Ayy bu da çok güzeldeneme
Bencede sus şimdiBeni döversiniz diye susuyorum ama bütün erkekler öyle değil be.
@MiuLego benim koca yemekte yapıyor temizlikte
Benim bir imza anım varEskiden imzalara herşeyi koyuyoduk yağmurlu bi gifim vardı ruhu şaad olsun :)
Sonra abartılı olanlar ağır geliyor diye kısıtlandı sadece her türlü kilo doğum evlilik çizelgelerine müsade edildi.
Sonrada tek yerden çizelgeye.
Sonrada prolara geçti imzalar.
Ayy çok güldümBenim bir imza anım var
Geçen seneydi herhalde imza koymuştum ,sonra yazışırken bir arkadaş imzan çok güzelmiş dedi gülme smileleriyle,ben de Allah Allah niye güldü ki imzama dedim ,bir bakayım imzama dedim ,imzamın yerinde bu vardı,millet bu yazıyı görüyormuş;
Çok büyüktü Kazen sildi:)
Hava mı atıyorsunuz ulaaahepfit benim kardeşimle eşi kabin amiri thy de. Kardeşim işlerde biraz fazla yardımcı oluyor.
Çok yaptığı içinde çenesine vuruyo yaptıkça titiz oluyo oda iyi değil.
Çamaşırı 40 yıllık ev karısı gibi yıkar asar :)
Mangal yapsa terasa eşi elini bile sürmüyo bütün hazırlık temizlik terası yıkamada onda.
Öyle yani :))
Benim bir imza anım var
Geçen seneydi herhalde imza koymuştum ,sonra yazışırken bir arkadaş imzan çok güzelmiş dedi gülme smileleriyle,ben de Allah Allah niye güldü ki imzama dedim ,bir bakayım imzama dedim ,imzamın yerinde bu vardı,millet bu yazıyı görüyormuş;
hazırlanıyorum
Tamamdir at canim görürsenBir tarif vardı beyaz peynirli fırında ben denemiştim güzel olmuştu bulursam atayım
yeni bir sey ogrenmis olduk tesekkurlerCanım bende bilmiyordum geçen gün biri yazmıştı okudum. Çevirip bakınca imzada olanlar görünüyormus
aaa çok pratikmis buPatates soyacağı ile şerit şerit kes, bir kaşık yağda sotele üstüne yoğurt varaq onun da üstüne kıymalı sos. Kabak spagetti hazır
sizleri daha iyi tanıyacagim boyle boyle
Ne vardı lo ben anlamadımBenim bir imza anım var
İmza deyince @Lunya nın imzasını tek geçerimDirek aklıma "dikkat ette yeni üye sana kaymasın" repliği geldi anlamsızca
Anaaaa masum igde vayt flower kizlar pro olmuşsunuz pek bi yakismis hayırlı olsun cicekler bu ne guzellik
Bir görsel vardı imzamda ,görsel büyük olduğu için silmiş,imza yerine de bu mesajı yazmış KazenNe vardı lo ben anlamadım
A ha ha yeni düştü jetonBir görsel vardı imzamda ,görsel büyük olduğu için silmiş,imza yerine de bu mesajı yazmış Kazen
Çok büyüktü Kazen sildi.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?