Hoşbuldık kuzu. Öğle molasından sesleniyom kaçıcam az sonraTecrube konusuyo igdem
Malim hos geldin kuzum
Bazen Türk dizileri de aratmıyor AmerikayıHe işte burası Türkiye
Misal Amarigada olsak mr Smith(peder beye) derim baba biz Corçla beraber yaşayacağız bi 1000 dolar ateşlesene ev dizelim
Anacım hoşgeldin biz de kızlarla birbirimize dantel örneği gösteriyorduk çeyizlikSelam kızlar
Öyle valla biz 8 sene beraber yaşadık, ilk zamanlarda gayet yardımcıydı, şimdi bana kaldı işlerHee bizde öyle diyoduk evlenmeden bi sene yaşadık herif çok yardımcıydı bana, imzayı attık bittiöyle birlikte yaşamayla da anlaşılmıyo
Yok kuzum ben seviyorum siyah beyazıŞimdi nickini de değiştirmen gerekiyormuş ama Whiteredlife yapman gerekiyormuş
Hoşbuldık kuzu. Öğle molasından sesleniyom kaçıcam az sonra
Adet ödemleri gitti şu üç günde de eksi getirirsem süper olcakOhh allah kabul etsininsa yağların parçalanmaya durmuştur
Otur oturduğun yerde ne işin var +18 de
Ahhh anacım kızın neler diyi bi bilsenAnacım hoşgeldin biz de kızlarla birbirimize dantel örneği gösteriyorduk çeyizlik
O göz boyama faslı işteÖyle valla biz 8 sene beraber yaşadık, ilk zamanlarda gayet yardımcıydı, şimdi bana kaldı işler
Bilmiyoree kuzum.
Canim waytimOtur oturduğun yerde ne işin var +18 de
Hee öp ohhöpemde öyle git
Cep telefonundan su,elektrik,telefon ,doğalgaz bütün faturalar yatırılıyor burada ,oralarda o uygulama yok mu?O göz boyama faslı işte
8 senedir faturalara falan ben koştururum, iki aydır kendi koşturuyo diye dımdım ediyo bana
Var da kim uğraşcak çile çekmek varkeneCep telefonundan su,elektrik,telefon ,doğalgaz bütün faturalar yatırılıyor burada ,oralarda o uygulama yok mu?
Maliii neydiyon kuzu tartı ne alemdeHee öp ohh
He işte burası Türkiye
Misal Amarigada olsak mr Smith(peder beye) derim baba biz Corçla beraber yaşayacağız bi 1000 dolar ateşlesene ev dizelim
akşam baban gelsin ona anlat derdini,demeyemi getiriyo yoksaAnnem okuyor ama yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?