Sağol canım kimseye söylemiycem zaten ilacı, eşim yetiyor bana başkasına hacet yok.çok geçmiş olsun cnm bazen ilaç kullanırken tereddüt etsekte mecburuz oyle iyi gelecekse verilmesinden yanayım..
Benim kızda uyumuyordu 15 gün dr atarax ver dedi kullandım ama bana mısın demedi.. Hala daha da uyumuyor evet çok tepki görüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor..
Bir tarif vardı beyaz peynirli fırında ben denemiştim güzel olmuştu bulursam atayımKabagi nasil pisirsem kizlar ya
Canım bende bilmiyordum geçen gün biri yazmıştı okudum. Çevirip bakınca imzada olanlar görünüyormusmasallahiniz var
neyden kız taksit isi mi daha can alici olur diye dedimdi
Oluyo mium dogru diyo eflalim denedim cok mutlu oldum niyeyse
Ay yeni anladım benMisafirlikteyim içime içime güldüm
Patates soyacağı ile şerit şerit kes, bir kaşık yağda sotele üstüne yoğurt varaq onun da üstüne kıymalı sos. Kabak spagetti hazırKabagi nasil pisirsem kizlar ya
Anaaaa denemiş oldum o neymiş diyeBekara karı boşamak kolay derler,koca boşamak ta kolay bakıyorum da
Baş parmağımı işaret parmağımla orta parmağım arasına koyarak cevap veriyorum ,zor biraz
Teşekkür ederim
sonuç beklerken olur öyleAyyy kız sus zati stresliyim
Sağol canım kimseye söylemiycem zaten ilacı, eşim yetiyor bana başkasına hacet yok.
Size de geçmiş olsun uykusuzluk benim küçük oğlana hala var. D vitamini ve demir eksikliği de yapıyor uykusuzluk
Ay pet şişeyle açıyorlar o kapıyı yada kredi kartıYa okula giderken elif ağlıyodu kafamı karıştırdı bir anlık ona laf sayarken kapıyı çekmiş bulundum anahtarım kaldı içerde
Şimdi yengemde oturuyorum anamla yengemin elinde şişler boyuna örüyolar.
Allah yardımcın olsun canım. Uykusuzluk çok zor anlıyorum. Sinirleri harap oluyor insanın
aslında kana da bakıldı ama bilmiyorum doğduğundan beri böyle..hiç uyumazdı halen uyumutyor gece ama gündüz yatır akşama kadar uyur..
Teşekkür ederim
Ne olmuşBen diycektimde fırsatım olmadı sabah sadece burdan olanlara izin vardı diye hatırlıyorum seninkide iyi olmuş
Oyyy o benim de başıma çok geldi ya en son çantamı unuttum içerde içinde anahtar telefon. Geldim eltimde eşimi aradım neyse ki o gün hasta olduğu için işte değildi hastaneye gitmisti geldi hemen. Yoksa ben eltimde akşama kadarYa okula giderken elif ağlıyodu kafamı karıştırdı bir anlık ona laf sayarken kapıyı çekmiş bulundum anahtarım kaldı içerde
Şimdi yengemde oturuyorum anamla yengemin elinde şişler boyuna örüyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?