Bak şimdi kan şekerin yükselecek için yanıyor gibi olacak. Bir sürü su iç yatanaa kadar.
Canımın neye sıkıldığını bıraktım helvaya çok sinirim bozuldu valla zor tutuyorum kendimi bi başlarsam susmam.
Midem sancıyor çokmu yedim bilmiyorum.
Sabah tartıda gördüğümün üstüne artı görmek istemiyorum ya
Ctesi
15 dakika salsa =45
45 dakika bölgesel kendim için =135
30 dakika hepfit için = 90 (mekikte 75 tane yapamadım valla )
30 dakika bisiklet = 90 (yine bozulduğu için bıraktım pedallarinda sorun var yenisi şart oldu )
125 tane ara vermeden ip atlama =25 (kendimi astım bu konuda ara vermeden yapmak benim için imkansizdi.)
Toplam 385 puan
Kuzum olan olmuş, kusmayı düşünme.
Canımın neye sıkıldığını bıraktım helvaya çok sinirim bozuldu valla zor tutuyorum kendimi bi başlarsam susmam.
Bonus sana burdan bi uçan tekme atarım hayatında ilk kez uçan bi hırdavatçı görürsün
Ağlama gebertirim
Fantazi baabında
Oha ne diyon la???Benim bi mortim vardı napıyo acaba makatna börek mi gömüyoelfkkk
Eğer kalorisini düşürmek ve yediğini hemen yakmak istiyorsan dometos suyuna karabiber at bir bardak iç kuzum faydasını göreceksin (emziren anneler yapamaz)
Domestos suyu mu domates suyu mu bu ayrım çok önemli şu an bonus içinEğer kalorisini düşürmek ve yediğini hemen yakmak istiyorsan dometos suyuna karabiber at bir bardak iç kuzum faydasını göreceksin (emziren anneler yapamaz)
Öldürecek karıyıEğer kalorisini düşürmek ve yediğini hemen yakmak istiyorsan dometos suyuna karabiber at bir bardak iç kuzum faydasını göreceksin (emziren anneler yapamaz)
Bi senle benAy fit yaaaaaaa
Öv beni .Evet ben şahidim
Sen dedin sonra deynep ben açabiliyorum dedi
Hatta ben de şey diyecektim bi tespitim vardı. Pet şişeyle kapı açabilen hatunlar hep tuttuğunu koparan güçlü kadın gibi gelir bana diyecektim unutmuştum
Önce sen dedin
Dometes canım suyunu sıkıp içine karabiber atılarak içince günlük aldığın kalori miktarını düşürüyorDomestos suyu mu domates suyu mu bu ayrım çok önemli şu an bonus için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?