Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kabak detoxu şart oldu başlıyacagim yarın pazar alışverişim var sonucu yazarım cok gelemiyorum ruhen bedenen daha kendime. Gelmiş değilim ama.yine de diyeti kaçırmiyorum ama.sonuç istediğim. Gibi olmuyor ve çok bunaldım bu durumdan

Uyku yüzünden olabilir tatlım

Cnm ben 7de kapatmaya çalışıyorum günü.. gece 3e kdr ders için oturduğum oluyo.. 12 gibi sütlü kahve içerek buldum çözümü..
Aaa onu denemedim kilo alırım diye yeşil çay içiyorum daha çok aciktiruyor bende marul havuç elma saldırıyorum yanlış yapıyorum ama başka şey yemekten iyi diyorum ama yine yariyor

Bende bugün ayran detoksu yapıcam inş.. dayanırsam yarına da yapıcam...

Bende bugün ayran detoksu yapıcam inş.. dayanırsam yarına da yapıcam...
sonucu bildır tatlım bakalım hangisi daha iyi sonuç veriyor..kabağı duydum ve etkisi süper sporla daha çok veren oluyor haftada 3 gün düşünüyorum yapmayı şu siparişlerin gitsin başlıyorum. .

Çok düzensiz uykum inanın yatağa saat 3 te girsem uyuyamıyorum. .kitap bile boş 1 haftada 2 kitap bitirdim banamisin demiyor namissiz
Yatağa girince tesbih çekmeye başla.. şeytan tesbih çekmeni istemediği için hemen uykunu getiriyo :)) üstelik yesvih çekerek uyursan melekler tamamlıyo sabaha kadar

Yatağa girince tesbih çekmeye başla.. şeytan tesbih çekmeni istemediği için hemen uykunu getiriyo :)) üstelik yesvih çekerek uyursan melekler tamamlıyo sabaha kadar
Çok iyisin bunu yapacam yarına hatta şimdi yapayım çok uykum var ama.uyuyamıyorum kafa dolu güzelim o yuzden uyku gelmiyor ama bu bilgiyi de verdiğin iyi oldu sağol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…