şu az önceki havlu kenarını bidaha göstersenize kızlar,örnek çıkarayım
Hayirdir yavrum seni boci varYa havlu kenarı örneği istedim de papatyalı
Arkaaşlar sağolsun yardımcı oldu
Beyle şeylerEki Görüntüle 2137803
ahaaa yerim
tribin bile güzel ballı çörekaşırı çok özlemden dir o bencede
İnsan kaynanasıyla sütünü paylaşır mıKaynanamla paylaştım valla
Kuzum sen bana trip mi attın
Ekledim kuzu
Sporlarını dün de dahil beni etiketleyerek yazabilirsin o zaman canımTamam saol.. dün başladım spora ve diyete...
Tamam cnm saol..
yaa bakim ben ne görücem :))
@MiuLego kaptan bu ara uyku düzenimiz bozuldu azcık.. sabah bebek erken kalkıyo zorla onu tekrar 9-10 gibi uyutup bende uyuyorum.. sonra uyanıp onu yedirip kendim yiyorum .. sporu da valla dün gözü kapalı yaptım.. dün çok yorgundum.. 1 haftadır ev savaş alanıydı normale döndürmek çok yordu beni
Anam emine teyze normalde kız anaları evlen diye baskı yapar ..Hayirdir yavrum seni boci var
Kredi ne evlenmesi
Yedin vetoyu
Hafta sonu vizelerim vardı. Beynim yandı sayılır mı?
İnsan kaynanasıyla sütünü paylaşır mıEvet attım hiç nerede diye sormamışsın bile
Ekledim kuzu
Sporlarını dün de dahil beni etiketleyerek yazabilirsin o zaman canımCuma’dan beri hiç sporun yok mu yürüyüşün falan
Neee değil miydi pempik ?
Göstersene örneklerini annem de görsün alla alla ya
Babadan da veto yedi. Evlenmesin tabiBabay ele deyi
dur gostereyim canım öyleydi
Eki Görüntüle 2137808 Eki Görüntüle 2137809 Eki Görüntüle 2137810 nasıl ama emoş abla
Hafta sonu vizelerim vardı. Beynim yandı sayılır mı?
tembel öğrenciler siziAy derse gircem şimdi. Anam 6 ya kadan kesintisiz 3 farklı ders. Sunum yapcam. Tembel miu. Çalışmadım ya panik oldum
Kız niye tembel çalıştım bentembel öğrenciler sizi
Soydum galiba lan. Aç susuz kalayım parasız kalayım belki zayıflarım dedim. Bu yola başvurdum@MiuLego banka mı soydun ne yaptın 2 gündür
Denedin mi yoksa,ayıp olmasın diye tarif ettim
Sen evli olarak cevap ver,boşanma kararı almak kolay mı?
Boşuna mı evlenmiyoruz len
@MiuLego detoks olayına çok güldüm .Ama bir yerlerden başlaman lazım be kuzum.Bak ablan da evleniyor,tek kalacaksın.Belki aşık olacaksın ,şimdi evlenmek istemesen de evlenmek isteyeceksin ,ne yapacaksın o zaman ,Katya mı tutacaksın ?Elin oğlu için hazırladığın tezlerin ,sunumların bir değeri olmayacak malesef,pilav sunumun sarma sunumun daha hoşuna gidecek Bebelerine ne yedireceksin ,evine misafir gelse ne yapacaksın ?
Kız niye tembel çalıştım ben
tembel öğrenciler sizi
Babam turşumuzu kuracak zaarBabay ele deyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?