- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Oylr yapcm vaytm iftardan sonra en az 3 lt bide odem cayi icerm inşaAllahBol bol su iç vücudun su tutmuştur canim
Kendi yazı rengine alisamayan vayt kendi yazdıklarını da oluyorsa ne var yani ne olmuş ki
Tiroit ilacnı ben de kullnyrm her sabh 25 mg.zayıflmya yada kilo almya bi etkisimi varkiiLunyam tiroit ilacını kullanmayı ihmal edince kilo da alınıyor,şişiriyor insanı hormon dengesizliği.Sen aç karnına almaya yeni başladığın için inecek kilon ,deynepnaz demişti dersin,daha doğrusu yazmıştı dersin
agzına saglıkkkkEnişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Saçmalama o kadar emeğin boşa gider,mesleğini bırakmamalısın mı der,sevinir mi?
Ya bir de kadınlar hem evde işini yapıyor,hem çocuk ,hem iş çok yoruluyor,enerjisi kalmıyor,yine de çoğu erkek herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyor eşlerinin,ama kendileri az bir işin ucundan tutsa erkekliğine yediremiyor.Kadın çalışınca hayat müşterek ,erkek evde iş yapınca erkek adam yapmaz kadının işi diye düşünenler var,iyice adaletsiz sinir oluyorumÇalışmadığım halde sinir oluyorum ,bir de çalışsam çenem hiç durmaz herhalde.
CanimmmKuzum tüm işi bana yıkacak herifi almam beya. Bazen diyorum ki evlenmeden en az 6 ay beraber yaşamak lazım. Evde nası görmek lazım. Sonra aklıma Urfalı olduğum geliyor isteğim geri kaçıyor
Corç kim begüş ya telli duvaklı çıkmam lazım benim
(annem geldi diye böyle yazmıyorum sakın öyle anlaşılmasın)
Vayybe anaya bak sen hele helalllHabele akkili ol yaniya benide al alemlete akak
katılıyorum dogru degl bnce de canımmmÇocuk kız mı erkek mi bu kullanım için önemli erkek çocuklarına kesinlikle önerilmiyor kız çocuklarına günde 20 dk falan kullanıyor ben yürütecin içine hiç bindirmedim çocuklarını hep yürütecin dışından tutarak kullandırdım çocuklarda bacak çarpıklığına neden oluyor
Bak bunlarda zararları
Yürüteç kullanmanın zararları
- Yürüteç kullanan bebekler, kendi ağırlıklarına nasıl kaldıracaklarını öğrenemez.
- Yürüteçler, bebeklerin sırtını desteklemez. Bu nedenle de bebekler sırtlarını nasıl dik tutacaklarını kavrayamaz.
- Yürüteçteki bir bebek düşme esnasında nasıl dengede kalacağını anlayamaz.
- Sapan şeklindeki koltuk, bebeklerin kalçasını yay gibi şekle sokabilir. Bu durum bacaklarda eğriliğe ve parmak ucunda yürümeye neden olur.
- Bebekler yürüteçte ayaklarını göremez. Ancak yürüme için görme ve hissetme gerekir.
KALÇA ÇIKIĞINDA ERKEN TEŞHİSİN ÖNEMİ
Yürüteç kullanımının sonuçları
- Hareket deneyimlerinde değişen oranlarda azalma,
- Yürümeye başlamayan bebeklerde görülen tekrarlayan hareketleri yapma da sınırlama,
- Uygun olmayan hareket ve denge stratejilerinin kullanılması,
- Omuz eklemine ve kalça eklemine aynı anda yük bindiren emekleme süresinde azalma
CanımKabagi nasil pisirsem kizlar ya
Önce ben dedim pet şişeyideynepnaz kapıyı pet şişeyle açmış eşim müdürü söylemiş :)
Kendi yazı rengine alisamayan vayt kendi yazdıklarını da oluyorsa ne var yani ne olmuş ki
Evlenmem kiTiroit ilacnı ben de kullnyrm her sabh 25 mg.zayıflmya yada kilo almya bi etkisimi varkiideynepnaz
agzına saglıkkkk
Canimmmigdedali değil 6 ay 6 yıl da yasasan anlayamazsn bnce..evlilik o aitlik hissi naska...aynı evde yasamak degstrmıorki degiseni...evli olmak degstryor...Rabbim herkesn hakknda hayrlsnı nasip etsin inş...gönlüne höre gönlünce olsun canımmmmm
Vayybe anaya bak sen hele helalllyumurtalikofte
katılıyorum dogru degl bnce de canımmm
Canımsmykmy kabagı borcama rendele üstne beyaz peynir 1 kasık zyagı az pulbiber karabiber seversen sarımsak da koy 1 de yumurta kır hepsni iyice karstr dogru fırına nar gibi kızarıyor cok lezzetli oluyr tavsye ederimmm
Evet ben şahidimÖnce ben dedim pet şişeyi
Zari anan senü evlendirmiyo.. accık paranı yesin
Evlenmem ki
Canıma minnet
Allahtan param çok yok hemen biterZari anan senü evlendirmiyo.. accık paranı yesin
Pet şişeyle nasıl açıyolarmşş hemen öğrenmem lazım !!!deynepnaz kapıyı pet şişeyle açmış eşim müdürü söylemiş :)
İğde sen nasıl zayıflamaya karar verdin??Allahtan param çok yok hemen biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?