masaj:)Şu boyun ve omuz tutulmasına ne iyi gelir ya
kuzum zorlama o zaman.. zaten vücudun tutulmuş.. gerek yok.. dışarıda yürüyüş yapabilirsen daha faydalı olur100 ip atladim oturdum böyle böyle mi 1000 yapacağım bu ne agri
Kız ben bı atlama 150 200 görüyorum boynum tutulmuş ter yatmisim gece herhalde zipladikca zonkluyor50şer atla..
Çok kötüysen kas gevşetici jel sur.Şu boyun ve omuz tutulmasına ne iyi gelir ya
Yok kuzum bugün çıkamam hava soğuk bebiş uyuyor yemek yok ütü var yapılacak ev uçuyormasaj:)
sıcak duş :)
kuzum zorlama o zaman.. zaten vücudun tutulmuş.. gerek yok.. dışarıda yürüyüş yapabilirsen daha faydalı olur
Çok kötü değil hepfitim sadece zipladikca boynum fena ağrıyor tutulmuş robot gibiyim tek omuz ve boynum ter yattım galiba gece geçer iki güneÇok kötüysen kas gevşetici jel sur.
Çok çok kötüysen bi süre emzirme kas gevşetici iğne yaptir
Tmm deniyim sağolablamda öyleydi. gecelerce öksürür ne kendisi uyur ne bizi uyuturdu.
kara turbu güzelce yıkıyorsun içini iyice oyuyorsun ama dikkat et altı delinmesin.
içine bal dolduruyorsun o bal sulanıyor sabaha kadar. sabahta kaşık kaşık içiyorsun. iyi geliyor. geçmiş olsun
Zaten turp bali bastırır diye düşündümbu kürün tadı da kötü olmuyor. bal tadı var ama çok değil. sulu sulu oluyor sadece. tatlı bi şurup..
O zaman ağrı bandı yapıştır boşuna çekme o ağrıyıÇok kötü değil hepfitim sadece zipladikca boynum fena ağrıyor tutulmuş robot gibiyim tek omuz ve boynum ter yattım galiba gece geçer iki güne
Whiteblacklife boyun agrısı ben çok çektim cnm muscoril krem ve birde ilaç var şimdi adı aklımda degil agrı için iyi geliyor cnm benim çok olurdu eskiden , birde bencede yazını degiştir nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
@MiuLego ay çok uzak yol ya uçak faan yokmuydu ya
yeaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh okunaklı anlaşılır yaşasınİyi mi buuu
Yalnız mı gidiceksin??vardı ama pahalıoydı
bir de saati uymuyorduuçakla gitsem 1 gün orada kalmam gerekecekti ki hiç istemiyorum.. napcam bilmiyorum
hemmm hömm yok okuldan bir arkadaşla gideceeemYalnız mı gidiceksin??
Erkek mi yoksahemmm hömm yok okuldan bir arkadaşla gideceeem
Ahhaaaa ay ayneno vidyoları izleyerek zayıflansa ben daldım dal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?