- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Niye kız foto çeksinler o zamanYa cnm küsmesin kimse ama ben menülerde
Minnacık bi kurabiye
1 kaşıkçık pilav
Çok çok çok küçük baklava
1 lokmacık börek
1 çatal tatlı
Yazılarını çok inandırıcı bulamıyorum yaa.. hatta gülesim geliyo..
Aaa benim tarifimi mi yaptınKız geçen kabak sandal yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt süper oldu yaa :))
Kur canım içine zeytinyağı limon karabiber atılıyor iç yaglanmaya göbek yağlarına birebir bide günlük alınan kalori miktarını düşürüyor üstüne ödem atıcı bağırsak çalıştırma özelliği ve kabızlık problemine birebirKür gibimi hımm öyle düşünmemiştim ben.
durup durupSen nerden biliyorsun aceeebaa
Yine bir yarışamı girsek ne yapsak ya birbirimize sporlarımızı yazıp gazlayalım geçen sefer ben kazanmıştım@begum75 Begüş var mısın
su da olurYok canım bu menü beni aç bırakmıyor, hatta sosis yerine mantar yapmaya karar verdim öğlen saha da sağlıklı olsun
Ödem suyu beni korkutuyor onun yerine bol bol su içerim ben olar mı?
Kıllı miucan
Gül anam gülbizde bu a-kılsız telefon varken daha çok gülersin
eflal canım nasıl çektiyse senin görüntüdenAaa benim tarifimi mi yaptın
hmm irmikleri de yok ediyor mu diyorsun bonusa????Kur canım içine zeytinyağı limon karabiber atılıyor iç yaglanmaya göbek yağlarına birebir bide günlük alınan kalori miktarını düşürüyor üstüne ödem atıcı bağırsak çalıştırma özelliği ve kabızlık problemine birebir
Valla burda gördüm senindir o zmn :))Aaa benim tarifimi mi yaptın
Benim kıllarım da kaslı ay pardon kollarımKıllı miucan
Gül anam gülbizde bu a-kılsız telefon varken daha çok gülersin
İrmiği yok etmez ama en azından kalori miktarını düşürür bağırsakları çalıştırırhmm irmikleri de yok ediyor mu diyorsun bonusa????
yine yerse görürsünİrmiği yok etmez ama en azından kalori miktarını düşürür bağırsakları çalıştırır
durup durup
uyudun mu? ben uyumadım da diyip yatağıma geliyor
Üstüne yoğurt da döktün müeflal canım nasıl çektiyse senin görüntüden
dün yemekhanede vardı ve hüplettim
Gitmedim internetten buryi gördüm buraya katıldım en yakın zamnda yaptırmayı düşünüyorum boyum 165
Nasıl unutursun benim güzel tarifimiValla burda gördüm senindir o zmn :))
Git gel çabuk 3 haftam var yani sonrasında Ramazan geliyor ben oruç tutarken spor yapamıyorum yürüyüş dışında yarışalım Ramazan girmedendurup durup
uyudun mu? ben uyumadım da diyip yatağıma geliyor
kız gideyim geleyim sağlam başlıcam spora.. yarışalım.. dozer gibi ezip geçeceğim sizi
su da olur
kıllar peşimizi bırakmıyordu bir kıllarımız eksikti heee
kaslı kıl
Hangisini soruyorsun kuzu bandımı yoksa lunge deneni miBende öpeyim seni özledim
Ahh cnm unutur muyum??kimin yaptığını unuttum sadece :))hNasıl unutursun benim güzel tarifimi
Hayırdır kazen abi??bunu yapmayın işte.... zekalar ile dalga geçmeyin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?