- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Teşekkür ederiz kazen...zehra2345 isimli üyenin 2. üyeliğidir. Normalde açıklamıyoruz ama
mesajından dolayı deşifre edilmiştir.
teşekkürlerzehra2345 isimli üyenin 2. üyeliğidir. Normalde açıklamıyoruz ama
mesajından dolayı deşifre edilmiştir.
bencedeBizim sistem hep öyleydi zaten.. burada tek tek sayamam diyenler olmuştu mecbur öyle yapmıştık.. bence de bölgesel dk hesabı saçma.. adet tekrar sayısı önemli bölgeselde
Sağol canım, gece bdv de bir adama çok kızdım rüyama girdihayırolsun inşallah flavır
BenYok etmez irmiği sadece moralimi yerine getirir. Akşam onlar olmasa napıcaktım bilmiyorum.igdedali çok kıymetlisiniz Whiteblacklife
Hayır aynı kişi belli.. yaşları kiloları aynı..Önemli ayrıntı arkadaşta olabilirler ama dediğim gibi internetten buldum dediği anda tüm açıklamalar bitmiş oldu. Arkadaşım da üye diye açıklama yapmalıydı.
Ay kiyamam guzuma dikkat et cicegeem hahaAyyy coco çok hoşsun
Sana gülcem derken direğe çarpıyodum
Biz degerliyiz demi iyi ki varız miu kim zaten boşver onu sen bizi sev en çok bizi sev miu sevme
Yeni bulmuş öğrenmiş biri gibi değildi zaten, teşekkür ederiz.Önemli ayrıntı arkadaşta olabilirler ama dediğim gibi internetten buldum dediği anda tüm açıklamalar bitmiş oldu. Arkadaşım da üye diye açıklama yapmalıydı.
Ay çakıl herşey gönlünce olsunEn güzel kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun ben de başlayacağım çok stresliyim bugün bebek için tedavi tarihi belli oldu agustos 13 ünden itibaren. Çok heyecanlıyım gerginim yerimde duramiyorum
pastil bana da iyi geldi igdem..Hepsini kullanıyorum Nehirim pastil denemedim hiç. adını yazsan bi de onu deneyeyim
Aaaa kim ne yapıyor benim miuma aaaa çok ayıp çok ayip
hep bir hainlik
Selam :)
Valla bende oksurukten kurtulamadımherşeyi denedim oksururken nefesim kesiliyor, kusuyorum
hafızan mı dolu?kızlar ya ben adım syar indirecegim aama hata veriyor
tirbiyisizAaaa kim ne yapıyor benim miuma aaaa çok ayıp çok ayip
oy kuzum oy benim saf kuzumYine ters köşe oldum iyi mihala akıllıyım diye geçineyim
onun 6. hisleri çok kuvvetli. Seni mi görmüş şimdi deSelam :)
Nasılsınız nasıl zauıflıyorsunuz diye bakıyordum bacılar
Ama nasıl gördün sen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?