İmzama bakNe olmuşNego e
Ya okula giderken elif ağlıyodu kafamı karıştırdı bir anlık ona laf sayarken kapıyı çekmiş bulundum anahtarım kaldı içerde
Şimdi yengemde oturuyorum anamla yengemin elinde şişler boyuna örüyolar.
Yakın olaydık ,ben gelip açardım ,kaç kişinin kapısını açtım kola şişesiyleAy pet şişeyle açıyorlar o kapıyı yada kredi kartı
Vaaayyy çok havalıİmzama bak
Kuzuş bizim aramız çok yakın şu anda.hadi ya öyle bi durumdamu var
ayy inşallah olur yaa,eş durumu km hesabı bişeyler var aslında ama
Ayarlardan başkasının imzasını görüntüle seçeneği tıklanmazsa görünmez imzalar ama tabloyu herkes görür mü bilmiyorumCanım bende bilmiyordum geçen gün biri yazmıştı okudum. Çevirip bakınca imzada olanlar görünüyormus
Ya okula giderken elif ağlıyodu kafamı karıştırdı bir anlık ona laf sayarken kapıyı çekmiş bulundum anahtarım kaldı içerde
Şimdi yengemde oturuyorum anamla yengemin elinde şişler boyuna örüyolar.
Canım gönlünce olur inşaallahKuzuş bizim aramız çok yakın şu anda.
Burda tayin olayları çok sıkıntı bakalım olacak mi
Amin kuzumCanim ya ins. Hakkinda hayirlisi olur tayinin olmassada Allah ortamını ferahlarsın
Oyyy o benim de başıma çok geldi ya en son çantamı unuttum içerde içinde anahtar telefon. Geldim eltimde eşimi aradım neyse ki o gün hasta olduğu için işte değildi hastaneye gitmisti geldi hemen. Yoksa ben eltimde akşama kadar
Hı bilmiyordum bende açık demek k ben herkesi imzasını görüyorum zaten teli yan çevirince görüyorum öyle de pek kullanmıyorumAyarlardan başkasının imzasını görüntüle seçeneği tıklanmazsa görünmez imzalar ama tabloyu herkes görür mü bilmiyorum
Beni döversiniz diye susuyorum ama bütün erkekler öyle değil be.Enişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Saçmalama o kadar emeğin boşa gider,mesleğini bırakmamalısın mı der,sevinir mi?
Ya bir de kadınlar hem evde işini yapıyor,hem çocuk ,hem iş çok yoruluyor,enerjisi kalmıyor,yine de çoğu erkek herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyor eşlerinin,ama kendileri az bir işin ucundan tutsa erkekliğine yediremiyor.Kadın çalışınca hayat müşterek ,erkek evde iş yapınca erkek adam yapmaz kadının işi diye düşünenler var,iyice adaletsiz sinir oluyorumÇalışmadığım halde sinir oluyorum ,bir de çalışsam çenem hiç durmaz herhalde.
En bi tuhaf durum evde olunca yapmayacağın işler dışarda kalınca tüh şimdi evde olaydım şunu yapardım diye düşündüğümüz zamandır...
Bu arada kızının adı Elif mi?
Benimkiler de öyle anlıyorum. Küçüğü artık çoğu zaman babanne e bırakıyorum aynı binada yaşamanın bari avantajını kullanayım. Yoksa iki erkek hareketli çocukla bende bir gün kendimi unutucam
Kafamı bırakıyolar insanda huyum suyum değişti çocuklardan sonra.
Ayakkabısını kendi giydi gördüm ters giyiyo bende şalımı örtüyodum ayağı girmiyo diye başladı ağlamaya daha susmuyo.
Bekle dedi eşimde bekliyorum çilingirler bi sürü para alıyo inş gerek kalmaz şu an param yok ona vericek
Senin koca büyük ikramiyeye giriyor bacım,herkese nasip olmuyorBeni döversiniz diye susuyorum ama bütün erkekler öyle değil be.
@MiuLego benim koca yemekte yapıyor temizlikte
Gördüm güzel olmuşhehe olduNego cnm ben biliyorum bunu yapmayıda link bulamaıdm
eskiden kk da herkes yapabiliyordu
sonra pro lara verldi bu hak sadece bence kötü oldu
Ben sana tarif edeyim ,aslında zor değil,2 kişi olunca daha kolay oluyor hatta
Kafamı bırakıyolar insanda huyum suyum değişti çocuklardan sonra.
Ayakkabısını kendi giydi gördüm ters giyiyo bende şalımı örtüyodum ayağı girmiyo diye başladı ağlamaya daha susmuyo.
Bekle dedi eşimde bekliyorum çilingirler bi sürü para alıyo inş gerek kalmaz şu an param yok ona vericek
Hayırlı olsun :))Teşekkürler yaptım ama olmadı sanırım
Olmuş
:)
Teşekkürler hippo
Ay miununkiyle aynı olmuş, değiştireyim
Pardon mesajını deneme tahtasına döndürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?