Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pzt tartısı nolcak

Ben de öyleyim ki, o yüzden erteliyorum sürekli
Hiç bir çocuk kendi çocuğun gibi olmaz kuzum o sevgiyi başkasının çocuğu ile karsilastirmayiniz hayatımın en mutlu ani 3 günde evde ölesiye sancı çekip hastane de suni sancinin ağa babasını yiyip hemşire canlı canlı beni dikerken bebeğimin kucağımda olduğu andı yani öyle bı sevgi iste

Bilmiyom wayt, eminim çok severim olunca. Ama şuan bana çok uzak(soruyu filavir sordu)

Tabağın üstünden çekirge sürüsü gibi geçtim
En son yumurtayla domatesin suyunu banmaya çalışıyordum
Neyse güldüm eğlendim bu hafta devam dikkat etmeye

Bu nicki de hep simaykimay diye okuyorum
Ben çok yanlış okuyormuşum hele diyorum etikette niye çıkmıyor skymky şeklinde ortalarda i-ler var

Üzülme be boyuna göre kilon çok değil
Spor yapamadığımdan bi de suratım harbiden şişti. Aynaya bakıp bakıp tıffi sıfata bak hele diyip geri gidiyorum

Yağmur suyu topladım. Napayım peki ben bu suyu şimdi
Dök gitsin portim havalar çok kirli o sudan bişey olmaz toz toprak mikrop indiriyor yağmur anca

@MiuLego seni bu zevkten mahrum bırakmak istemedim
01 ci Esraaaaa bunu hiç unutmayacam 01 Esraaa
Sakın 500 gr altı verme bundan sonra 01 Esraaaa

Bende squat yapacağım. Kaçla başlasam acaba
50 yle başla portim. Ama her gün yap. Acısı 3-4 güne geçiyor zaten
Bi de karşında ayna olsun belinin bacağının açısını kontrol et hareketi doğru yapıyor musun bak sürekli

Neyse sevindim bir ben değilmişim içim rahatladı.
Evet başkasının olduğu için çekiniyorum kendimin olunca farklı olur sanırım
Bu arada ara öğünümü unuttum, neyse isabet oldu

Madımak yemeğinin zayıflamada etkisi var mı kızlar az önce bir tabak yedim de

He canim çok az
Ip beni şişiriyor ya ödem oluyirum h3p dikkat ettim ip de ve koşuda

Şunun şurasında salıya ne kaldı caaanıiimmm
Devamlı yaparsam sisirmiyor kuzum ama mesela 2 günde 1 yaparsam o zaman sıkı ödem tutuyorummmmm yarın da yapacağım inşallah pazar günü yapamam ev arayacagiz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…