- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Abi kimmiş kimmiş?????? Belli zaten tanıdık biri olduğu:)))bunu yapmayın işte.... zekalar ile dalga geçmeyin !
bunu yapmayın işte.... zekalar ile dalga geçmeyin !
Canım derken, tanışıyormuyuz buse? Ya da ne demeliyim sana ?Hosbulduk canım biraz merakliyim ondandir
Kazen bey eğer böyle bir sistem varsa tabi ki ifşa ederseniz en azından böyle şeyler yapmayı düşünen kişilere de bı yaptırım olur.....bunu yapmayın işte.... zekalar ile dalga geçmeyin !
ikisinide anlat sen dinliyorum laazım olur belkim
Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55Whiteblacklife nehirnil111 begum75 Nare83 @smykmy N Nana hepfit @igdedali @Melegiimm22 retro_hippo @Bonus @Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
Of moralim çok bozuk, baş ağrısıyla uyandım..
İkinci kahveyi içmek farz oldu..
Aynen yani benim mesela yarım porsiyonum bazılarının tadımlığı olabilir
Yine bir yarışamı girsek ne yapsak ya birbirimize sporlarımızı yazıp gazlayalım geçen sefer ben kazanmıştımbegum75 Begüş var mısın
Ben özellikle yazdım, arkadaş yeni üye ama kırk yıllık forum kullanıcısı gibi, salak sandı biziselam dahi vermedim zaten kim acabag
Gıdaklama duyarsanızbastım tavuğu bastım proyu çıkardım abdominalları diyorsun
afiyet olsun fitim boooolca proteinli bir gün oldu sende.. su güzel spor az ama hastasın zati.. yarına daha çok olur inşallah
üzülmek yok.. düşüp düşüp ayağa kalkmak bizim işimiz Neslihan
hayat devam ediyor bir şekilde. Dik ve sağlam durmak lazım
eee sonra
Ben özellikle yazdım, arkadaş yeni üye ama kırk yıllık forum kullanıcısı gibi, salak sandı bizi
Bende yazdım...Ben özellikle yazdım, arkadaş yeni üye ama kırk yıllık forum kullanıcısı gibi, salak sandı bizi
Oda oldu tam oldukkıllar peşimizi bırakmıyordu bir kıllarımız eksikti heee
Kaslı ise incelmez o kıllarBenim kıllarım da kaslı ay pardon kollarım
AminRabbim tüm hastalara Şafi ismiyle şifa versin inş..
aynı kişiyi düşünüyoruz değil mi?Aslında kim olduğunu tahmin etmek cok ta zor degil,istenmedigi yerde zorla durmaya çalışan,7.takımla aklını yitirmiş biri işte..en sonunda bunu da yapmış şaşırmadık:)))
Kız tamam napacaksın aaaa uzatmayalımKazen rica ediyoruz kim olduğunu da açıkla .. kimse zan altında kalmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?