Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay pet şişeyle açıyorlar o kapıyı yada kredi kartı
Yakın olaydık ,ben gelip açardım ,kaç kişinin kapısını açtım kola şişesiyle

En bi tuhaf durum evde olunca yapmayacağın işler dışarda kalınca tüh şimdi evde olaydım şunu yapardım diye düşündüğümüz zamandır...

Bu arada kızının adı Elif mi?

Kafamı bırakıyolar insanda huyum suyum değişti çocuklardan sonra.
Ayakkabısını kendi giydi gördüm ters giyiyo bende şalımı örtüyodum ayağı girmiyo diye başladı ağlamaya daha susmuyo.

Bekle dedi eşimde bekliyorum çilingirler bi sürü para alıyo inş gerek kalmaz şu an param yok ona vericek

Ayarlardan başkasının imzasını görüntüle seçeneği tıklanmazsa görünmez imzalar ama tabloyu herkes görür mü bilmiyorum
Hı bilmiyordum bende açık demek k ben herkesi imzasını görüyorum zaten teli yan çevirince görüyorum öyle de pek kullanmıyorum

Beni döversiniz diye susuyorum ama bütün erkekler öyle değil be.
@MiuLego benim koca yemekte yapıyor temizlikte

En bi tuhaf durum evde olunca yapmayacağın işler dışarda kalınca tüh şimdi evde olaydım şunu yapardım diye düşündüğümüz zamandır...

Bu arada kızının adı Elif mi?

Biri elif biri duygu :) bide büyük oğlum var 8 e gidiyo.

Kilo durumum 3 haftadır daha iyi bu cumaya güzel eksiyle geliyorum inş.

Benimkiler de öyle anlıyorum. Küçüğü artık çoğu zaman babanne e bırakıyorum aynı binada yaşamanın bari avantajını kullanayım. Yoksa iki erkek hareketli çocukla bende bir gün kendimi unutucam çilingir en az 50 alıyor bir kere açtırdık anahtar üstünde kalmıştı çünkü

Ben sana tarif edeyim ,aslında zor değil,2 kişi olunca daha kolay oluyor hatta

Eskiden imzalara herşeyi koyuyoduk yağmurlu bi gifim vardı ruhu şaad olsun :)

Sonra abartılı olanlar ağır geliyor diye kısıtlandı sadece her türlü kilo doğum evlilik çizelgelerine müsade edildi.

Sonrada tek yerden çizelgeye.

Sonrada prolara geçti imzalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…