Pzt tartısı nolcakKızlar bugün okula tartımı götürdüm Öğlen e kadar bekledim :)
Kasla göz arasında tartıldım
Ve okul çıkisi tartımı okulda unuttum
Benim için uzun süredir bir ilk olacak.. koca 3 gün tartilamayacam
Valla günlük yarim saatimi alıyordur in cık in çık... bahar temizliğine mi girissem ne yapsamhepfit @MiuLego @begum75
Hiç bir çocuk kendi çocuğun gibi olmaz kuzum o sevgiyi başkasının çocuğu ile karsilastirmayiniz hayatımın en mutlu ani 3 günde evde ölesiye sancı çekip hastane de suni sancinin ağa babasını yiyip hemşire canlı canlı beni dikerken bebeğimin kucağımda olduğu andı yani öyle bı sevgi isteBen de öyleyim ki, o yüzden erteliyorum sürekli
Bir de başkasının çocuğunun yaramazlığı daha çok irrite ediyor ,daha tahammülsüz oluyor,annesi iyi sabırlı diyorsun ama kendi çocuğunun da aslında aşağı kalır yanı olmuyor ama gözüne batmıyor değil mi?Normal. Ben normal diyorum. Çünkü ben de öyleyim. :))
Bilmiyom wayt, eminim çok severim olunca. Ama şuan bana çok uzak(soruyu filavir sorduHiç bir çocuk kendi çocuğun gibi olmaz kuzum o sevgiyi başkasının çocuğu ile karsilastirmayiniz hayatımın en mutlu ani 3 günde evde ölesiye sancı çekip hastane de suni sancinin ağa babasını yiyip hemşire canlı canlı beni dikerken bebeğimin kucağımda olduğu andı yani öyle bı sevgi iste
Ben çok yanlış okuyormuşum hele diyorum etikette niye çıkmıyor skymky şeklinde ortalarda i-ler varBu nicki de hep simaykimay diye okuyorum
Spor yapamadığımdan bi de suratım harbiden şişti. Aynaya bakıp bakıp tıffi sıfata bak hele diyip geri gidiyorumÜzülme be boyuna göre kilon çok değil
Dök gitsin portim havalar çok kirli o sudan bişey olmaz toz toprak mikrop indiriyor yağmur ancaYağmur suyu topladım. Napayım peki ben bu suyu şimdi
01 ci Esraaaaa bunu hiç unutmayacam 01 Esraaa@MiuLegoseni bu zevkten mahrum bırakmak istemedim
50 yle başla portim. Ama her gün yap. Acısı 3-4 güne geçiyor zatenBende squat yapacağım. Kaçla başlasam acaba
He canim çok azAz mı geldi bacı formdan düştüm belli olmaz belki akşama 500 ip daha ekleyebilirim
Pzt tartısı nolcak
Bence evlenmelisin hem de bu seneBen çok yanlış okuyormuşum hele diyorum etikette niye çıkmıyor skymky şeklinde ortalarda i-ler var
Devamlı yaparsam sisirmiyor kuzum ama mesela 2 günde 1 yaparsam o zaman sıkı ödem tutuyorummmmm yarın da yapacağım inşallah pazar günü yapamam ev arayacagiz yineHe canim çok az
Ip beni şişiriyor ya ödem oluyirum h3p dikkat ettim ip de ve koşuda
Şunun şurasında salıya ne kaldı caaanıiimmm
Aaaa sen mi geldin dur bı daha bakayım ciddi geldin mi bı emin olamadım bı daha bakayım evet evet Efser gelmiş yanlış gormemisim
Aaaa sen mi geldin dur bı daha bakayım ciddi geldin mi bı emin olamadım bı daha bakayım evet evet Efser gelmiş yanlış gormemisim
Olaar
Kaptanla konuşacağız squatı 5 tanesi 1 olsun yapalım dedi mekikte böyle sayılı şeyler de ip gibi 5 tanesi 1 puan şeklinde olabilir@MiuLego
Tebrikler canım
Olur bu sabah içmedimkakao ekle
Kilo alıp listeyi alt düst edeyim yoksa bensiz olmayacak bu iş sırf bu yüzden kilo aldım geri geldimBugün aklımdan geçtin nerdesin bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?