Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım kimseye söylemiycem zaten ilacı, eşim yetiyor bana başkasına hacet yok.
Size de geçmiş olsun uykusuzluk benim küçük oğlana hala var. D vitamini ve demir eksikliği de yapıyor uykusuzluk

masallahiniz var

neyden kız taksit isi mi daha can alici olur diye dedimdi

Oluyo mium dogru diyo eflalim denedim cok mutlu oldum niyeyse
Canım bende bilmiyordum geçen gün biri yazmıştı okudum. Çevirip bakınca imzada olanlar görünüyormus

Sağol canım kimseye söylemiycem zaten ilacı, eşim yetiyor bana başkasına hacet yok.
Size de geçmiş olsun uykusuzluk benim küçük oğlana hala var. D vitamini ve demir eksikliği de yapıyor uykusuzluk

aslında kana da bakıldı ama bilmiyorum doğduğundan beri böyle..hiç uyumazdı halen uyumutyor gece ama gündüz yatır akşama kadar uyur..

Ay pet şişeyle açıyorlar o kapıyı yada kredi kartı

aslında kana da bakıldı ama bilmiyorum doğduğundan beri böyle..hiç uyumazdı halen uyumutyor gece ama gündüz yatır akşama kadar uyur..
Allah yardımcın olsun canım. Uykusuzluk çok zor anlıyorum. Sinirleri harap oluyor insanın

Oyyy o benim de başıma çok geldi ya en son çantamı unuttum içerde içinde anahtar telefon. Geldim eltimde eşimi aradım neyse ki o gün hasta olduğu için işte değildi hastaneye gitmisti geldi hemen. Yoksa ben eltimde akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…