kime niyet kime kısmetOnca emekle yaptığım ödem suyumun yarısına ablam konduiçiyor bana 500 ml si kaldı
Bende yeni başladım elma yoğurt sonra ayrı çorba yapmıyorum mesela tavuk çorbası ile tarhana yapınca veriyorumHıım 1 ay varmıs aralarında.regayıpte tuttum da ıkındıden sonra sut kalmadı ya bos bos cektı.o yuzden tutamıycam galıba.bende cay kasıgıyla tadımlık verıyorm yogurdu sevmedı bende yememısım kucukken.
Paket almıyom canım aktaran cubuk almiştıkKabuk tarçın kullan temizinden aktardı çektiren kabuk tarçını paket alma elinden geldiği kadar
Ablanla beraber mi kalıyorsun kaptanOnca emekle yaptığım ödem suyumun yarısına ablam konduiçiyor bana 500 ml si kaldı
Ordekimm senı gistirdimmi hiç hiç ördek. Yemedim tadına bakayimm miAynen canım etkili oldu bende çok sağol. nasılsın
Bu saatte atma hayur. Keten tohumu faydalı sağlam yağ içeriyor yiyip yatacaksın olmaz. Chia da sağlam yağ içeriyor olmaz. Zencefil zerdeçal limon yoğurt yapyaa bu yoğurdun içine keten tohumu ve çia tohumu atmasam mı.sadece zencefil zerdeçal tarçın yetmez mi
İvit pembikAblanla beraber mi kalıyorsun kaptan
KamooooonnnnnBegüm ben destek taşımı kendim aldım
Pro olacağım işşallah yakında
Ördeği ben yiyeceğim sana noluyorOrdekimm senı gistirdimmi hiç hiç ördek. Yemedim tadına bakayimm mi
Ayy ne guzelİvit pembik
Hepsi senin miÖrdeği ben yiyeceğim sana noluyor
yidim artık.yarn öyle yaparımBu saatte atma hayur. Keten tohumu faydalı sağlam yağ içeriyor yiyip yatacaksın olmaz. Chia da sağlam yağ içeriyor olmaz. Zencefil zerdeçal limon yoğurt yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?