Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego canımmmmmmmm etiketni görmedm ama hepfitim dün sölemsti ve cook mutlu oldum inş elimden gelenın dahada fazlasnı yapcmminş
Bizi ne ara kerttiler
Nasıl haberim olmaz
Listeye yeni girmiş
Ay pohu avuçnan yidim resmen
Yoo yoooo korkma korkmaaaaa

Deeerrrrrseemmmm inanmaaaaa
AYAĞINI DENK ALLLLLL malipina

menü saatleri yok.. o zaman düzgün yorum yapamıyorum..

miktarları da yazarsan sevinirim..

yürüyüş tempolu mu? normal tempo mu?

su miktarı iyi.. meyve salatası içeriği nedir?
@MiuLego CANIMMMM MİUMMM KAPTANİÇEM NOLUR KIZMAAA BEN COK MUTLUYUM LİSTEDE OLDUGUM İÇİN VE İNŞ ELİMDEN GELENİNNN EN İYİSİNİ YAPCAMMM VE CUMAYA EN AZ -1 KG İLE HELİCEM HİCBİR SAGLIK SORUNU VS OLMADIGI SÜRECE İNŞ
Meyve salatası nın iceriği kücük 3 cilek 1 kivi ve yarım muzdu .diyetsyen 10 cilek vermsti inş onu cok gecmemistir gerci o ara öğündü ama öğlenki et bana agır gelmstı o yüzden meyve yedim

harika olmus kuzu ellerime saglikkkk

mangala ragmen iyi tutmussun kendini canimm

smykmy nerelerdesin dün hiç gelmedin mi mesajin yok menü de yok benmi görmedim sayfana baktım eee nere gittin haber etseydin @MiuLego geldimi dün
Dün gelemedim kuzu pazar biraz yogun gecti gece spor yaptıktan sonra yazıcaktim kızım uyandı o yuzden giremedim ballı mortim
hemen ne vuruyosun
etiketin yoktu yada gelmedi görsem yazarım tabikide
cumartesi ve pazar sporların nerde peki
Yaptım kuzu yazıcam cumartesi pazar sporlarini
Biri beni pro yapmııııış
o nasıll kızzzz hayırlı olsun

Miu ona aşık olayım diye yaptı bence

kuzum mısır ununu bilmem ama mısır glisemik indeksi yüksek.. mısır unu da öyledir doğal olarak.. zararlı mı hayır? ama gi değeri yüksek.. ama sen korumadasın kararında yersin :)
Ya biz fasulye ve patlican tavasi yapariz misir unuyla da.fasulye ya da patlicani haslar biraz misir ununa bulariz.sonra da az yagli tavada onlu arkali pisiririz.ondan yapayim bugun diye dusundum de.uygun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…