Üstüne dökmedim ama yanında yedimÜstüne yoğurt da döktün mü
Tamam sözGit gel çabuk 3 haftam var yani sonrasında Ramazan geliyor ben oruç tutarken spor yapamıyorum yürüyüş dışında yarışalım Ramazan girmeden
Oda oldu tam olduk
Kaslı ise incelmez o kıllarhiç bekleme
Kim kuzu? Benimde aklıma biri geliyor ama o olmaz herhaldeAslında kim olduğunu tahmin etmek cok ta zor degil,istenmedigi yerde zorla durmaya çalışan,7.takımla aklını yitirmiş biri işte..en sonunda bunu da yapmış şaşırmadık:)))
Gittim de gebelik takvimine baktım
Kolay kız yaparsın.. 2 kabak azcık kavrulmuş kıyma tamam...Üstüne dökmedim ama yanında yedimçok güzeldi .. keşke az becerikli olabilsem de evde de yapabilsem
Tamam söz
Asıl kaslı benimkilerrrr lazer bile kurutamadi kökünüDemek seninkiler de kaslı
Evet çok emek veriyorum emek emek büyütüyorum onlarıDemek seninkiler de kaslı
Hıı kolay tabi. Detoks suyu yaparken ne hale geldim benKolay kız yaparsın.. 2 kabak azcık kavrulmuş kıyma tamam...
Yaa miu bu kadar beceriksiz olmazsınEvet çok emek veriyorum emek emek büyütüyorum onları
Hıı kolay tabi. Detoks suyu yaparken ne hale geldim ben
Benim tüyler epilasyon da geçmişDemek seninkiler de kaslı
47 gün kalmış doğumaGittim de gebelik takvimine baktım
Haydi o zaman gel yamacıma cumadan itibaren başlıyoruz cuma gününü sayma o gün nişan var Ahahahaesra tebrik ederim
gerçekten büyük başarı,ilerde o pembeninde üzerine bi gömlek koyacaksın biliyosun demi
oyy geçmiş olsun flawır
tabiside varım,çünkü bi proya bu yakışır
Aslında kim olduğunu tahmin etmek cok ta zor degil,istenmedigi yerde zorla durmaya çalışan,7.takımla aklını yitirmiş biri işte..en sonunda bunu da yapmış şaşırmadık:)))
Aklın yolu biraynı kişiyi düşünüyoruz değil mi?
Üstüne dökmedim ama yanında yedimçok güzeldi .. keşke az becerikli olabilsem de evde de yapabilsem
Tamam söz
Haydi o zaman gel yamacıma cumadan itibaren başlıyoruz cuma gününü sayma o gün nişan var AhahahaBen seni etiketleyeceğim sende beni etiketle Miu da dönsün gelsin katılacak aramıza Bizi ezecekmiş dozer gibin
Aklın yolu bir
Bekliyoruz gel de dozer gibi ez bizi Miu
Geçti canım çok şükür, kötü bir rüya görmüştüm..esra tebrik ederim
gerçekten büyük başarı,ilerde o pembeninde üzerine bi gömlek koyacaksın biliyosun demi
oyy geçmiş olsun flawır
tabiside varım,çünkü bi proya bu yakışır
Yaa miu bu kadar beceriksiz olmazsın
eveeeet bebiş olunca da bizi tamamen unutur o hiç gelmez47 gün kalmış doğuma
bende baktım , az kalmış dogum ausssssssssssssssssssssssssssssAusencia
Menü vereyim
Sabah 10
2 dilim ekmek TB
1 tane yumurta
Azıcık dometes salatalık peynir
3 zeytin
Ara kahve
Akşam 17
2 paget
Salata
Ayran
18
Kahve
2 litre elmalı tarçınlı su
1 litre su
Spor inşallah yapabilirsem yapacağım
@MiuLego
Bekliyoruz gel de dozer gibi ez bizi Miu
ne güzel işte daha ne istiyorsunAy dün normal süt içmiştim bugün wc’den çıkamıyorum
araya smile koymakla ele verdi kendisini sanki
Anaaaa ikinci üyelik mi?Adım buse gündüz 20 yaşındayım 80kiloyum hedef kilom 65 kilo evlendikten sonra kilo aldım 1 yıl 4 aydr evliyim evlilikten önceki kilom 63 daha önce hiç bi gruba katılmadım kilo vermeyi isteme nedenim eskisi gibi rahat hareket edemiyorum nefes alıp vermem bile değişti çok ağır hissediyrm ve zayiflicagima eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?