ahaaanihat hatipoglu geldi aklima
Kız nasıl yakışmış ayyyyyben alırım
Canımverme vermee geldim..
Hafta sonu hep dışardaydım evde gece oturabildim giremedim sınavlarım vardı öbür yandan kızla koşturmaca ben bir türlü hafta sonu şey edemiyorum giremiyorum..
Menülerde absürd oldu yani saçma sapan karışık ne yedimki acaba??
Bu arada sabah 92.8 geldim..
Kız nasıl yakışmış ayyyyy
Kiz @MiuLego suna bisey de de ona göre herifi arayayim buzluktan cikarsinYa biz fasulye ve patlican tavasi yapariz misir unuyla da.fasulye ya da patlicani haslar biraz misir ununa bulariz.sonra da az yagli tavada onlu arkali pisiririz.ondan yapayim bugun diye dusundum de.uygun olur mu?
Herkeslere selam larr
çok uykum varrr bu kız uyumuyor gece yine 4 idi yatağıma girebildim.. bir de onu uyutucam diye iki büklüm yanında uyumuşum belim ağrıyor..
Bu hafta da kdv haftası çok yoğun.. koştuırmaca UYKUSUZLUK ile mücadele etmek çok zor sabahtan beri kafam öbümdeki evrakla 5 cm kalaya kadar 5-10 kere geldim.. Allahtan önümde evrak var da millet evrağa bakıyorum sanıyor..
Buügn ki menüm;
Sabah 09.00 10.00 arası ki yoğun idi ara ara yedimm..
- 1 kırmızı biber + küçük beyaz peynir + maydanoz
Yeşil çay
Öğlen : 13.00.-13.30 gibi yicem..
Çalı Fasulyesi+Yoğurtlu kereviz..
1 dilim t.buğday ekmek ya da wasa.
Ara ; 16.00 gibi
1 yeşil elma getirdim onu yicem..
Akşam;
Fırında köfte+cacık varr..
Yatmadan 1 saat öncede limonlu biberli yoğurt yicem kaçta yatar bu inan bilinmez..
Herkeslere selam larr
çok uykum varrr bu kız uyumuyor gece yine 4 idi yatağıma girebildim.. bir de onu uyutucam diye iki büklüm yanında uyumuşum belim ağrıyor..
Bu hafta da kdv haftası çok yoğun.. koştuırmaca UYKUSUZLUK ile mücadele etmek çok zor sabahtan beri kafam öbümdeki evrakla 5 cm kalaya kadar 5-10 kere geldim.. Allahtan önümde evrak var da millet evrağa bakıyorum sanıyor..
Buügn ki menüm;
Sabah 09.00 10.00 arası ki yoğun idi ara ara yedimm..
- 1 kırmızı biber + küçük beyaz peynir + maydanoz
Yeşil çay
Öğlen : 13.00.-13.30 gibi yicem..
Çalı Fasulyesi+Yoğurtlu kereviz..
1 dilim t.buğday ekmek ya da wasa.
Ara ; 16.00 gibi
1 yeşil elma getirdim onu yicem..
Akşam;
Fırında köfte+cacık varr..
Yatmadan 1 saat öncede limonlu biberli yoğurt yicem kaçta yatar bu inan bilinmez..
Bugunmuydu kilo bildirimiemine ablaaaaaaaaaaaaayumurtalikofte hadi bildir bakalım kilonu
Teşekkür ederim n örtmeniimm
Teşekkür ederin kuzucunmalipina canim iyiki dogdun
Sağol kuzucum
Yav hee hee@MiuLego canımmmmmmmm etiketni görmedm ama hepfitim dün sölemsti ve cook mutlu oldum inş elimden gelenın dahada fazlasnı yapcmminş
Yoo yoooo korkma korkmaaaaa
Deeerrrrrseemmmm inanmaaaaa
AYAĞINI DENK ALLLLLLmalipina
@MiuLego CANIMMMM MİUMMM KAPTANİÇEM NOLUR KIZMAAA BEN COK MUTLUYUM LİSTEDE OLDUGUM İÇİN VE İNŞ ELİMDEN GELENİNNN EN İYİSİNİ YAPCAMMM VE CUMAYA EN AZ -1 KG İLE HELİCEM HİCBİR SAGLIK SORUNU VS OLMADIGI SÜRECE İNŞ
Meyve salatası nın iceriği kücük 3 cilek 1 kivi ve yarım muzdu .diyetsyen 10 cilek vermsti inş onu cok gecmemistir gerci o ara öğündü ama öğlenki et bana agır gelmstı o yüzden meyve yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?