Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız gercektenmi ya bana dünyaları yedim gibi geldi bide pişmanlık duydum

Tartiya baktin mi

Cuma: 40 dk tempolu yürüyüş / 100
Cumartesi: Koşturdum bütün gün ama spor yok
Pazar : Koşturdum ütü yaptım bütün gün spor yok
Pazartesi : 30 dk tempolu yürüyüş / 75
500 ip / 100 , 10 dk egzersiz / 30 , 3 er set plank & wall sit / 18 = 243 puan

nehirnil111

Büyük oğula hiperaktivite teşhisi koyuldu canım onun için mesajlarıma bakarsan ayrıntılı yazdım dün
Canım okudum şimdi. Hiç sıkma canını. Derdi verene Allah dermanı da verir. Bu da senin imtihanın. Allah yardımcın olsun.
İlacı da tabiki vereceksin. Hiç birimiz çocuklarımıza ilaç vermek istemiyoruz ama yeri geliyor vermekten başka birşey gelmiyor elden. Kaç doktor görmüş ve ilaca karar verilmiş sen gönlünü ferah tut. Allah dilediğine şifa verir ilaçlar da vesiledir. İlaçtan oluşabilecek yan etkileri de yine Allah dilerse verir. Sen bol bol dua et en güzeli anne olarak senin duan.

ay hic bilmiyorum ki ya bugun dısari ciktim kızımla ehliyet belgemi aldım bin sükur ama dısarida bise yemedim icmedim ki evde agir yemedim.basimın agrisi artiyo midem kalkiyo cok garip
Migrenin mi var ? Migren de şiddetli baş ağrısına mide bulantısı da eşlik ediyor. Gecmis olsun

Sağol canım amin. Kendimi kötü hissediyorum. Alışmam kabullenmem zaman alıcak. En zoru bu kadar kalabalığın içinde ben tek başıma mücadele ediyorum. Ya yanlış yapıyorsam düşüncesini kafamdan atamıyorum umarım bu sürece çabuk adapte olurum.

Çok korkuyorum ya kalbine zarar verirse, ilaç verdim diye ağlıyorum
Kuzum ama böyle yaparsan olmaz sen kendini rahatlat neden zarar versin ki bak bi sürü doktor söylemiş. .iyi olacak diye duaun iyi olsun at kötü enerjileri uzerinden.
Migrenin mi var ? Migren de şiddetli baş ağrısına mide bulantısı da eşlik ediyor. Gecmis olsun
Ya galiba benim migrenim var ara ara siddetli bas agrisi aldiginda kusma istegim oluyo kusarsam rahatliyorum.ya da kusmaktan nefret ettigim icin bekleyebildigim kadar bekliyorum bu sefer de bagirsaklara vuruyo sonra rahatliyorum

Banu ife niyet ettim bende. Bakalım becerebilecekmiyim nefis terbiyesi için istiyorum en çok . Akşam bende çok açtım midem bulandı sabah da açlıktan bulandı 9 a kadar zor durdum.

cnm valla akşam mesela çok aç oluyorum ay keşe yesem diyorum mesela domates ve peynir çekti canım dün
ama sabah yedim yani if keisnlikle terbiyeyi ögretiyor ve iştah keisyor inan ki
tavsiye ederim
ben sabah tok uyanıyorum hiç cnm bir şey istemiyor
senin menüler nasıl saatlerin filan ?

Kız gercektenmi ya bana dünyaları yedim gibi geldi bide pişmanlık duydum

Tartiya baktin mi

kız yokk azcık yemişsin
yok cnm tartılmadım ben yani sabah sabah şiş oluyor zaten canım sıkılmasın dedim

Sabahin köründe kalkinca erk3nden uyudu oglum.ben de once kahvaltimi edeyim sonra da evimin işlerine bakayim.disarda da bi suru isim var bugun denk gelirsem oglumun 2.uykusuna is birakmazsam ve evde olursam jilliana baslamayi dusunuyorum

Kalple ilgili riski varmış ne bileyim korkuyorum işte.

Benim şiddetli tutonca midem bulanır ve kazınır sürekli aç gibi . Migren mi bilmiyorum o kadar ağrı çekiyorum gitmedim bunun için

Sabah 9 öğlen 2 de yedim canım

Kolay gelsin canım

Spordaki mantık zaten nabzı belli seviye üzerinde urmak. Böylece dahafazla ortaya çıkan enerji ihtiyacını yağ yakımından sağlamak
Canım mekik içinde ip gibi puan verilse müsait olunca bir düşünsen bunu. İpin puanı az diyende bendim zamanında bak herkese ip atlıyor şimdi mekik de öyle olabilir herkes mekik çeker bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…