Selam canım
Hey
Selam
Kilo alıp listeyi alt düst edeyim yoksa bensiz olmayacak bu iş sırf bu yüzden kilo aldım geri geldim
Yok olmadım herhaldeÇik kimik dimikaç kilo aldın kaç oldun 85 oldunmu
Aaaa sen mi geldin dur bı daha bakayım ciddi geldin mi bı emin olamadım bı daha bakayım evet evet Efser gelmiş yanlış gormemisim
Yaw kızlar birşey soracağım bebek dedik aklıma geldi,
Ben hep bir mesafeliyim bebeklere karşı ne bileyim içimden gidip sevmek gelmez başkasının bebeğini, atlamam öyle, görünce içim bir kıpır kıpır olur Ama işte..
Normal mi bu?
Ben çok yanlış okuyormuşum hele diyorum etikette niye çıkmıyor skymky şeklinde ortalarda i-ler var
Spor yapamadığımdan bi de suratım harbiden şişti. Aynaya bakıp bakıp tıffi sıfata bak hele diyip geri gidiyorum
Dök gitsin portim havalar çok kirli o sudan bişey olmaz toz toprak mikrop indiriyor yağmur anca
01 ci Esraaaaa bunu hiç unutmayacam 01 Esraaa
Sakın 500 gr altı verme bundan sonra 01 Esraaaa
50 yle başla portim. Ama her gün yap. Acısı 3-4 güne geçiyor zaten
Bi de karşında ayna olsun belinin bacağının açısını kontrol et hareketi doğru yapıyor musun bak sürekli
Aaaa Efser sen bizi hatırladın nasıl.oldu acepBeni beni Efserini
Yaaa o kadar spora normal.. helal olsun cnm aslında bende 1.5 verdim ama cumadan cumaya hesaplanınca :))Ağlamaya hazır olll mırtim
Geçen hafta:61.6
Bu hafta:60.0
Fark:-1.600
@MiuLegoretro_hippo miuşum hipoyu kızartma yaptım yedimm :)
Sagol kuzmmTebrikler canım
Dumdük kilomu bildireyim
23 nisan provaları vardi
Sınıf susleme vardı
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.2
Fark _600
@MiuLego @hepfitMelegiimm22
Bian once olsnda bnde mekige baslicaktim gobusm icin iyi.oldu
Kaptanla konuşacağız squatı 5 tanesi 1 olsun yapalım dedi mekikte böyle sayılı şeyler de ip gibi 5 tanesi 1 puan şeklinde olabilir@MiuLego
Tebrikler canım
Olur bu sabah içmedimkakao ekle
Hic unutmadımkiAaaa Efser sen bizi hatırladın nasıl.oldu acep
Bunu konuşan el alem olsa umrumda olmaz ki. Ilk2gunden2beri eşimle evliliğimiz e karşı çıkan kv ve avanesi idi bunlari konuşan. Yazik ki esim de annesinden çok etkileniyorbeni cok üzdü ler el birligi ile.Canım umarım sorunları bir an önce atlatırsın
Kadın olmak zor gerçekten de, ama biz güçlüyüz, eminim herşey güzel olur sıkıntılı bir süreçten sonra, biz Kadınlar yine de herşeyi hallederiz, etrafa bakma sen, milletin ağzı torba değil ki büzesin, konuşur konuşur susarlar..
Bunu konuşan el alem olsa umrumda olmaz ki. Ilk2gunden2beri eşimle evliliğimiz e karşı çıkan kv ve avanesi idi bunlari konuşan. Yazik ki esim de annesinden çok etkileniyorbeni cok üzdü ler el birligi ile.
Eşim ile anlasamiyoruz madem medenice oturup konuşalım anlasalim diyorum sen zaten bosanmaya alisiksin diyor.
Tamam sorunlarimizi cozelim terapi filan alalim diyorum kafadan sorunu olan sensin diyor.
Ben artik yoruldum cabalamaktan. Sorunlar yokmuş gibi davraninca en ıyi sensin ama yoksaymazsan kötü.
Neyse hissediyorum eşimle ya da esimsiz kızımla guzel gunlerimiz olacak...
Cepten alıntı yapamadım o yuzden2kusuruma bakmayin kızlar hepinize tesekkurler
Cuma cuma sizi bu konuyla uzup meşgul ettim hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?