- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Emine abla bir de kilo veremiyorum mu diyorsun şu halde bileSelam kg bildirimi yapayım geçen. Hafta 110 kg
Bugün 107.400
Özelden sordum canım sağolsun yardımcı oluyor hep. Bununla ilgili de yazacak yoğun şimdi fırsat bulamadıaa o zaman mutlaka kullan eflal
sonuçta bu çağımızın sık rastlanan bi durumu
belkiigdedali nında söyleyecek bir iki kelamı vardır
matematik61 i de etiketliyoruz
bu arada baktım etiketin gerçekten gelmemiş ama şimdi sporlarını kaydettim
Amin canım sağolNego canım Allah yüreğine ferahlık versin.sen kendini çok sikarsan ogluna da faydali olamazsin
sağolsun her zaman yardımcıdırÖzelden sordum canım sağolsun yardımcı oluyor hep. Bununla ilgili de yazacak yoğun şimdi fırsat bulamadı
bak seninki kalın çıkıyoAlıntılarım gitmiş ya la
Nego tamamen stresten senşnki kuzucum. Üzülme yahu. Böyle bir sürü çocuk var. Bu büyük sorum değil. Doktor ne diyorsa dinle sen ama tabi araştır da
Sağol canım inşaallah doğru bir karar verebilirimAlıntılarım gitmiş ya la
Nego tamamen stresten senşnki kuzucum. Üzülme yahu. Böyle bir sürü çocuk var. Bu büyük sorum değil. Doktor ne diyorsa dinle sen ama tabi araştır da
begum75 ana kız begüm ayy pro mu oldun
nam çok kıskandım aglıycam şimdi ya
hepinizden çok bana yakışırdı ama kırmıızı
Kız çıldırdımmmm
Ben senin bir fotoyu paylaştım ama etiket yapmadım. Miu tekrar aşık oldu sana ama bu iyiliğimi unutma
Ha gayret tefommmm
Allam artık yazımı düzenlemem gerekmiyormuş
Dün fakirim yazdım da kazen halime mi acıdı acaba
Ahhh aus olacaktı ki döktürürdü.Ramazan da kilo alınır mı diye sordum gördüm alanlarda varmış. Ben bilmiyorum açıkçası hayatımda hiç diyet yapmadım daha önce. Bu yüzden kontrollü değildim hiç.Bu ramazanda da merak ediyorum nasıl olacak. İftar ve sahur iki öğün. Zaten çoğunluğu migrenli geçireceğimden tatlı vs çok olmaz. Sahuru aile geleneği olarak kahvaltılık olarak geçiririm. O zamanlarda da paylaşırız nasılsa ama sahur için sağlıklı önerilere ihtiyacım var. Allah ömür verirse o günleri görmek nasip olursa inşallah.
Vay hain eriyor ulaBen geldim huhu kahvaltı yapayım tam geleceğim inşallah
Berna kuzum
Cuma 57.7
Pazar 56.6
Bu sabah 7.30 da tartilmak zorunda kaldım 56.8
Fark:0.90
@MiuLegomatematik61
Masum bu şartlarda en iyisi akşam spor yapman senin. Ne olursa olsun akşam bir saat spor yapıcam kesinlikle de , sen yaparsınSabah uyanıp lesile 3 mil yapmaktan başka şansım yok benim
Olmuyor fırsat kalmıyor
Vuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu süpersin superSelam kg bildirimi yapayım geçen. Hafta 110 kg
Bugün 107.400
O uyuz sana gurban olsun beeeeee hele tipine hele zayıflamasına baaaakUyuzun birisi bana yüz vermiyor nidin ki icibi @MiuLego
Ben ve ciddiyet hiç yanına yakismadi eflalde inanmış zu ha haBu ne be hep sana yükleniyorlar.. yakıcam o işyeriniii
Hoşbuldum canım :)
Bugğn takım çok zengin ve havalı
Ne diyim ki. Cumayı bekliyorum. Hiç ama hiç yakışmadı hiç.
Sabırlı ol. Pazartesiden cumaya ne eksiler gördü bu gözler çakıl
ciddi ciddi okuyorum ben de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?