seni sevmeyen var mı ula begümlerden begüm
cumaya coşacağız ve arrtıracağız bu eksiyi ama değil mi meleğimmmmmmmm
bunu demen yetti prolukta neymiş( ama olsada hiç fena olmaz )
InşaAllah miuummcumaya coşacağız ve arrtıracağız bu eksiyi ama değil mi meleğimmmmmmmm
cahilliğimi hoş gor canım dıskafiye derken ne olur ki bende bu hafta girecek gibiyim bilgim olsunelfkkk cnm listen hayırlı olsun.. korkutmak gibi olmasın ama hergün en az 5 msj yazmasan,hergün menüleri yazmazsan, özel bi sebep olmadan kaptana haber vermeden kk ya girmezsen, 2 hafta üst üste az yüzdeyle yada artı gelirsen Allah korusun diskakifiye olabilirsin
Hafta sonu seni göremedim kk da cnm.. liste sorumluluk ister.. daha çok görmek isterim seni ♡♡♡
hoşbuldum cnım sen de hoşgeldin
ne aşık olmanı isticem beeeeeeeeeeeeeeee
sen bana aşık olma kırmızı pijamalı kız
sonuçta prosun hahahahaha
fakirlik çok zor banu demi
şuan kızmıyorum cumaya -100 de olsa göreceğim o eksiyi.. yoksa bonus bitti
listeye aldığıma pişman etmiycen beni demi
bugün daha güzel bir spor bekliyorum
kahkaha attım
hayal ettim
bir daha kahkaha attım
yaaa ördek ne ettin rezil oluyorum odaya
hahahahahahaahahaha
Listeden çıkarılmak yani cnm.. inş kimsenin başına gelmezcahilliğimi hoş gor canım dıskafiye derken ne olur ki bende bu hafta girecek gibiyim bilgim olsun
keşke gelsin kaptan fazla olursa tebrik ederim az olursa sağlık oldu derim çünkü ben elimden geleni yapıyorum keşke herkes fazlasıyla eksi gelseben vaytcıyımmmmmmmmmmmmm
tabi ki eksi gelecek pembikkkkkkkkkkkkkk
İğdeye miu mu hediye etmiş.. ona göre kıskançlık krizi geçicem...Geeel gel vatandaş geeelll , @MiuLego kas yapanlara ,hedef kilonun altına inenlere ,bireysel derece yapanlara pro hediye ediyor,gel vatandaş
inş canım ona göre pür dikkat etmek lazımListeden çıkarılmak yani cnm.. inş kimsenin başına gelmez
Bence O etmiştir,pro olup ikisi +18 topiğinde aşna fişna yapacakmıştırİğdeye miu mu hediye etmiş.. ona göre kıskançlık krizi geçicem...
BiliyordumBence O etmiştir,pro olup ikisi +18 topiğinde aşna fişna yapacakmıştır
Siyah asildir bebeğim
hemide nasıll bak halimize kapkara kaldıkkk
Nö ölökösö vör yööööGeeel gel vatandaş geeelll , @MiuLego kas yapanlara ,hedef kilonun altına inenlere ,bireysel derece yapanlara pro hediye ediyor,gel vatandaş
Korkuyu salmışsınListeden çıkarılmak yani cnm.. inş kimsenin başına gelmez
Ay evet yaen çokta şu yazı tipi sabitlemek için pro olmak istiyorum
Çok mantıklıBence O etmiştir,pro olup ikisi +18 topiğinde aşna fişna yapacakmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?