Jillian a bende niyet ediyorum hep. Bugün başlama umuduylaSabahin köründe kalkinca erk3nden uyudu oglum.ben de once kahvaltimi edeyim sonra da evimin işlerine bakayim.disarda da bi suru isim var bugun denk gelirsem oglumun 2.uykusuna is birakmazsam ve evde olursam jilliana baslamayi dusunuyorum
Canim sanada gunaydinGüüüü nayyyy dınnnnnnn
Illa ki zor iluyo canım ama ben puanları geçmeye göre ayarlayıp bir şekilde bitirdim. Iki çocuk da ben 2. Uniyi okurken hamilelik ve doğumları oldu. Rabbim kolaylığını veriyor..Zor mi evde hazırlanmak tevo ona göre girişecem
Canım mekik içinde ip gibi puan verilse müsait olunca bir düşünsen bunu. İpin puanı az diyende bendim zamanında bak herkese ip atlıyor şimdimekik de öyle olabilir herkes mekik çeker bu sayede
İşte ay bizimki de böyle deyip geçilecek bir durum değil bu. İlerisi için keşke zamanında tedbir alsaydım diye pişman da olmak istemiyorum. Kafam çok karışık
Başka bir takımın üyesinde gördüm +90 a geliyor şınav içiç puanlama varmış.
1 şınav 1 puan.
Mekik bölgeselin içinde bizde.
İlaç konusu içinde dün hep okudum allah şifa versin diyorum.
Ama bende ilaca çok karşıyım.
İlaç kullanan çocuklarda da öyle aman aman bi değişim olmuyo.
Eşim diyor sürekli çocuklarla beraber küçük değiller gerçi.
İlaç alan bi sürü çocuk var diyo yine aynılar.
Evde olan şeylerden değildir her sorun ama evdekileride yabana atma.
Dr lar illaki tavsiye ettiyse denenir tabi ama geçiçi bi süre ağrı kesicinin ağrıyı kesmesi gibi bişey olucak demek.
Hiç umutsuzda olma ne çocuklar büyüyünce akıllı uslu olmuştur bi seninkimi olmıycak.
Olur inş hepimizin ki olur.
Sen anne duasını eksik etme ondan.
Çok fazla etkinlik falanda yaptırma istersen.
Oda çocuğu bi kalıba sokmak gibi. Bazen şuursuzca saçma sapan oynaması etkinlikten daha iyi geliyor benim gözlemimle.
Biraz daha rahat olmaya çalış. Çoğu insan ay bizimkide böyle deyip geçiyor.
Yemeeeeez geçen gün düğüne gitti gene. PEder bey götürmüş cısları. Hatun yememiş tadına bakmış bırakmış.Artık bişey beklemiyorum inş köfte falan yer
Ay sorma ya proyum ama site ağır. Proluğumuzla rezil oluyoruz resmenAhahahahah ay görmemişler pro olmuş
Ha bire renk değiştirmis gibi olduk
2.4 verilirmi adil değil bi kereigdedali
Hayallerim hayal oldu ulan
cumaya allah kerim
Yeni mont alınca benŞu ido tatlisese de son klibinde mont giydirmeseler dans edemicekmis hep montla bi hareketler
Yemeeeeez geçen gün düğüne gitti gene. PEder bey götürmüş cısları. Hatun yememiş tadına bakmış bırakmış.Artık bişey beklemiyorum inş köfte falan yer
Ay sorma ya proyum ama site ağır. Proluğumuzla rezil oluyoruz resmenAhahahahah ay görmemişler pro olmuş
Ha bire renk değiştirmis gibi olduk
2.4 verilirmi adil değil bi kereigdedali
Hayallerim hayal oldu ulan
cumaya allah kerim
Yeni mont alınca benŞu ido tatlisese de son klibinde mont giydirmeseler dans edemicekmis hep montla bi hareketler
Esra o hedef nedir kızEki Görüntüle 2137694 heyyy arkadaşım
Evet sen...
Sana sesleniyorum
Hadi bugün bedenine bi iyilik yap
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
20 NİSANHEDEFLERİ
malipina (82.5)
Esra_4378 (68.9)
tevafuk55 (61.5)
Melegiimm22 (73.6)
elfkkk (72)
Lunya (65.8)
bonus (98.5)
Nevreste (63)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (76.5)
pempisler (88.2)
neslihan165 (92)
malahit (56.1)
suspushanimcim(59.9)
masum(68.5)
yumurtalikofte(107.5)
cakil80 (84.5)
MiuLego(58)
Whiteblacklife (55.9)
Smykmy(71.3)
nehirnil111 (51.3)
begum75 (57)
İgdedali (56)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.5)
Konyakk (57.9)
Cutemom007 (59)
matematik61(57.8)
hippoglisemi (65)
Portakal Sulu Ördek (54.4)
Sidelya95 (56)
Bende sizleri aşırı özledim alt yapı çalışması varmış interneti vermiyorlar delireceğim patladım yapacak iş Yok programlarıma bile giremiyorumHoşgeldin özledik yavvhepfit tabi senide çok özledim a
yanlış yapmışsın cnm sabah saglam kahvaltı yapsan 9 daSabah 9 öğlen 2 de yedim canım
Valla onun için bi üst merciyle görüşen hedefleri miu yazıyor ben sadece hatırlatıp inceliyorum tatlim Miu duymasın 52 iyi daha ne olsu n yaEsra o hedef nedir kızben 51 rakamını görmek istedim sadece oralarda kalamam ben yüzüm çöküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?