- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
cnmben anlamıyorum ya aöf sstemi iyice karıştı
hele 3 yanlış bir doguruyu götürmesi daha kötü oldu
Yok kız o kadar değil kız da var makine cidden öyle de inşaat öyle değil arkadaşlarımın em çok şaşırdığı konu inşaat okumama rağmen sap olmamAnaaaa kız hangi okul?
Kuzum erkek kaynar orası, inci gibi parlarsın,
kardeşim de makine okudu aynı evde kalıyorduk ev kıraathaneye dönmüştü bölümden arkadaşları yüzünden
Bana da koşmak zor geliyor genel spor yapmak zor geliyorda mecburum artıkKız küçükken ip atlamadın mı hiç?
O kadar da zor değil yaw, 50 ile başla bırakma az dinlen, 50 daha yap öyle öyle 500 zaten yapılıyor
Basen bende de var
Bana da koşmak zor geliyor, inat ettim koşacağım
Kulaklığım bozulmuştu sporu bırakma nedenlerimden biri de oydu, kulaklık hediye almışlar bana çok hevesliyim tekrar parka gitmeye
Benim pil gitti canım cumaya inşaalah bulurum pilben yatıyorum kızlar.. bugün epey yoruldum.
YARIN PAZARTESİ TARTI KONTROLÜ VAR UNUTMAYIN!!!!!!
o esraya söyleyin kendi saçını başını yolsun beni yormasın geldğinde
öperm sizi.. çok özlemişim..bol yağ yakmalar.. yarın herkesten güzel bildirim gelir ve günüm güzel geçer inşallah
Vay be hava 1500Ben geldim huhu kahvaltı yapayım tam geleceğim inşallah
Berna kuzum
Cuma 57.7
Pazar 56.6
Bu sabah 7.30 da tartilmak zorunda kaldım 56.8
Fark:0.90
@MiuLegomatematik61
evet canım ama mortimiz bildirim yapmadı galibaBiz pempisle kader birliği yaptık white karşı
Bu ne be hep sana yükleniyorlar.. yakıcam o işyeriniiiHellöö gelemiyom işyerinde tekim gene yardırıyom
Hoşbuldum canım :)Hoş geldin @MiuLego geçmiler olsun...
Bugğn takım çok zengin ve havalı@MiuLegobi kahvaltı ettim geldim takım sanki komple pro olmus yavvv
Ne diyim ki. Cumayı bekliyorum. Hiç ama hiç yakışmadı hiç.Kilo bildirimi
67.7
Haftasını çok sağlıksız beslendim yalan yok.. hep hazır yedik. Bu hafta artık temizlicem bedenimi..
matematik61 küçük yaz miu görmesin..
Sabırlı ol. Pazartesiden cumaya ne eksiler gördü bu gözler çakılAynı hala 86 yim cuma da 86 idim
Niye bu kadar karamsardın eflal yani hemen modumuzu düşür
Ben kazanacağı ma inanıyorum 30 subatta katılacağım
Anca o zaman kazanırım
ne kadan da ciddi konustum inandirdimmi kiz
geçmişe bakmamiştım mortimiz yapmiş biraz ilerideBiz pempisle kader birliği yaptık white karşı
Benim erkek kardesim de 2 yillik mezundu anamin babamin zoruyla aciktan devam ediyodu 2011den beri.bu sistem gelince birakti askere gitti
cnmben anlamıyorum ya aöf sstemi iyice karıştı
hele 3 yanlış bir doguruyu götürmesi daha kötü oldu
Emine abla cuma 109du dimi kilon.harika eksi bu aradaSelam kg bildirimi yapayım geçen. Hafta 110 kg
Bugün 107.400
Evet canım öyleydi böyle olmuşBenim erkek kardesim de 2 yillik mezundu anamin babamin zoruyla aciktan devam ediyodu 2011den beri.bu sistem gelince birakti askere gitti
Emine abla cuma 109du dimi kilon.harika eksi bu arada
Sen mutlu biz mutluEvet canım öyleydi böyle olmuş
Ben şok Ben mutlu
Büyüğe canım. İlaçsız olmaz deniliyor beyinde bir maddenin eksikliğinden kaynaklanır gibi bir şey.
Doktorda öyle diyor ilerde pişman olursunuz diyor.
Tam aksine canım sıkkin ben 1,5 bekliyordumVay be hava 1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?