Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu vereyim bari
Sabah kalkinca saat 8 gibi
1 ceviz
1 kare bitter(wc icindi ve etkili de oldu)

Kahvalti 10.30
1 bardak süt
2 dilim hellim
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
2 küp helva
Salatalik

Ara 13.45
1 kucuk kakaolu muz

Ara 16.30
1 avuc tuzsuz firinlanmis kabak cekirdegi

Aksam 18.00
Yarim tabak taze fasulye
2 yk pilav(yemicektim ama cok guzel koktu namıssız)
Salata

Yatmadan yesil cay icerim

Su 3 oldu gecer de bugun asiri bi susama halindeyim

Spor yaptim eklerim
@MiuLego

Tiroit ilacnı ben de kullnyrm her sabh 25 mg.zayıflmya yada kilo almya bi etkisimi varkii deynepnaz

agzına saglıkkkk

Kuzum tüm işi bana yıkacak herifi almam beya. Bazen diyorum ki evlenmeden en az 6 ay beraber yaşamak lazım. Evde nası görmek lazım. Sonra aklıma Urfalı olduğum geliyor isteğim geri kaçıyor
Canimmm igdedali değil 6 ay 6 yıl da yasasan anlayamazsn bnce..evlilik o aitlik hissi naska...aynı evde yasamak degstrmıorki degiseni...evli olmak degstryor...Rabbim herkesn hakknda hayrlsnı nasip etsin inş...gönlüne höre gönlünce olsun canımmmmm

Corç kim begüş ya telli duvaklı çıkmam lazım benim
(annem geldi diye böyle yazmıyorum sakın öyle anlaşılmasın)

Habele akkili ol yaniya benide al alemlete akak
Vayybe anaya bak sen hele helalll yumurtalikofte

katılıyorum dogru degl bnce de canımmm

Kabagi nasil pisirsem kizlar ya
Canım smykmy kabagı borcama rendele üstne beyaz peynir 1 kasık zyagı az pulbiber karabiber seversen sarımsak da koy 1 de yumurta kır hepsni iyice karstr dogru fırına nar gibi kızarıyor cok lezzetli oluyr tavsye ederimmm

@MiuLego canm gun icnde alntı yaptmda sayfadan cknca gtms alntlar..ekmek tb ekmgi..tavuklar kücüktü..kilom bu sabh sabitti...bugünden itibaren menülermi daha da sıkmya basldm aksam yazarm inş şimdi de leslie te kacıommm hepinizi öptümmmmm

Kendi yazı rengine alisamayan vayt kendi yazdıklarını da oluyorsa ne var yani ne olmuş ki

Evlenmem ki
Canıma minnet

Önce ben dedim pet şişeyi
Evet ben şahidim
Sen dedin sonra deynep ben açabiliyorum dedi
Hatta ben de şey diyecektim bi tespitim vardı. Pet şişeyle kapı açabilen hatunlar hep tuttuğunu koparan güçlü kadın gibi gelir bana diyecektim unutmuştum
Önce sen dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…