- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kvlerin yatacak yeri yok kendimden korkar oldum yeminleBunu konuşan el alem olsa umrumda olmaz ki. Ilk2gunden2beri eşimle evliliğimiz e karşı çıkan kv ve avanesi idi bunlari konuşan. Yazik ki esim de annesinden çok etkileniyorbeni cok üzdü ler el birligi ile.
Eşim ile anlasamiyoruz madem medenice oturup konuşalım anlasalim diyorum sen zaten bosanmaya alisiksin diyor.
Tamam sorunlarimizi cozelim terapi filan alalim diyorum kafadan sorunu olan sensin diyor.
Ben artik yoruldum cabalamaktan. Sorunlar yokmuş gibi davraninca en ıyi sensin ama yoksaymazsan kötü.
Neyse hissediyorum eşimle ya da esimsiz kızımla guzel gunlerimiz olacak...
Anlamıyorum bu insanları madem karşı çıktın bu insanlar yine de evlendi niye devam edersin kiBunu konuşan el alem olsa umrumda olmaz ki. Ilk2gunden2beri eşimle evliliğimiz e karşı çıkan kv ve avanesi idi bunlari konuşan. Yazik ki esim de annesinden çok etkileniyorbeni cok üzdü ler el birligi ile.
Eşim ile anlasamiyoruz madem medenice oturup konuşalım anlasalim diyorum sen zaten bosanmaya alisiksin diyor.
Tamam sorunlarimizi cozelim terapi filan alalim diyorum kafadan sorunu olan sensin diyor.
Ben artik yoruldum cabalamaktan. Sorunlar yokmuş gibi davraninca en ıyi sensin ama yoksaymazsan kötü.
Neyse hissediyorum eşimle ya da esimsiz kızımla guzel gunlerimiz olacak...
Ben kimseye benzemem Uleeennnnn, değiştirdim gittiWhiteblacklife
@tevafuk55 telden yazılarınız aynı görünüyor
@igdedali iğdeyi nehir yada deynep sanıyorum bazen.
Fılavırı ördek sanıyorum.
Zor olan turk kvalideleriŞükürler olsun ki kayınvalidem yabancı
Bazı kayınvalideleri okuyunca diyorum ki iyiki de yabancıyla evlenmişim, yoksa gelsin aile dramları, kesin kötü gelin olurdum ben
Başka bir meseleden konuştuk birşey sordum ona. Konu yine hakaretr geldi engelledim whatsapp ten.Seri konuştunuz mu ?
Eşinle bugün
Çözülür canim ya , sakın kalın bakım biraz
Anlamıyorum bu insanları madem karşı çıktın bu insanlar yine de evlendi niye devam edersin ki
Ortada bir çocuk da var susmak çok mu zor
Eşin de farkına varmalı artık ailesi sizsiniz
Ne kadar zamandır evlisiniz? Belki zamanla düzelir anlar bazı şeyleri
Canımsin banummmAaa ne demek canım ya .
Her zaman yaz serim , insan paylaşınca rahatliyor
Evet ya haklısın döktümDök gitsin portim havalar çok kirli o sudan bişey olmaz toz toprak mikrop indiriyor yağmur anca
Birde bu kadin 1 sene olmadi umreye gitti1 ay kaldi ramazanda.Kvlerin yatacak yeri yok kendimden korkar oldum yeminle
Allah hepsini görüyor abla. Rabbim koymaz yanlarına.Cepten alıntı yapamadım o yuzden2kusuruma bakmayin kızlar hepinize tesekkurler
Cuma cuma sizi bu konuyla uzup meşgul ettim hakkinizi helal edin
Allah yardimcin olsn canm yaKadın resmen hem esimi hem kizimi benden kıskanıyor. Kv Gitmeden önceki kavgamizda beni evden kovdular kim oluyorlar sa.
Kizimi bırakıp gidicekmisim. Abim gelip beni alsinmis. Sanki evlenirken abimden izin almisiz da.
Kaldi ki tum eşyalar benim ve 1 aydir evdeyim. Hamile iken bile çalıştım rapora kadar.
Ama bana evdeyken sen oglumun parasını yiyorsun dedi kizim bebisken. Ise girdim cebine para girdi simardi dendi. Ki benin isim seyahatler filan cok zordu bebekli biri için. 3 ay kaldi kizima bakti anlayis gormedim.sonunda esimle aramiz bir daha eskisi gibi olmamak uzere bozuldu. . Kimi kimin evinden kovuyirsunuz siz. Karsidinizda cocuk mu var dedim daha da kudurdular.
Kv in amaci beni saf disi edip kizimla ve ogluyla mutlu mesut yasamak
Artik emin oldum.
Esimden de umudum yok. Duzelse bile benim artik takatim kalmadi. 3 senelik filan evliyiz.
Ablamla da konustum. Bosver seri sen elinden geleni yinede yap amac ayrilik degil ama oryaa da gelirse çekinme ne olursa olsun dedi. Rahatladım.
Sanslisin ne guzelŞükürler olsun ki kayınvalidem yabancı
Bazı kayınvalideleri okuyunca diyorum ki iyiki de yabancıyla evlenmişim, yoksa gelsin aile dramları, kesin kötü gelin olurdum ben
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama böyle güçlü durduğunuz icin de çok sevindim. Ablanız çok haklı.Kadın resmen hem esimi hem kizimi benden kıskanıyor. Kv Gitmeden önceki kavgamizda beni evden kovdular kim oluyorlar sa.
Kizimi bırakıp gidicekmisim. Abim gelip beni alsinmis. Sanki evlenirken abimden izin almisiz da.
Kaldi ki tum eşyalar benim ve 1 aydir evdeyim. Hamile iken bile çalıştım rapora kadar.
Ama bana evdeyken sen oglumun parasını yiyorsun dedi kizim bebisken. Ise girdim cebine para girdi simardi dendi. Ki benin isim seyahatler filan cok zordu bebekli biri için. 3 ay kaldi kizima bakti anlayis gormedim.sonunda esimle aramiz bir daha eskisi gibi olmamak uzere bozuldu. . Kimi kimin evinden kovuyirsunuz siz. Karsidinizda cocuk mu var dedim daha da kudurdular.
Kv in amaci beni saf disi edip kizimla ve ogluyla mutlu mesut yasamak
Artik emin oldum.
Esimden de umudum yok. Duzelse bile benim artik takatim kalmadi. 3 senelik filan evliyiz.
Ablamla da konustum. Bosver seri sen elinden geleni yinede yap amac ayrilik degil ama oryaa da gelirse çekinme ne olursa olsun dedi. Rahatladım.
Eminim canimAllah hepsini görüyor abla. Rabbim koymaz yanlarına.
Teşekkür ederim sidelyacimYaşadıklarınıza çok üzüldüm ama böyle güçlü durduğunuz icin de çok sevindim. Ablanız çok haklı.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Hadi inşallah. Mazlumun yanında Allah var. Tüm sıkıntıların bir aydınlığı illaki var. Sevindim adına abla.Eminim canim
Eski esimden de cok çektim. Beni maddi manevi cook somurdu. Bugun yine hicbir avukatın birsey cikmaz diye almadigi ex in davali oldugu icra dosyasi icin gittim adliyeye. Inanamadim. Hic umidim yoktu ama benden çaldıklarını tahsil edebilme umidim dogdu 4 yildan sonra.
Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?