Maşallah darısı bana sanırım bende basliycamBen okuyorum şimdi cnm.. 4.dönemdeyim
Büyük oğula hiperaktivite teşhisi koyuldu canım onun içinGeçmişi okuyamadım canım hayırdır inşallah?
Kız gercektenmi ya bana dünyaları yedim gibi geldi bide pişmanlık duydumTeşekkürler canım
Ay benim adım çıkmış az yiyor diye
Ara bu menü cokaz
Geçmiş olsun bende 11 de yattım sabah ,6 da kalktım ama hala geçmemiş baş ağrısı
Açlık mi ? Regli mi yapıyor bilemedim
Bence atma chia başlı başına bir öğün gibi bence çünkü canımyaa bu yoğurdun içine keten tohumu ve çia tohumu atmasam mı.sadece zencefil zerdeçal tarçın yetmez mi
Canım harika. Muz bir bardak süt, 2 kaşık chia blender da çek beklet dolapta harika bir tatlıBende keten tohumu var yiyemiyorumchia puding yapıyorlar tadı nasıl hemso güzelse alacam
Canım okudum şimdi. Hiç sıkma canını. Derdi verene Allah dermanı da verir. Bu da senin imtihanın. Allah yardımcın olsun.Büyük oğula hiperaktivite teşhisi koyuldu canım onun içinmesajlarıma bakarsan ayrıntılı yazdım dün
Migrenin mi var ? Migren de şiddetli baş ağrısına mide bulantısı da eşlik ediyor. Gecmis olsunay hic bilmiyorum ki ya bugun dısari ciktim kızımla ehliyet belgemi aldım bin sükur ama dısarida bise yemedim icmedim ki evde agir yemedim.basimın agrisi artiyo midem kalkiyo cok garip
Sağol canım amin. Kendimi kötü hissediyorum. Alışmam kabullenmem zaman alıcak. En zoru bu kadar kalabalığın içinde ben tek başıma mücadele ediyorum. Ya yanlış yapıyorsam düşüncesini kafamdan atamıyorum umarım bu sürece çabuk adapte olurum.Canım okudum şimdi. Hiç sıkma canını. Derdi verene Allah dermanı da verir. Bu da senin imtihanın. Allah yardımcın olsun.
İlacı da tabiki vereceksin. Hiç birimiz çocuklarımıza ilaç vermek istemiyoruz ama yeri geliyor vermekten başka birşey gelmiyor elden. Kaç doktor görmüş ve ilaca karar verilmiş sen gönlünü ferah tut. Allah dilediğine şifa verir ilaçlar da vesiledir. İlaçtan oluşabilecek yan etkileri de yine Allah dilerse verir. Sen bol bol dua et en güzeli anne olarak senin duan.
Kuzum ama böyle yaparsan olmaz sen kendini rahatlat neden zarar versin ki bak bi sürü doktor söylemiş. .iyi olacak diye duaun iyi olsun at kötü enerjileri uzerinden.Çok korkuyorum ya kalbine zarar verirse, ilaç verdim diye ağlıyorum
Ya galiba benim migrenim varMigrenin mi var ? Migren de şiddetli baş ağrısına mide bulantısı da eşlik ediyor. Gecmis olsun
Banu ife niyet ettim bende. Bakalım becerebilecekmiyim nefis terbiyesi için istiyorum en çok . Akşam bende çok açtım midem bulandı sabah da açlıktan bulandı 9 a kadar zor durdum.
Kız gercektenmi ya bana dünyaları yedim gibi geldi bide pişmanlık duydum
Tartiya baktin mi
Kalple ilgili riski varmış ne bileyim korkuyorum işte.Kuzum ama böyle yaparsan olmaz sen kendini rahatlat neden zarar versin ki bak bi sürü doktor söylemiş. .iyi olacak diye duaun iyi olsun at kötü enerjileri uzerinden.
Ya galiba benim migrenim varara ara siddetli bas agrisi aldiginda kusma istegim oluyo kusarsam rahatliyorum.ya da kusmaktan nefret ettigim icin bekleyebildigim kadar bekliyorum bu sefer de bagirsaklara vuruyo sonra rahatliyorum
Sabah 9 öğlen 2 de yedim canımcnm valla akşam mesela çok aç oluyorum ay keşe yesem diyorum mesela domates ve peynir çekti canım dün
ama sabah yedim yani if keisnlikle terbiyeyi ögretiyor ve iştah keisyor inan ki
tavsiye ederim
ben sabah tok uyanıyorum hiç cnm bir şey istemiyor
senin menüler nasıl saatlerin filan ?
kız yokk azcık yemişsin
yok cnm tartılmadım ben yani sabah sabah şiş oluyor zaten canım sıkılmasın dedim
Kolay gelsin canımGünaydıııın
Dün akşam sızmış kalmışım. O yüzdeeeeen hazırlanıp işe gideyim hemen menüleri toplıcam. Aklım menülerde. Sonra da okulda iki tane sunum yapıcam onlara çalışmam lazım öğlene kadaröğlenden akşama kadar ders
Canım mekik içinde ip gibi puan verilse müsait olunca bir düşünsen bunu. İpin puanı az diyende bendim zamanında bak herkese ip atlıyor şimdiSpordaki mantık zaten nabzı belli seviye üzerinde urmak. Böylece dahafazla ortaya çıkan enerji ihtiyacını yağ yakımından sağlamak
Şifa olsun ins canimKızlar bugün ilk ilacını verdim çok korkuyorum dua edin olur mu şifa olsun yanlış bir karar olmasın
Amin canım sağolŞifa olsun ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?