görmüş gibi oluyosun
Günaydın
Evet evet günaydın
Penti de külot bölümünde 5 al 2 öde kampanyası var kızlar haberiniz olsun. Lint atmak serbest mi acaba bilemedim.
Ermiştir belki yediklerin
Resmen dozer gibi geçtin üstümden
Sanırım benim deSabah uyanıp lesile 3 mil yapmaktan başka şansım yok benim
Olmuyor fırsat kalmıyor
Ben de öyleyim gece 2 de takıldı kafama bişeyler o oldu sabah ettim kitap bile ise yaramıyor huzursuz oluyorumÇok düzensiz uykum inanın yatağa saat 3 te girsem uyuyamıyorum. .kitap bile boş 1 haftada 2 kitap bitirdim banamisin demiyor namissiz
Aha benim indirimPenti de külot bölümünde 5 al 2 öde kampanyası var kızlar haberiniz olsun. Lint atmak serbest mi acaba bilemedim.
Sanırım benim de
Aynen ben de ağlayacağım. UykusuzumKeşke günaydın olmasaydı portakal
Ay haftanın ilk günü
İlk regli günü çok yoğun agliycam valla
Hellöööööö pazartesi tartıları gelsiiin
Cuma: 59.2
Bugün: 59.2
Tamı tamına sabitimSpor yapmayınca inmiyor asla benim tartı. Cumartesi 58.9 görmüştüm tabi geç tartılmıştım
Ben miu ysam o tartı inecekdetoksa başlıyorum bugün
matematik61 melek kalplim
Mortim Munzevi Zencefil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?