- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bendee :)) bunu geçen sene söylesem inanmazdım ... şükürler olsun bugünümüze..Ayy ben artk 70leri gormek istemiyorum yaaa
Sagol canim benimNe demek kuzm Rabb'im sifa versin inşaAllah
Allah kabul etsin
Yat dinlen hemen tum gun ayaktaydm diyodn hasat olmssndirLeslie den sonra kendimi koltuğa attım.. uyumak için yatağıma bile gidemiyorum
Ayy bendr seni gbi derim inşaAllah yaaaaaBendee :)) bunu geçen sene söylesem inanmazdım ... şükürler olsun bugünümüze..
Bu dönem bitiyor inş. 2 yıllık ilahiyat...Bugün aklima birşey geldi..2. Üniversiteyi de bitirme kararı aldım. .acikogretimden unv bitiren var mı aranızda bacilar
Geçmiş olsun canımAyy yarım gözle bakiyorum sayfaya midem havada çok fenayim ya niye boyle oldum gündüz iyiydim aslında
Bence sayilmaliOyyhhh ne akşamdı yaww işten geldim yemek ütü çamaşır iş topla yerleştir çocuğu yıka elde şalları yika dün kileri topla yerleştir şimdi duş aldım yatıyorum iyi geceler.. bunlar spor sayılıyor muydu
Tadı aynı , fotoğraf da mı öyle garip göründü yoksa ben hep yediğim için ne bana garip gelmemiyor acaba
Beyazı lor peyniri gibi gözüküyor sanki görüntüsü. Ben öyle sandım sarıya anlam veremedim mesela. Denicem mutlaka haftasonuTadı aynı , fotoğraf da mı öyle garip göründü yoksa ben hep yediğim için ne bana garip gelmemiyor acaba
Pişirme süresi daha çabuk oluyor, hem biber ekleyin ve tadı güzelleşiyor.
Sabah sabah bunu görecek kadar ne suç işledim@MiuLego canim biran önce sana bi koca bulup seni evermemiz lazım yaş geçiyor muruvetini gormucezmi kizEki Görüntüle 2137613
Evet ayneninsanın doğum gününden sonraki gün çok boş ve anlamsız geliyo ya
bi tek bende mi oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?